Προς το περιεχόμενο

M Audio Profire 2626


Lare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα ,

 

Έχω την παραπάνω κάρτα με FireWire 400 ,αγόρασα τον καινούριο iMac με mountain lion και προσπάθησα να τη συνδέσω με τον μοναδικό τρόπο που υπάρχει (μάλλον) : 2 αντάπτορες thunderbolt -> σε FireWire 800 και FireWire 800 -> FireWire 400. Το "power λαμπάκι" αναβοσβήνει και ενώ την αναγνωρίζει, δεν έχει ήχο στην έξοδο..εννοείται έχει εγκατασταθεί οδηγός για 10.8 και επίσης έχω επιλέξει την έξοδο ήχου στην κάρτα..κανείς άλλος με παρόμοιο πρόβλημα ασυμβατότητας; Καμία ιδέα;

 

Sent from my iPhone using Insomnia

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η καρτα παιρνει το  σωστο ρεύμα απο το τροφοδοτικο της?Γιατί αναβοσβήνει το λαμπάκι? Δεν ξέρω από κάρτες αλλά δεν ξέρω πολλά λαμπάκια power να αναβοσβήνουν....(εκτος και υπάρχει βραχυκύκλωμα)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοίταξε λογικά αυτό έγκειται σε κακή σύνδεση της συσκευής σύμφωνα με το manual.. αλλά οι αντάπτορες είναι οι σωστοί και καλής ποιότητος. Πρόβληματα του τύπου κάηκε ή βραχυκύκλωσε δεν υφίστανται για τον απλούστατο λόγο ότι δουλεύει μία χαρούλα στον υπολογιστή που την χρησιμοποιούσα αρχικά. Τώρα τι να πω?! Όχι σωστός οδηγός από την m audio που μας τα μασάει λίγο για τα mountain lion ή πρέπει να τη συνδέσω με διαφορετικό τρόπο?! εκεί έχω μείνει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η κάρτα ήχου *πρέπει* να δουλεύει.. Οπότε περιμένω την πολύτιμη άποψή σας !!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...