mikelamar Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Γνωρίζει κανείς πως μπορω να στείλω μια πάπια στη Κέρκυρα, εννοείται χωρις αναβάτη και οσο το δυνατόν πιο οικονομικά. Sent from my iPhone using Insomnia
mikelamar Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Οχι όχι ενα παπακι supra ειναι ) Sent from my iPhone using Insomnia
pournaras Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Περα απο την πλακα, η πιο οικονομικη λυση ειναι με μεταφορικη εταιρια. Εκτος και παιζει κανενα πλοιο μεχρι Πειραια, που δεν το πιστευω.
mikelamar Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Πλοίο θα ηταν μια χαρα, να το έβαζα Πειραιά κ να το παραλαμβανε ο άλλος, αλλα δε παει απ οσο ξερω. Sent from my iPhone using Insomnia
GrafeioTeleton Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δοκίμασε να πάρεις ένα τηλέφωνο ΚΙΦΑ κέρκυρας-αθηνας. Να υπολογίζεις περίπου απο 50 εως 80 ευρώ..
4saken Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Ρωτα στα ΚΤΕΛ!ΕΙμαι σιγουρος οτι καποτε ειχα δει στον αποθηκευτικο χωρο λεωφορειου ενα παπακι!
original911 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Φιλος θα στειλει με μεταφορικη μηχανη με 50 ευρω.
parasaser Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Φιλος θα στειλει με μεταφορικη μηχανη με 50 ευρω. φίλε επειδή με ενδιαφέρει και εμένα, μπορείς να πεις την μεταφορική.
Antwni Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 φίλε επειδή με ενδιαφέρει και εμένα, μπορείς να πεις την μεταφορική. Άσε θα το πω εγω φιλε
mikelamar Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 <p>Δοκίμασε να πάρεις ένα τηλέφωνο ΚΙΦΑ κέρκυρας-αθηνας. Να υπολογίζεις περίπου απο 50 εως 80 ευρώ..</p> Εκτός απο αυτο έχουμε κάποια άλλη μεταφορικη για Κέρκυρα; Sent from my iPhone using Insomnia
mikelamar Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Που τέτοια τύχη ! Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα