Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ θα συμφωνήσω με akpe. Πάντως να ξεκαθαρίσω ότι ούτε εγώ εγκρίνω τις ακρότητες, τζαστ σεηιν όμως, έχουν πάντα ανταπόκριση - οπότε οι γυναίκες που κυνηγούν την πρόκληση for its own sake κάτι ξέρουν.

Επιπλέον, μη γελιέστε, υπάρχουν αντίστοιχα αρσενικά καγκουράκια εκεί έξω που κάνουν κινήσεις εντυπωσιασμού σε λάθος μέρος/χρόνο/άτομα. Απλά, συνήθως είναι πιο αποδεκτό - αν αναλύσουμε το γιατί βέβαια θα φτάσουμε άνετα τις 100 σελίδες.

• Like 2
  • Απαντ. 273
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

απο σημερα θα κυκλοφορω με τα @@ρια μου εξω και οποιος μου πει τι ειναι αυτα τα πραγματα ρε θα του φωναζω αντε ρε κολλημενο μυαλο

(γιατι? γιατι μαρεσουν τα @@ρια μου εχω ωραια @@ρια οποτε γιατι να μη τα δειξω για μενα το κανω)

εγω με τα παπαρια εξω τριγυρνω σπιτι γιατι θελω να τα ξυνω ανετα.

οπως επισης με λερωμενα φανελακια,τρυπιες καλτσες και μουσι μπιν λαντεν.

δε θα ειχα κανενα προβλημα να κυκλοφορω και ετσι εξω αλλα μαλλον θα μου πεταγανε ντολμαδες :P

• Like 3
Δημοσ.

Εδώ θα συμφωνήσω με akpe. Πάντως να ξεκαθαρίσω ότι ούτε εγώ εγκρίνω τις ακρότητες, τζαστ σεηιν όμως, έχουν πάντα ανταπόκριση - οπότε οι γυναίκες που κυνηγούν την πρόκληση for its own sake κάτι ξέρουν.

Επιπλέον, μη γελιέστε, υπάρχουν αντίστοιχα αρσενικά καγκουράκια εκεί έξω που κάνουν κινήσεις εντυπωσιασμού σε λάθος μέρος/χρόνο/άτομα. Απλά, συνήθως είναι πιο αποδεκτό - αν αναλύσουμε το γιατί βέβαια θα φτάσουμε άνετα τις 100 σελίδες.

ελα ντε, πες τα χρυσοστομη. τον καγκουρα με το μαλλι προκα, το πουκαμισο ανοιχτο μεχρι τον αφαλο και το γυαλι καθρεφτη κανενας δεν τον ειπε ξεκωλο ενω προκαλει 1000 φορες παραπανω απο οποιοδηποτε κοριτσακι με μινι φουστα.

Δημοσ.

ελα ντε, πες τα χρυσοστομη. τον καγκουρα με το μαλλι προκα, το πουκαμισο ανοιχτο μεχρι τον αφαλο και το γυαλι καθρεφτη κανενας δεν τον ειπε ξεκωλο ενω προκαλει 1000 φορες παραπανω απο οποιοδηποτε κοριτσακι με μινι φουστα.

η διαφορα ειναι οτι αυτουνουνε δε του δινει κανεις σημασια.

Δημοσ.

καγκουρας καρφι μαλλι πουκαμισο ανοιχτο γυαλι καθρεφτης = ξεκωλο γκομενα πουκαμισο-μισο χωρις σουτιεν μινι κυριολεκτικα γυαλι DG με στρασακια = νορμαλ

οκ....

δεν λεω οτι και ο πρωτος ειναι νορμαλ αλλα δεν υπαρχει συγκριση

εγω με τα παπαρια εξω τριγυρνω σπιτι γιατι θελω να τα ξυνω ανετα.

οπως επισης με λερωμενα φανελακια,τρυπιες καλτσες και μουσι μπιν λαντεν.

δε θα ειχα κανενα προβλημα να κυκλοφορω και ετσι εξω αλλα μαλλον θα μου πεταγανε ντολμαδες :P

δεν πειραζει αδερφε τσαμπα ντολμαδες

• Like 3
Δημοσ.

η διαφορα ειναι οτι αυτουνουνε δε του δινει κανεις σημασια.

για να κυκλοφορει σαν λατερνα ολο και καποιος/α του δινει σημασια.

• Like 1
Δημοσ.

Nα δω εσας τους προοδευτικους οταν η κορη σας θα υπαρχει σε videaκια 17 χρονων και θα κυκλοφορουν στο νετ! Ποσο ωραια θα νιωσετε οτι θα την εχει δει και ο γειτονας και θα κοιταει το πατωμα οταν σας συνανταει στο δρομο.

Απο την αλλη η κορη σας, θα σας λεει:" εγω τον αγαπουσα γι αυτο δεν εβαζε και προφυλακτικο γιατι δεν μπορουσε να αποδωσει και ηθελε να τραβηξουμε βιντεο μπαμπα, για να με θυμαται μια ζωη και μου υποσχεθηκε οτι δεν θα το δειξει στους φιλους του!

Ειπαμε ναι στο sex αλλα οχι στην σαπιλα της εποχης.

• Like 1
Δημοσ.

Nα δω εσας τους προοδευτικους οταν η κορη σας θα υπαρχει σε videaκια 17 χρονων και θα κυκλοφορουν στο νετ! Ποσο ωραια θα νιωσετε οτι θα την εχει δει και ο γειτονας και θα κοιταει το πατωμα οταν σας συνανταει στο δρομο.

Απο την αλλη η κορη σας, θα σας λεει:" εγω τον αγαπουσα γι αυτο δεν εβαζε και προφυλακτικο γιατι δεν μπορουσε να αποδωσει και ηθελε να τραβηξουμε βιντεο μπαμπα, για να με θυμαται μια ζωη και μου υποσχεθηκε οτι δεν θα το δειξει στους φιλους του!

Ειπαμε ναι στο sex αλλα οχι στην σαπιλα της εποχης.

οταν θα ειναι η κορη σου 17 να δουμε τι θα κανεις εσυ που δεν εισαι προοδευτικος, πως ακριβως φροντισεις να μην γινουν παρεκτροπες στο ιντερνετ και γενικως;

Δημοσ.

σωστη διαπαιδαγωγηση ενημέρωση? και πανω απολλα οχι πιεση 

ειναι πολυ καλυτερο απο το να εισαι "προοδευτικος" και να της λες κανε οτι θες, μετα μη τη ψαχνεις ομως...

Δημοσ.

σωστη διαπαιδαγωγηση ενημέρωση? και πανω απολλα οχι πιεση 

ειναι πολυ καλυτερο απο το να εισαι "προοδευτικος" και να της λες κανε οτι θες, μετα μη τη ψαχνεις ομως...

ετσι ισως κατι να γινεται. προφανως ο γονιος πρεπει να δωσει καποιες βασεις στο παιδι του ειτε κοριτσι ειτε αγορι. απο την αλλη ειναι ουτοπικο να πιστευει ο οποισδηποτε οτι το παιδι του θα ειναι πρωτυπο «σωστης» συμπεριφορας εκτος αν θελει κανα τρελο παιδι.

Δημοσ.

Μ'αυτό το πλευρό να κοιμάσαι.

Δεν περίμενα να καταλάβετε τι εννοούσα αλλά το έγραψα τζαστ ιν κέις. Απλά αγνοήστε το.

Ο αλλος ομως που σαν ενηλικος ψαχνει επι τουτου να βρει φωτογραφιες ανηλικων αγοριων και κοριτσιων με σκοπο να τις αναδημοσιευσει για να τα κοροιδεψει,

ειναι αμοιρος ευθυνων?

Τον λεμε και νορμαλ κομματι της κοινωνιας μας?

Επιτελει κοινωνικο εργο?

Αν ειναι γνωστος μας του κανουμε και κονε με την αδερφη μας ξερωγω?

Τρισχειρότερος αυτός.

Δεν εχω να προσθεσω κατι στο θεμα αυτο, αλλωστε εχουν ειπωθει σχεδον τα παντα, αλλα πραγματικα γελασα με το "θα της κοψω τον αερα" που διαβασα καπου

Ό,τι είπα πάνω στην YiN.

Αν ηταν σε νομιμη ηλικια, τι θα κουβεντιαζαμε?

Τα ίδια ακριβώς (θέλω να ελπίζω), απλά έτυχε και άνοιξε τόπικ με την συγκεκριμένη κοπελίτσα.

Εεεεε, απο πάντα?

Ορμόνες σε μεταμεσονύκτια πάρτυ, πρώτες εμπειρίες ''επαναστατικών'' σκέψεων και πρωτόγνωρες σεξουαλικές τάσεις, όλα αυτά παρέα με ένα μυαλό το οποίο είναι τελείως άβγαλτο και χωρίς εμπειρίες έτσι ωστε να μπορέσει να αντιμετωπίσει όλες αυτές τις ξαφνικές αλλαγές. Τι καλό θα μπορούσε να βγει απο το απο πάνω? Εγω μονο βλακείες και ανωριμότητες μπορώ να δικαιολογήσω.

Τελευταία φορά που έλεγξα, εφηβεία ήταν η χρονική περίοδος κατά την οποία λάμβανε χώρα η μετάβαση από "παιδί" σε "ενήλικα".  " άβγαλτο και χωρίς εμπειρίες έτσι ωστε να μπορέσει να αντιμετωπίσει όλες αυτές τις ξαφνικές αλλαγές" δεν είναι (ή καλύτερα δεν θα έπρεπε να είναι) μιας και όλα αυτά τα χρόνια στο σχολείο με τις παρέες του και φυσικά την οικογένειά του θα έπρεπε να είχε ήδη αρχίσει η ομαλή ένταξή του στην κοινωνία και να είχε ενημερωθεί για πολλά θέματα (ναρκωτικά, σεξ κτλ) ακριβώς ώστε να μην έχουμε αυτά τα αποτελέσματα. Επαναλαμβάνω ότι μιλάω για το τι θα έπρεπε να γίνεται.

παντως δεν ειμαστε ευχαριστημενοι με τιποτα...

θελουμε να βλεπουμε βυζια και κωλους,αλλα ταυτοχρονα δε θελουμε.

Θέλεις να βλέπεις βυζάκια και κώλους; Βρες μια γκόμενα. Το να κάθεται κάποιος να τα βλέπει αυτά από 12χρονα, μόνο για αρρωστημένο άτομο μου κάνει.

Ξεχνάτε ένα βασικό πράμα ε. Κανείς δεν αισθάνεται την ανάγκη να προκαλέσει (με ό,τι μπορεί να ονομάζουμε ακραία προκλητικό), εάν δεν υπάρχει και η σχετική ανταπόκριση.

Σε αυτό συμφωνώ όσο δεν πάει.

Δημοσ.

Ναι ρε σείς, όμως να την χέσω την ανταπόκριση τύπου «καύλα μου» και «μούναρος» που έχουν οι περισσότερες από αυτές.

Δεν είναι μόνο οτι γουστάρουν την ανταπόκριση, είναι οτι γουστάρουν την συγκεκριμένη ανταπόκριση. Και κάπου εκεί τίθεται θέμα ηθικής, μυαλού (όσο μπορούν να έχουν στα δεκαπέντε) και σοβαρότητας.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...