Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 273
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

There is only one solution (10 χαρακτήρες μιας ψόφιας και παρωχυμένης γλώσσας)

stoning-e1361632743463.jpg

Πατε στο αλλο ακρο σαν θυμωμενα παιδια στη εφηβεια που δεν τους πηρε ο μπαμπας μηχανακι και καβαλησανε την Χt ενος φιλου και κανανε σουζα μπροστα στο μπαμπα...

Τι μας εβαλες αυτες τις εικονες μιας "κοινωνιας" που απο την μια καλυτερα που την βομβαρδιζουν οταν υπαρχουν τετοια...

Μας περνας και μας ετσι;

Δημοσ.

Τι να πούμε για την φώτο και τι να μας πει η φώτο. Είναι ένα παιδί μόνο και όταν είσαι παιδί δεν γίνονται και με πολλή σκέψη τα πράγματα γι αυτό άλλωστε υπάρχει και σχετική νομοθεσία. Το φατσοβιβλίο και το κάθε τέτοιο μέσο είναι επικίνδυνα όταν δεν γίνεται σωστή χρήση. Τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί κατά πολύ τα ηλεκτρονικά εγκλήματα πάθους και οι βιασμοί γιατί ο επίδοξος θύτης έχει την δυνατότητα να σταμπάρει ένα ανήξερο κοτοπουλάκι που κάνει κατάχρηση και να ξέρει κάθε ώρα και στιγμή που βρίσκεται και με ποιόν, τι κάνει στη ζωή της, που συχνάζει, τι σκέφτεται, πως πάνε τα αισθηματικά της και γενικώς όλη τη ζωή της. Όταν είσαι 12 όμως, δεν σκέφτεσαι έτσι. Σκέφτεσαι ότι αυτό θα με κάνει κουλ, ο Γιαννάκης θα μου τα ρίξει, ο πρόεδρος του 15μελούς θα μου την πέσει, τα πιο "in" κορίτσια θα με κάνουν παρέα, κλπ. Η αφέλεια δηλαδή είναι το μεγαλύτερο κακό. 

Και επίσης το δεύτερο μεγαλύτερο κακό είναι ότι το κορίτσι είναι θύμα της κοινωνίας (και της μόδας σε δεύτερο επίπεδο). Γιατί δεν ξέρω πόσο μακρινές σας είναι οι αναμνήσεις απ' το γυμνάσιο, εγώ είμαι 20 και θυμάμαι 1η γυμνασίου είχαμε στο δικό μας τμήμα καμιά 15αριά κορίτσια. Απ' αυτά οι 10 περίπου ήταν πιο προχωρημένες, ανέβαιναν σε μηχανάκια, έβγαιναν το βράδυ μέχρι τις 2-3, έπιναν, είχαν κάνει σεξ, βάφονταν, ντύνονταν κάπως, κάπνιζαν κάτω απ' το δέντρο..μπλα μπλα. Οι υπόλοιπες ούτε το μουστάκι μας δεν βγάζαμε, ούτε τα φρύδια μας, τίποτα. Ε, πάντα ήμασταν τα κορίτσια που δεν τα προσέχει κανείς και καταβάθος μας πείραζε και βέβαια δεν είχαμε ποτέ την ελάχιστη ανταπόκριση από αγόρια που μας άρεσαν. Το θέμα όμως με αυτές τις κοπέλες είναι ότι ξεκίνησαν από πολύ νωρίς πράγματα που μπορείς να κάνεις μια ζωή (και σε μεγαλύτερη ηλικία θα γίνονται όλα πιο ώριμα) ενώ πιστεύω ότι έχασαν άλλα κομμάτια που μετά δεν έρχονται, πχ τα πιτζάμα πάρτι, το ενδιαφέρον με τα μαθήματα και την ενασχόληση με άλλες εφηβικές δραστηριότητες, το να μπορείς να σπας πλάκα με τους φίλους σου και να κάνεις στην τάξη σαν χαζό γιατί απλά είσαι ένα παιδί, κλπ. Και είναι αν μη τι άλλο μονότονο και στατικό να κάνεις την ίδια ζωή απ' τα 12 μέχρι όσο πάει. Κάθε ηλικία έχει την δική της χάρη. Στα 18 άρχισα να κάνω δειλά-δειλά κάποια πράγματα και σκεπτόμενη πάλι, ότι μπορεί να είμαι ενήλικη αλλά παραμένω μικρή. 

Δημοσ.

Kαλα υπαρχουν και 40αρες με ξε.. φωτο στο διαδικτυο. Κατω απο τα 18 αντε πες μεχρι τα 23 ειναι peer presure. Μετα ομως;

Δημοσ.

Πατε στο αλλο ακρο σαν θυμωμενα παιδια στη εφηβεια που δεν τους πηρε ο μπαμπας μηχανακι και καβαλησανε την Χt ενος φιλου και κανανε σουζα μπροστα στο μπαμπα...

Τι μας εβαλες αυτες τις εικονες μιας "κοινωνιας" που απο την μια καλυτερα που την βομβαρδιζουν οταν υπαρχουν τετοια...

Μας περνας και μας ετσι;

Δυστυχώς δεν είμαστε έτσι !!!

Τα καλύτερα traits των άλλων φυλών αφήνουμε ανεκμετάλλευτα και αφομοιώνουμε κάτι McDonalds και κάτι One Direction

Δημοσ.

1η γυμνασίου είχαμε στο δικό μας τμήμα καμιά 15αριά κορίτσια. Απ' αυτά οι 10 περίπου ήταν πιο προχωρημένες, ανέβαιναν σε μηχανάκια, έβγαιναν το βράδυ μέχρι τις 2-3, έπιναν, είχαν κάνει σεξ, βάφονταν, ντύνονταν κάπως, κάπνιζαν κάτω απ' το δέντρο..μπλα μπλα. 

Πάντα είχα την απορία: όλες αυτές όπου τότε τα έκαναν αυτά, όταν γίνουν 20-30 (τυχαία ηλικία) ξέρωγω, τι άλλο θα τους έχει μείνει να κάνουν;

Kαλα υπαρχουν και 40αρες με ξε.. φωτο στο διαδικτυο. Κατω απο τα 18 αντε πες μεχρι τα 23 ειναι peer presure. Μετα ομως;

Τα είπαμε και αυτά πιο πριν.

Δημοσ.

Εμενα θα μου πει κανεις, αν δεν ειχαμε την δικαιολογια "ειναι μικρη και δεν ξερει" τι θα λεγαμε?

Δημοσ.

Ναι, αλλα δεν εχουν ολα ενα κινητρο? Σαν το make up και το κενο σου μωρο μου κλπ κλπ.

• Like 1
Δημοσ.

το κενο σου μωρο μου

Δεν καταλαβαίνω.

Έλα τώρα που το παίζεις κι ανήξερη.

• Like 1
Δημοσ.

Στο οτι, το καθε πραγμα που κανεις εχει καποιο σκοπο και καποιο κινητρο.

Σε αυτο που κολλησα εγω με την photo ειναι στο οτι καλως ή κακως  η εποχη που ζουμε εχει καποια standards και μοδες (αυτο μπαινει σαν disclaimer του στυλ καταδικαζω την βια κλπ)

Αλλα, δεν γινεται εγω να εχω να κανω μπανιο 1 μηνα, και να λεω "γιατι ολοι ξινίζουν τα μουτρα τους οταν περασω απο διπλα τους?"

Ετσι και ενα σουργελο δεν μπορει να λεει "ψαχνω σοβαρη σχεση" ενω αυτο που διχνεις οτι ψαχνεις δεν εχει καμια σχεση με αυτο.

(brotip δεν αναφερομαι σε γυναικες, αλλα σε ανθρωπους στα απο πανω)

Δημοσ.

Βασικα ολοι καταλαβαινουν απλα θα πρεπει να πουν κατι που δεν θα αρεσει καθολου στους αντρες. Οτι αν ο αλλος ειναι ψιλοα... ε αν του βγαλει η αλλη τα παντα εξω δεν πα να μην βλεπεται θα της κατσει.. :P Αρα οπου υπαρχει προσφορα υπαρχει και ζητηση. Ομως δεν το λεμε για λογους ευγενειας..

• Super Moderators
Δημοσ.

Μας περνας και μας ετσι;

πιστεύεις πως αν κάποιοι συντηριτικοί στην Ελλάδα είχαν μεγαλώσει σε αυτές τις κοινωνίες ότι δεν θα τα έκαναν αυτά? εγώ όχι, το έχω σιγουράκι ότι θα ήταν πρώτοι πρώτοι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...