απίθανος Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 με εκανες να παω να ξανακοιταξω την αρχικη φωτογραφια. ελεος δλδ. σιγα το ντυσιμο. Δεν εννοούσα για την συγκεκριμένη αλλά γενικά για το τι κυκλοφορεί εκεί έξω. καποτε ντρεποντουσαν να φορανε στρινγκ καποτε ντρεποντουσαν να πανε στη παραλια χωρις ολοσωμο μαγιο γιου γκετ δε ποιντ φανταζομαι. So, σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς που έκανα, σε 80 περίπου χρόνια θα κυκλοφορούμε γυμνοί. η συγκεκριμενη παντως θα παει πολυ μπροστα. το εχει πιασει ηδη το "μηνυμα".. Μα αφού "ψάχνει για αγάπη"!
απίθανος Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Uploaded with ImageShack.us Δεν θυμάμαι να υποστήριξε κανείς κάτι τέτοιο σε τούτο το τόπικ.
KilliK Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Uploaded with ImageShack.us χαχ, οπως με το gangrape της βελγιδας πριν μερικες βδομαδες στην Ινδια. επισημη ανακοινωση του διοικητη του τοπικου αστυνομικου τμηματος: το ζευγαρι οφειλε να γνωριζει οτι η περιοχη ειναι επικινδυνη και να μην ειχε κατασκηνωσει στην υπαιθρο. υπομονη, σε μερικα χρονια θα βγαινουν τετοιες ανακοινωσεις και απο τα ελληνικα αστυνομικα τμηματα.
tolis_01 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Έχω επίσης μία απορία. Έστω ότι τα βάζουμε όλα αυτά στην άκρη, αυτή η κοπελίτσα δεν ντρέπεται να φοράει τέτοια έξω στον κόσμο, πόσο μάλλον να ανεβάζει και φωτογραφίες φορώντας τα στο internet; Να ντρέπεται που κυκλοφορεί με σορτσάκι; 2
Cossutius. Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 To πρόβλημα με το κοριτσάκι ειναι πως ειναι ομορφο για την ηλικία του. Αν ήταν καμια χοντρουλα 12χρονη δε θα ενοχλουσε κανέναν. Γενικά, εγω δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου 12χρονο με σορτσάκι. Αποτελεί προκλητική πρωτοτυπία για τη κοινωνία μας 1
απίθανος Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Να ντρέπεται που κυκλοφορεί με σορτσάκι; Με απλό σορτσάκι όχι. Με σορτσάκι μέχρι την μέση ναι.
Cossutius. Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Απιθανε σκέφτομαι να σκανάρω καμια φωτό απ τη γειτονιά όταν παίζαμε κρυφτοκυνηγητό στα 12 μας. Φορούσαν που λες με τους 40 βαθμους κάτι σορτσάκια οι πιτσιρίκες τότε.... Ξέρεις εκείνα τα 80ς. Αφού αν καθόντουσαν πουθενά σχετικά ψηλά, προσπαθούσαμε απεγνωσμένα να δουμε λίγο βρακάκι Περιεργως δε τις κοίταζε κανεις μεγαλύτερος και φυσικά δε τις σχολίαζαν....Όλοι κοίταζαν την 25αρα με το στενο levis501. Δεν υπάρχουν προκλητικά κορίτσια σε τέτοιες ηλικίες. Προκλητικά ενήλικα μυαλά υπάρχουν.
tolis_01 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 To πρόβλημα με το κοριτσάκι ειναι πως ειναι ομορφο για την ηλικία του. Αν ήταν καμια χοντρουλα 12χρονη δε θα ενοχλουσε κανέναν. Γενικά, εγω δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου 12χρονο με σορτσάκι. Αποτελεί προκλητική πρωτοτυπία για τη κοινωνία μας To 12χρονη προκύπτει από κάτι που δεν έχω δει; Δεν είμαι καλός στο να κρίνω ηλικίες (σε σημείο να βλέπω έναν παππού και να τον βγάζω 13χρονο ξέρω γω ), αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι τόσο μικρή, μπορεί κάλλιστα να είναι και 16χρονη ή και παραπάνω. Με απλό σορτσάκι όχι. Με σορτσάκι μέχρι την μέση ναι. Μπορεί να είχε πολύ ζέστη εκείνη τη μέρα Σορτσάκι είναι κιόλας στο κάτω κάτω, όχι φούστα, εκτός από πόδι δεν φαίνεται και τίποτα. Τώρα αν μου πείτε ότι έχει και προκλητικό πόδι, απλά αποχωρώ
Cossutius. Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Εγω για τόσο τη κάνω βάση της φωτό. 16?? Χλωμότατο!!
mary Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Λοιπον, το ντυσιμο απο μονο του(δλδ σορτς και ασπρο μπλουζακι) δεν ειναι σε καμια περιπτωση προκλητικο. Αν καποιοι το θεωρουν τοτε το στρινγκ και τοπλες στη παραλια τι ειναι δλδ;;;;Γυρισμα τσοντας;;; Το "προκλητικο" ειναι το μπερδεμα των εννοιων αγαπης και σεξ 1
saya Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Ενταξει τωρα για να μην δουλευομαστε , αναλογα το ντυσιμο. Αν η αλλη φοραει το σορτσακι που ειναι πιο κοντο απο πισω απο εσωρουχο και φαινονται σχεδον ολα. Ε μαλλον το κανει για να προκαλεσει και προσωπικα αυτο με ενοχλει. Γιατι μετα βρισκουν δικαιολογια οι διαφοροι ανωμαλοι και λενε για οποια βιαζεται οτι δεν τα βλεπεις οως γυρνανε;Αυτη εφταιγε..Ακομη και αν η κοπελα ηταν σεμνοτατη..τελος παντων.
Tilemaxx Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Όσο και κοντό να είναι το σορτσάκι τι να φανεί δηλαδή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα