saya Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δεν εχει ψυχολογικα μωρε. Απλα σου λεει ολο και καποιο τετοιο κοριτσακι που κυκλοφορει με τον πωπο εξω θα εζχει δει ο δικαστης η οι ενορκοι.. Ας το ριξω οτι ηταν τετοια και η κοπελα που της την επεσα για να δημιουργησω αμφιβολιες..ε αυτος ειναι ο λογος που με ενοχλει . Γιατι δινουν δικαιωμα να γινονται τετοια πραγματα σε ολες τις υπολοιπες.Κατα τα αλλα δεν ειμαι αντρας και κωλο να δω εξω γυναικειο , ε δεν θα μου κανει εντυπωση . Και δεν ειμαι και καθολου συντηρητικη. Να το βαλεις το σορτσακι και παντρεμενες γυναικες βαζουν αλλα οσο το βαζουν ολες. Οχι..ολα απεξω.Που και παλι και ημιγυμνη να κυκλοφορει η αλλη δεν εχει καποιος δικαιωμα βεβαια να την βιασει. Απλα δεν την πιστευει ευκολα καποιος οτι ειπε οχι και μετα αυτο μπορει να γενικευτει και να θεωρηθει οτι το κανουν ολες.
Antwni Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δεν εχει ψυχολογικα μωρε. Sorry κιόλας αλλά πας καλά? Δεν την βίασε μόνο αλλά ΤΗΝ ΕΚΑΨΕ ΖΩΝΤΑΝΗ Και δεν εχει ψυχολογικά?? Wtf? 3
evabb Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δεν εχει ψυχολογικα μωρε. Απλα σου λεει ολο και καποιο τετοιο κοριτσακι που κυκλοφορει με τον πωπο εξω θα εζχει δει ο δικαστης η οι ενορκοι.. Ας το ριξω οτι ηταν τετοια και η κοπελα που της την επεσα για να δημιουργησω αμφιβολιες..ε αυτος ειναι ο λογος που με ενοχλει . Γιατι δινουν δικαιωμα να γινονται τετοια πραγματα σε ολες τις υπολοιπες.Κατα τα αλλα δεν ειμαι αντρας και κωλο να δω εξω γυναικειο , ε δεν θα μου κανει εντυπωση . Και δεν ειμαι και καθολου συντηρητικη. Να το βαλεις το σορτσακι και παντρεμενες γυναικες βαζουν αλλα οσο το βαζουν ολες. Οχι..ολα απεξω.Που και παλι και ημιγυμνη να κυκλοφορει η αλλη δεν εχει καποιος δικαιωμα βεβαια να την βιασει. Απλα δεν την πιστευει ευκολα καποιος οτι ειπε οχι και μετα αυτο μπορει να γενικευτει και να θεωρηθει οτι το κανουν ολες. νομιζω οτι εχεις πολυ χοντρο προβλημα.
saya Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 νομιζω οτι εχεις πολυ χοντρο προβλημα.Νομιζω οτι εισαι χοντρη κοντη και ασχημη.. Sorry κιόλας αλλά πας καλά? Δεν την βίασε μόνο αλλά ΤΗΝ ΕΚΑΨΕ ΖΩΝΤΑΝΗ Και δεν εχει ψυχολογικά?? Wtf? Δεν εχει ψυχολογικα. Διαφωνω. Μια χαρα στα καλα του ειναι . Απλα ηξερε οτι δευτερη φορα δεν θα τον πιστευαν. Αρα την εκαψε για να μην φανει οτι ηταν βιασμος..γιατι αν καταλαβαιναν οτι ηταν βιασμος θα ηταν ο πρωτος υποπτος. Πανεξυπνος ειναι..την πρωτη φορα του εφταιγε η κοπελα. Εστω και τον πιστεψαν. Την δευτερη φορα παλι συμπτωση;Ο τυπος το ειχε προμελετημενο.Πανεξυπνος και δουλευει τους παντες κανονικα.
Antwni Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δεν εχει ψυχολογικα. Διαφωνω. Μια χαρα στα καλα του ειναι . Απλα ηξερε οτι δευτερη φορα δεν θα τον πιστευαν. Αρα την εκαψε για να μην φανει οτι ηταν βιασμος..γιατι αν καταλαβαιναν οτι ηταν βιασμος θα ηταν ο πρωτος υποπτος. Πανεξυπνος ειναι..την πρωτη φορα του εφταιγε η κοπελα. Εστω και τον πιστεψαν. Την δευτερη φορα παλι συμπτωση;Ο τυπος το ειχε προμελετημενο.Πανεξυπνος και δουλευει τους παντες κανονικα. Και τώρα που την έκαψε τι κέρδισε? Που είναι και πανέξυπνος...
saya Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Eγω δεν καταλαβα τι σας θυμωσε. Επειδη ειπα οτι δεν εχει ψυχολογικα και το κανει επιτηδες;Αυτο ειναι ακομη χειροτερο.. Και τώρα που την έκαψε τι κέρδισε? Που είναι και πανέξυπνος... Ενταξει το πανειυπνος ειναι σχημα λογου, υπερβολη προφανως για να τον πιασουν εκανε λαθη.
thomasG4 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Ναι θα πιστεψεις εναν ανθρωπο που έκαψε ζωντανή γυναίκα... Ο τύπος έχει ψυχολογικά!! Με τη παράθεση του λινκ, δεν σημαίνει ότι ασπάζομαι αυτά που γράφονται. Απλά ζήτησε λινκ για αυτό που ανέφερε η saya και εγώ το παρέθεσα.
Antwni Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Με τη παράθεση του λινκ, δεν σημαίνει ότι ασπάζομαι αυτά που γράφονται. Απλά ζήτησε λινκ για αυτό που ανέφερε η saya και εγώ το παρέθεσα. Γενικά μιλούσα
evabb Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Νομιζω οτι εισαι χοντρη κοντη και ασχημη.. Δεν εχει ψυχολογικα. Διαφωνω. Μια χαρα στα καλα του ειναι . Απλα ηξερε οτι δευτερη φορα δεν θα τον πιστευαν. Αρα την εκαψε για να μην φανει οτι ηταν βιασμος..γιατι αν καταλαβαιναν οτι ηταν βιασμος θα ηταν ο πρωτος υποπτος. Πανεξυπνος ειναι..την πρωτη φορα του εφταιγε η κοπελα. Εστω και τον πιστεψαν. Την δευτερη φορα παλι συμπτωση;Ο τυπος το ειχε προμελετημενο.Πανεξυπνος και δουλευει τους παντες κανονικα. οτι και να ειμαι δεν δικαιολογω εναν βιαστη.
saya Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Απλα δεν καταλαβες τι εγραψα. Ισα,ισα το αντιθετο ειπα. Οτι προφανως δεν προκληθηκε ποτε. Απλα το εχουν βρει καραμελα. Καθε φορα που βιαζουν καποια λενε. Ελα μ,ωρε δεν τις βλεπεις πως γυρνανε..ολες ιδιες ειναι. Και δυστυχως εκ του αποτελεσματος τους πιστευουν. Τωρα οτι ενω αγαπαω ποκυ τις γυναικες ως φυλο οτι βλεπω και τις δικες μας ευθυνες δεν σημαινει οτι δικαιολογω τον βιαστη. Σιυ λεω οτι φταινε και καποια δικα ,ας μ,πουμπουκια. Οχι οτι αυτο δικαιολογει βιασμο στα δικα μου ματια. Οχι αλλα δινουν δικαιωματα να τις πουν ευκολες.Και μετα βρισκουν δικαιολογια οι ανωμαλοι και λενε τα ιδια για οποια ατυχη βρεθει στο διαβα τους. Σε καμια περιπτωση δεν πιστευω τον τυπο.
Elric_The_Melnibonian Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 There is only one solution (10 χαρακτήρες μιας ψόφιας και παρωχυμένης γλώσσας)
απίθανος Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Απιθανε σκέφτομαι να σκανάρω καμια φωτό απ τη γειτονιά όταν παίζαμε κρυφτοκυνηγητό στα 12 μας. Φορούσαν που λες με τους 40 βαθμους κάτι σορτσάκια οι πιτσιρίκες τότε.... Ξέρεις εκείνα τα 80ς. Αφού αν καθόντουσαν πουθενά σχετικά ψηλά, προσπαθούσαμε απεγνωσμένα να δουμε λίγο βρακάκι Περιεργως δε τις κοίταζε κανεις μεγαλύτερος και φυσικά δε τις σχολίαζαν....Όλοι κοίταζαν την 25αρα με το στενο levis501. Δεν υπάρχουν προκλητικά κορίτσια σε τέτοιες ηλικίες. Προκλητικά ενήλικα μυαλά υπάρχουν. Εγώ θυμάμαι να φοράνε κάτι φαρδιά τζιν σορτσάκια μέχρι το γόνατο όπου πολλές φορές τα πέρναγα για φούστες. Μπορεί να είχε πολύ ζέστη εκείνη τη μέρα Σορτσάκι είναι κιόλας στο κάτω κάτω, όχι φούστα, εκτός από πόδι δεν φαίνεται και τίποτα. Τώρα αν μου πείτε ότι έχει και προκλητικό πόδι, απλά αποχωρώ Δεν μιλάμε για την συγκεκριμένη κοπέλα της εικόνας αλλά γενικά για το "ντύσιμο" που βλέπουμε στις μέρες μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα