Haldol Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Εγώ δε βλέπω που το κακό στο να ψάχνει για πούτσο. Πέρα από τα άλλα που λέτε. Είναι ή δεν είναι στη φύση της γυναίκας να θέλει να γαμηθεί; Δε το λέω υποτιμητικά. Last time I checked, το σεξ ήταν ανάγκη και για τα δύο φύλα. Ε, ακόμα είναι. Και για κάποιο λόγο είναι ανάγκη και το ζητάμε, όχι για να περνάμε καλά. 1
akpe Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Μπορώ να πω οτι σε γενικές γραμμές συμφωνώ με -nick- και YiN με μια σημαντική διαφορά. Χέστε την συγκεκριμένη κοπέλα. Το θέμα το συνοψίζει η YiN στην τέταρτη παράγραφο και, καλώς ή κακώς, με βάση αυτές που αναφέρει, τις παίρνει όλες η μπάλα. Εγώ θα αναφερθώ σε όσες «ξεφεύγουν» και όχι στην αποπάνω. Γενικά, έχετε δει τι γίνεται τόσο στο Facebook όσο και έξω από ηλικίες που ξεκινάνε από τα 12 και βγάζουν φωτογραφίες που «εμείς» δεν θα βγάζαμε στα 18 μας. Ντάξει, δεν ξέρω αν φταίει το οτι έχω φτάσει στην ηλικία που υπό άλλες συνθήκες θα ήμουν πατέρας, αλλά δεν μπορώ, όταν βλέπω το δεκατετράχρονο να ποστάρει προκλητικές φωτογραφίες με σουτιέν και στρίνγκ νευριάζω. Και βέβαια από κάτω έρχεται και η επιβράβευση των ομοίων τους και πάμε πάλι από την αρχή. Το κόλλημα που έχω εγώ δεν έχει να κάνει με την ίδια την πρόκληση αλλά με την προβολή της σε συνάρτηση με την ηλικία τους. Μπορεί να γέρασα, αλλά όταν ήμουν στην ηλικία τους τα περισσότερα κοριτσάκια αν έβγαζαν μια φωτογραφία με προκλητικό ντύσιμο την κρατούσαν κρυμμένη και κλειδωμένη και την έδειχναν στις κολλητές τους και στο αγόρι τους (και αν). Ντρεπόντουσαν να τις δει ο οποιοσδήποτε ακυρος και μιλάμε για ΝΤΡΟΠΗ, όχι παπαριές τύπου «:$». Σήμερα βγάζουν δεκάδες και τις ανεβάζουν μαζικά στα κοινωνικά δίκτυα. Μόνο σε εμένα φαίνεται λάθος αυτό; Όπως και να'χει, μιλάμε για attention whores (και πάλι, δεν αναφέρομαι στην συγκεκριμένη), παιδάκια που το παίζουν «in» και «famous» επειδή δείχνουν κώλο και τα ρέστα. Προσωπική μου άποψη, σε τέτοιες περιπτώσεις, ναι, τίθεται θέμα ηθικής. Και εννοείται πως δεν πρόκειται να τις πάρω στα σοβαρά. Το που οφείλεται αυτό δεν θα μπω καν στη διαδικασία να σχολιάσω γιατί θα ξημερώσουμε. Βλέπε πρότυπα που περνάνε διάφορες «ψυχαγωγικές» εκπομπές, προβολή του lifestyle του κάθε πουταναριού, σταρχιδισμός των «γονέων», η προβολή που προσφέρει το οποιοδήποτε κοινωνικό δίκτυο και ούτω καθεξής. Carry on. 18
nemesiskp Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Ενα κοριτσακι 13-14 που μολις μπηκε στην εφηβεια τα πέταξε και τώρα γουσταρει τρελά που τις κανουν λαικ στο FB. Τι περιεργο! Δεν πηραζει ρε. Στα τεσσερα και ας ειναι και δεκατεσσερα. 2
YiN Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 whole bunch of stuff Όχι δεν φαίνεται μόνο σ'εσένα λάθος. Αλλά για 'μένα είναι εξ ίσου λάθος να κατηγορείς το 13χρονο γι'αυτό. Και εν πάση περιπτώσει το γεγονός καθαυτό δεν κάνει τον μ@λάκα του κωλοχανείου λιγότερο μ@λάκα ε. 4
nemesiskp Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 @soad Καλα αυτος εχει πηδηξει κατι που δεν ηξερε εαν ηταν γυναικα και λιγουρευοταν την πεθερα του.Δεν ειναι το ιδιο.
Gtr34 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Η συμπεριφορά είναι που κάνει μια γυναικά προκλητική όχι το ντύσιμο 3
akpe Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Όχι δεν φαίνεται μόνο σ'εσένα λάθος. Αλλά για 'μένα είναι εξ ίσου λάθος να κατηγορείς το 13χρονο γι'αυτό. Και εν πάση περιπτώσει το γεγονός καθαυτό δεν κάνει τον μ@λάκα του κωλοχανείου λιγότερο μ@λάκα ε. Κοίτα, περισσότερο θα κατηγορήσω τους γονείς του αλλά ναι, και το δεκατριάχρονο, είναι σε μια ηλικία που στο συγκεκριμένο θέμα πιστεύω πως έχει μια χαρά επίγνωση του τι κάνει. Πρόσεξε, ίσως όχι του -γιατί-, αλλά σίγουρα του -τι-. Όσο για το κωλοχανείο απλά meh, ντάξει, δεν θα είχα κανένα απολύτως πρόβλημα αν δεν έβγαζε προφίλ/ονόματα στην φόρα. Κατά τα άλλα κάποια από αυτά που προβάλλει σε εμένα προκαλούν περισσότερο λύπηση παρά γέλιο, μιας και δυστυχώς τα βλέπω στην καθημερινότητα μου. 1
YiN Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Κοίτα, περισσότερο θα κατηγορήσω τους γονείς του αλλά ναι, και το δεκατριάχρονο, είναι σε μια ηλικία που στο συγκεκριμένο θέμα πιστεύω πως έχει μια χαρά επίγνωση του τι κάνει. Πρόσεξε, ίσως όχι του -γιατί-, αλλά σίγουρα του -τι-. Όσο για το κωλοχανείο απλά meh, ντάξει, δεν θα είχα κανένα απολύτως πρόβλημα αν δεν έβγαζε προφίλ/ονόματα στην φόρα. Κατά τα άλλα κάποια από αυτά που προβάλλει σε εμένα προκαλούν περισσότερο λύπηση παρά γέλιο, μιας και δυστυχώς τα βλέπω στην καθημερινότητα μου. Για το πρώτο σκέλος, μην είσαι τόσο απόλυτος. Δεν ξέρω αν εμείς ήμασταν πιο σοβαροί ή έτσι θυμόμαστε, αλλά παίζει και κάποιο ρόλο η γενικότερη "νόρμα" στην οποία μεγαλώνουν τα παιδιά αυτά. Για το δεύτερο, υπάρχουν κάποιες (το ίδιο εμετικές) σελίδες που τουλάχιστον βάζουν censorship και σε ονόματα και στις φάτσες/μάτια. Τέλος πάντων, δεν είναι τυχαίο ότι έχει αρχίσει ολόκληρο θέμα για bullying στο διαδίκτυο - αν δεν κάνω λάθος τώρα προσπαθούν να περάσουν και νομοθεσίες για τέτοια θέματα (τουλάχιστον στο εξωτερικό).
akpe Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Αυτό που για εμένα παίζει ρόλο το περιέγραψα πριν ρε συ. Τις ίδιες μαλακίες κάναμε και εμείς, μόνο που εμείς ντρεπόμασταν να τις δημοσιοποιούμε ακόμα και στους φίλους μας. Σίγουρα η έξαρση των κοινωνικών δικτύων αλλά και τα πρότυπα της νεολαίας παίζουν μεγάλο ρόλο σε αυτό. 1
tolis_01 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Κλασσικά κάτι τέτοιες σελίδες (όπως και το "Καριόλες του FB" παλιότερα, δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα) βασίζονται σε στυγνή διαπόμπευση από όσους έφαγαν χυλόπιτα ή έχουν λόγο να ζηλεύουν κάποια κοπέλα. Η πλειοψηφία των φωτογραφιών είναι στην πλειοψηφία μη προκλητικές, αλλά συνοδεύονται από σεξιστικά σχόλια. Δεν σου έκατσε η γκόμενα; Βρες μια φωτογραφία της και ανέβασέ την σε σελίδα στο facebook. Πάντως και εγώ για τη συγκεκριμένη, δεν βλέπω κάτι το τόσο προκλητικό (σορτσάκι και t-shirt φοράνε οι περισσότερες κοπέλες το καλοκαίρι), και στην τελική είναι σεβαστή επιλογή του καθενός και το ντύσιμο και ο τρόπος ζωής. Προσωπικά, κάτι σχόλια σαν το "Θα της εριχνα 10 γρηγορους.." κάτω από τη φωτογραφία, τα βλέπω πιο προβληματικά και ανησυχητικά. 2
ntinosterpsis Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Ετσι οπως παμε θα γεννιουνται χωρις παρθενια....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Ετσι οπως παμε θα γεννιουνται χωρις παρθενια....Pedobear disapproves... 5
-nick- Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Ετσι οπως παμε θα γεννιουνται χωρις παρθενια....Δικο τους θεμα. @mastor10, ηταν φουλ το ινμποξ αδειασα τωρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα