Thrylos7 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Καλησπερα...εχω μια φιλη που τα τελευταια χρονια χρησιμοποιει φακους επαφης Freshlook Colors. Εχω ακουσει οτι γενικα μπορεις να παρεις φακους επαφης online σε αρκετα καλυτερες τιμες απο τον τοπικο οπτικο, αλλα ειδικα στην περιπτωση της που οι φακοι ειναι εκτος απο μυωπιας και εγχρωμοι, τους χτυπανε παρα πολυ εδω και μου ζητησε να ψαξω λιγο online μηπως και τους παρουμε φτηνοτερα... Με μικρη ερευνα ειδα οτι οντως παιζουν στο 1/3 της τιμης περιπου απο εξωτερικο...οποτε απο τα διαφορα sites που ειδα εψαχνα καποιο με δωρεαν μεταφορικα για Ελλαδα... Ενα που βρηκα, το lenssupply.co.uk ενω και η τιμη ηταν καλη και τα μεταφορικα δωρεαν, οταν παω να κανω αγορα κολλαει στο billing κομματι... Εχει ασχοληθει κανεις να προτεινει καποιο φτηνο και αξιοπιστο site?
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Μια μικρή έρευνα για τους φακούς την έκανες... δεν μπορούσες να κάνεις και μια μικρή αναζήτηση πρώτα να δεις αν υπάρχει ήδη θέμα; Φακοί επαφής Τον τελευταίο χρόνο αγοράζω από opticalinstitute και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
Spyros29 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Πατήστε στο skroutz και βρείτε ίδιες τιμές... και βρήκα καλύτερες όταν πάτησα freshlook... και από Ελλάδα... δεν βρίσκω κανένα λόγο να παραγγέλνω από έξω.... ίσως κάποτε άξιζε αλλά όχι πλέον, τουλάχιστον για μένα
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Όπως το είπες...για εσένα.. Για εμένα που χρησιμοποιώ τους Purevision2 HD: Εξωτερικό: 24.95€ + 3€ μεταφορικά (Οι 6 φακοί) Ελλάδα: από 24€ + μεταφορικά (Οι 3 φακοί) Κάποιος mod να μεταφέρει τα μηνύματα στο κατάλληλο topic.
johnieXoX Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 με τους purevision2 hd, παίρνετε τους ίδιους βαθμούς που παίρνετε και στους άλλους φακούς? χρησιμοποιώ τους bausch & lomb softlens 59 στους 4,75 βαθμούς όταν δοκίμασα τους purevision2 hd στους 4,75 βαθμούς, έβλεπα θαμπά.. θα πρέπει να ανέβω στους 5 βαθμούς?
black_field Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Ναι, εγώ τους ίδιους βαθμούς έπαιρνα, δεν υπήρχε καμία διαφορά από τους προηγούμενους και επόμενους φακούς μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα