Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είμαι τόσο πιστός , εκκλησία κλπ πάω την ανάσταση και σε γάμους/βαφτίσια/κηδείες .

Ωστόσο υποθέτω πως μια πιθανή απάντηση είναι η "για παραδειγματισμό"

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

g6oLUQD.jpg

μεχρι τοτε σταματηστε να μας πρηζετε τους αδενες ολοι με τα παραμυθια σας.

Δεν είμαι τόσο πιστός , εκκλησία κλπ πάω την ανάσταση και σε γάμους/βαφτίσια/κηδείες .

Ωστόσο υποθέτω πως μια πιθανή απάντηση είναι η "για παραδειγματισμό"

Αρα ο αλανθαστος θεος σου ειναι σαδιστης? Ή εκανε λαθος και δημιούργησε... ενα λαθος 

• Like 2
Δημοσ.

Επίσης για πιο λόγο ένα αμάρτημα πεπερασμένης διάρκειας πχ. κλεψιά , να τιμωρείται αιώνια. Τι αίσθηση δικαίου είναι αυτή? 

Δημοσ.

Επίσης για πιο λόγο ένα αμάρτημα πεπερασμένης διάρκειας πχ. κλεψιά , να τιμωρείται αιώνια. Τι αίσθηση δικαίου είναι αυτή? 

Ε καλά μπορείς πάντα να ρίξεις μια μετάνοια πριν τα κακαρώσεις και όλα καλά! Απλά έχεις διορία μέχρι τότε...μετά δε πιάνεται... :wacko: 

Δημοσ.

Πάντα πιάνεται,επίσης υπάρχει κι η άποψη ότι η κόλαση είναι απλά μια επιλογή,αν θες πας που λένε :P ,υπάρχει για την ελεύθερη βούληση.

Και δεν υπάρχει αμάρτημα το οποίο δεν συγχωρείται(βασικά υπάρχει ένα που δεν γίνεται να διαπραχθεί απο άνθρωπο)

Στην τελική γιατί το ζορίζετε τόσο,όποιος θέλει πιστεύει,όποιος θέλει όχι.

Άλλοι βλέπουν θαύμα του Θεού όταν ξυπνάει κάποιος απο κώμα μετά απο 10 χρόνια ενώ οι γιατροί σηκώνουν τα χέρια ψηλα,άλλος βλέπει μια σπάνια επιστημονική/ιατρική περίπτωση που εξηγείται.

Δημοσ.

κοίτα δεν έχω σκοπό να σου πω να πιστέψεις στο Χριστο

και να στο πω και εγωιστικά στα παλιά μου το που πιστεύεις και όχι,

και το ίδιο προφανώς ισχύει σε εσένα για τα δικά μου πιστεύω.

αυτό που λες για κόλαση, σαφώς και πιστεύω, γιατί αν υπήρχε μόνο Χριστός και κάλο θα ήταν επίσης φασισμός.

όσο για τα ταχυδακτυλουργικά, προφανώς και δεν έχει δει κανονική μαγεία. δεν θέλω να μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες αλλά είναι ότι πιο φρικιαστικό υπάρχει.

να ξέρεις πάντως όπως υπάρχει το καλό με τα θαύματά του, υπάρχει και το κακό επίσης με τα θαύματά του,

να εύχεσαι που ζεις Ελλάδα και όχι σε χώρα με διάφορες τελετές σε κάθε γωνιά.

Μην μου λες τετοια με τρομαζεις! Παντα το ελεγα οτι ο Harry potter ειναι πραγματικοτητα.

Στο μεταξυ ολοι αυτοι ψηφιζουν ετσι...

• Like 3
Δημοσ.

Μην μου λες τετοια με τρομαζεις! Παντα το ελεγα οτι ο Harry potter ειναι πραγματικοτητα.

Στο μεταξυ ολοι αυτοι ψηφιζουν ετσι...

Νομίζω αν πας στα Αθλητικά θα δεις κι άλλους που ψηφίζουν....,δυστυχώς

• Like 5
Δημοσ.

Εχουν και εκει παραισθησεις?Δεν εχω παει να δω.

Ε μπορείς να το πεις κι έτσι,όταν δείχνει η κάμερα offside 14 μέτρα κι επειδή είναι ομάδα του λέει δεν ήταν,εε παραίσθηση είναι.

Γενικά ο φανατισμός εν κάνει καλό,είτε θρησκευτικός είτε αθλητικός,στην ίδια κατηγορία είναι στο θέμα ψήφου που έθιξες,ακατάλληλοι για ψήφο

• Like 4
Δημοσ.

Ε τοτε αφου εχουν και εκει πρεπει να το κοιταξουν δεν ξερεις καμια φορα γινονται και θαυματα rofl   !Σε καθε περιπτωση οι παραισθησεις ειναι κακο πραγμα ,διαστρεβλωνουν την πραγματικοτητα.

Δημοσ.

Πάντα πιάνεται,επίσης υπάρχει κι η άποψη ότι η κόλαση είναι απλά μια επιλογή,αν θες πας που λένε :P ,υπάρχει για την ελεύθερη βούληση.

Και δεν υπάρχει αμάρτημα το οποίο δεν συγχωρείται(βασικά υπάρχει ένα που δεν γίνεται να διαπραχθεί απο άνθρωπο)

Στην τελική γιατί το ζορίζετε τόσο,όποιος θέλει πιστεύει,όποιος θέλει όχι.

Άλλοι βλέπουν θαύμα του Θεού όταν ξυπνάει κάποιος απο κώμα μετά απο 10 χρόνια ενώ οι γιατροί σηκώνουν τα χέρια ψηλα,άλλος βλέπει μια σπάνια επιστημονική/ιατρική περίπτωση που εξηγείται.

Νόμιζα πως δε πιάνεται πάντα. Δεν έχω ακούσει να μπορείς να πάρεις μεταγραφή από Κόλαση στον Παράδεισο.   :P

Αν είναι έτσι με ενδιαφέρει το θέμα! Συμπληρώνω κάποια αίτηση ή γίνεται αυτόματα;

(ρωτάω γιατί, υποθέτω, θα είναι δύσκολο να κάνεις τη διαδικασία μέσα από το καζάνι) :devil:

Δημοσ.

Νόμιζα πως δε πιάνεται πάντα. Δεν έχω ακούσει να μπορείς να πάρεις μεταγραφή από Κόλαση στον Παράδεισο.   :P

Αν είναι έτσι με ενδιαφέρει το θέμα! Συμπληρώνω κάποια αίτηση ή γίνεται αυτόματα;

(ρωτάω γιατί, υποθέτω, θα είναι δύσκολο να κάνεις τη διαδικασία μέσα από το καζάνι) :devil:

Πάντα πάμε με γνώμονα του τι λέει η θρησκεία που πιστεύεις,ότα φεύγεις απο τον μάταιο τούτο κόσμο δεν μεταφέρεσαι αυτόματα σε ένα απο τα δύο μέρη,κρίνεσαι,μετανόησε τότε :P

Τες πα

Δημοσ.

Ε είπα και εγώ, σαρακοστή χωρίς αντι-χριστιανικό thread δεν γινόταν. Κάθε χρονια παραδοσιακά τέτοια εποχή ξεκινάει. Αν και ομολογουμένως λίγο πιο νωρίς φέτος. Αναμένετε την κορύφωση του "Θείου δράματος" στο παρόν thread μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...