Giorgos3924 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Καλησπέρα, έχω ένα server απο την υπηρεσία okeanos grnet στον οποίο συνδέομαι με απομακρυσμενο έλεγχο και θέλω να εχω μερικες ταινίες και να τις αναπαραγω live χωρίς να τις παρω στο pc μου. το θέμα είναι ότι δείχνει καρε καρε ασχέτως αν το bit rate (σύμφωνα με το kmplayer) της ταινίας είναι στις πραγματικές τιμές του download μου. πχ με bit rate 4,2Mbps βλεπω καρε καρε την ταινια. ο server τρεχει windows server 2012. αλλα υπαρχει δυνατοτητα και για linux αν βρω λυση σ αυτα. Ευχαριστω Αποστολή από το Nexus S με τη χρήση Insomnia App
viper2005 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 δεν ειμαι ειδικος αλλα τι δικτυο εχεις [ταχύτητες]?
Giorgos3924 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση έχω 24/1 forthnet Τα 5Mbps τα πιάνω που απαιτούνται... Γιαυτό απόρησα Μήπως άμα συνδεόμουν χωρίς γραφικό περιβάλλον, σαν cloud storage και να άνοιγα την ταινία; Αλλά δεν ξέρω με τι προγράμματα μπορεί να γίνει αυτό... ο server πρέπει να χει 100/100 αν δεν κάνω λάθος...
TheELF Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Μπορεί απλά η εταιρία να μην σου δίνει αρκετό bandwith τους ρώτησες;;
Giorgos3924 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 το upload με ανοιχτο torrent και upload σε Google drive φτάνει και τα 10Mbps βασικά μόνο drive έστελνε αφού το torrent δεν παιρνουσε τα 100kbps. <br> πιστεύω με καλύπτει... δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να εγκαταστήσω στα 2 άκρα για να κανω streaming? <br><br> Αποστολή από το Nexus S με τη χρήση Insomnia App
viper2005 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 με 100 upload θα επρεπε να πετας και να αναπαραγεις και μερικα bluray ταυτοχρονα... χμμμ 1
Giorgos3924 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 ο server τρέχει Windows server 2012 και είναι virtual machine. την ώρα που έκανα upload την ταινία (που προσπαθησα να δω και σερνόταν) στο google drive, ανοιξα task manager και είδα ότι έφτανε τα 10Mbps Αποστολή από το Nexus S με τη χρήση Insomnia App
TheELF Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Μπορείς να περάσεις το vlc και στα δυο άκρα,ακόμα και από command line,που υπάρχει και για linux αν μπορείς έτσι από τον server να αποφύγεις το virtual που ίσως να καθυστερεί την όλη διαδικασία.
Giorgos3924 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 command line ποιο εννοείς? πως θα συνδεσω τα 2 vlc? Αποστολή από το Nexus S με τη χρήση Insomnia App
TheELF Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Το Vlc τρέχει και μέσα από command line,χωρίς γραφικό περιβάλλον μόνο με εντολές,πως το λένε... Για το πως στέλνεις http://wiki.videolan.org/Documentation:Streaming_HowTo λαμβάνεις http://wiki.videolan.org/Documentation:Play_HowTo/Advanced_Use_of_VLC#Opening_streams
Giorgos3924 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 δεν ξέρω πως να το κάνω από command line. μπορω να συνδεθω με απόμακρισμενο έλεγχο και να το βαλω να κάνει streaming και να ανοιξω μετά το δικο μου. αν γίνεται! Αποστολή από το Nexus S με τη χρήση Insomnia App
rfc Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 με 100 upload θα επρεπε να πετας και να αναπαραγεις και μερικα bluray ταυτοχρονα... χμμμ Μονο αν εδινε σε αυτον. Και αν δινει σε αλλους 55.000 ταυτοχρονα? 2
panagiotis3600 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Εσυ θες.... αυτοι σου δινουν ομως? Γιατί όχι αφού από torrent κάνει upload...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα