Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κοίτα δεν έχω σκοπό να σου πω να πιστέψεις στο Χριστο

και να στο πω και εγωιστικά στα παλιά μου το που πιστεύεις και όχι,

και το ίδιο προφανώς ισχύει σε εσένα για τα δικά μου πιστεύω.

αυτό που λες για κόλαση, σαφώς και πιστεύω, γιατί αν υπήρχε μόνο Χριστός και κάλο θα ήταν επίσης φασισμός.

όσο για τα ταχυδακτυλουργικά, προφανώς και δεν έχει δει κανονική μαγεία. δεν θέλω να μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες αλλά είναι ότι πιο φρικιαστικό υπάρχει.

να ξέρεις πάντως όπως υπάρχει το καλό με τα θαύματά του, υπάρχει και το κακό επίσης με τα θαύματά του,

να εύχεσαι που ζεις Ελλάδα και όχι σε χώρα με διάφορες τελετές σε κάθε γωνιά.

• Like 1
Δημοσ.

και μόνο που η Ορθοδοξία βάλλετε από παντού, εγώ μόνο με αυτό κατάλαβα κάποια στιγμή οτι δεν είναι παραμύθια.

...

το ότι στα περισσότερα τραγούδια ξένα υπάρχει η λέξη Χριστός, σατανάς, δαίμονας. σημαίνει ότι όλα αυτά υπάρχουν.

...

αν έχει δει κανείς μάγια, από μάγο που σηκώνει καρέκλες κοκ, σίγουρα είναι ''θαύματα'' αλλά με δαιμονική ενέργεια, από αυτό εγώ καταλαβαίνω ότι υπάρχει και οι θεϊκή ενέργεια.

...

αυτό που λες για κόλαση, σαφώς και πιστεύω, γιατί αν υπήρχε μόνο Χριστός και κάλο θα ήταν επίσης φασισμός.

όσο για τα ταχυδακτυλουργικά, προφανώς και δεν έχει δει κανονική μαγεία. δεν θέλω να μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες αλλά είναι ότι πιο φρικιαστικό υπάρχει.

να ξέρεις πάντως όπως υπάρχει το καλό με τα θαύματά του, υπάρχει και το κακό επίσης με τα θαύματά του,

να εύχεσαι που ζεις Ελλάδα και όχι σε χώρα με διάφορες τελετές σε κάθε γωνιά.

3480468593_d4ed2b2df4.jpg

Δημοσ.

Επίσης το ξέρεις πως στο σύγχρονο κόσμο δεν υπάρχουν μάγια και πως όλα είναι αποδεδειγμένα ταχυδακτυλουργικά κόλπα?

Μιλάς σίγουρα για ταχυδακτυλουργούς μάγους - κοπερφιλντ φάση. Γιατί δυστυχώς η μαγεία υπάρχει και σίγουρα κανείς δεν θέλει να τη ζήσει αν γνωρίζει καλύτερα....

• Like 1
Δημοσ.

Να βγει το παλικάρι-κοπελιά να τα δείξει να κερδίσει κανά φράγκο. Χορτάσαμε από απόκρυφες παπαριές. 1000 βουντού το 1 πιάνει.

Δημοσ.

Ευωδία είναι, λέμε, δεν είναι άρωμα. Τί δεν καταλαβαίνεις;

Αν κάποιος το ζήσει μόνο τότε θα καταλάβει τη διαφορά. Χονδρικά το άρωμα/μυρωδιά προέρχεται απο μια κατεύθυνση όπως λογικό. Η αναφερόμενη ευωδία, είναι κάτι το οποίο σε πλημμυρίζει σε ανύποπτο χρόνο και δεν μπορείς να προσδιορίσεις με ακρίβεια απο που προέρχεται.

• Like 2
Δημοσ.

Εσύ επιμένεις κιόλας για την ευωδιά. Τι άλλο να πούμε δλδ. Μεγάλο θαύμα. Εδώ είδαμε να εξαφανίζεται ο (βάλε ένα μνημείο) από τον Κοπερφιλντ. Σε αυτά θα κολλήσουμε?

Δημοσ.

Ρε παιδιά ρώτησα και πριν και απάντηση δεν πήρα.Έχει δει κανείς σας θαύμα;Όχι να έχει ακούσει να έχει δει.Γιατί όλοι έχουμε ακούσει αλλά εξ ακοής παραπέμπεται το όλο θέμα στο επίπεδο του αστικού μύθου.Να δει κάποιος προσωπικά είδε;Αμάν πια αυτό το ρωτάω στους γνωστούς μου και με όσους έχω κάνει αυτήν την συζήτηση ακόμα και στο ιντερνετ πάνω από μία 10ετία κανένας δεν μου έχει πει ότι έχει δει.Ε που στο καλό γίνονται αυτά τα θαύματα και γιατί στον έναν ναό γίνονται και όχι στον άλλον όλοι οίκοι του Θεού δεν είναι;

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

το ότι στα περισσότερα τραγούδια ξένα υπάρχει η λέξη Χριστός, σατανάς, δαίμονας. σημαίνει ότι όλα αυτά υπάρχουν.

Μόνο και μόνο από αυτό το επιχείρημα, κέρδισες μια θέση στην καρδιά μου.

• Like 2
Δημοσ.

Αν δεν υπάρχει Θεός, ποιος έπλασε τον Ryan Gosling ?

Ας μου απαντήσουν οι άπιστοι.

ryangosling.com/ryangosling_images/ryangosling.jpg

Δημοσ.

Αν δεν υπάρχει Θεός, ποιος έπλασε τον Ryan Gosling ?

Ας μου απαντήσουν οι άπιστοι.

ryangosling.com/ryangosling_images/ryangosling.jpg

O κραουλι!

Δημοσ.

Εγώ έχω μια σημαντική απορία γι αυτούς απ την παρέα που πιστεύουν στον θεο:

Έστω ο Mr Α.

Ο θεός όταν τον έφτιαχνε ήξερε αν ο Α θα πάει στον παράδεισο ή στην κόλαση?

Στην περίπτωση που ο Α είναι από αυτούς που τελικά θα πάνε στην κόλαση γιατί τον έφτιαξε για να ταλαιπωρείται αιώνια ο Α?

Για την πιθανή απάντηση πως ο Α μπορεί να αλλάξει την μοίρα του και να πάει τελικά στον παράδεισο: Ο θεός δεν μπορεί να προβλέψει εξ αρχής το ότι ο Α θα αλλάξει την μοίρα του και θα γίνει καλός και να γνωρίζει την τελική του έκβαση μετά από όσες αλλαγές κι αν κάνει?

Ως super παντογνώστης κτλ θα πρέπει να ξέρει.

Άρα αν υπάρχει ο Mr Α που τελικά δεν θα μεταστραφεί και στο τέλος θα πάει κόλαση γιατί τον έφτιαξε??

Δεν έχει καταφέρει να μου απαντήσει σε αυτή την λογική απορία κάποιος πιστός μέχρι τώρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...