Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δεν είναι υποκριτικό λοιπόν να τους θεωρούμε απολίτιστους από την στιγμή που αν είμασταν στη θέση τους θα κάναμε τα ίδια? αυτογκόλ μου φαίνεται...
Cossutius. Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δε μπορουμε να συγκρινουμε κοινωνίες τώρα. Ο καθένας με το τρόπο που μεγαλώνει. Και εγω αν ειχα μεγαλωσει σε φυλή του Αμαζονίου, δε θα ντρεπόμουν να κυκλοφορώ ξεβράκωτος. Κρίνεις την κάθε κοινωνική ομάδα, ανάλογα με τα ήθη και έθιμά της. Όχι βάση των δικών μας. 2
viper2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δε μπορουμε να συγκρινουμε κοινωνίες τώρα. Ο καθένας με το τρόπο που μεγαλώνει. Και εγω αν ειχα μεγαλωσει σε φυλή του Αμαζονίου, δε θα ντρεπόμουν να κυκλοφορώ ξεβράκωτος. Κρίνεις την κάθε κοινωνική ομάδα, ανάλογα με τα ήθη και έθιμά της. Όχι βάση των δικών μας.
aris1986 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δεν είναι υποκριτικό λοιπόν να τους θεωρούμε απολίτιστους από την στιγμή που αν είμασταν στη θέση τους θα κάναμε τα ίδια? αυτογκόλ μου φαίνεται... Υποκριτικό δεν είναι. Ειλικρινής είμαι. Σε διαφορετικά μέρη γεννηθήκαμε, άλλες απόψεις έχουμε με τους "λιθοβόλους" Είναι αυτό που λέει ο Cossutius
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 διαφωνώ με την άποψη του και πάλι, τέσπα...
vk13 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 ΔΙάβασα πάρα πολλά ποστ του thread και ακόμα δεν κατάλαβα πιο ακριβώς είναι το θέμα-πρόβλημα... Η γυναίκα φοράει ρούχα για να εντυπωσιάσει, να τραβήξει βλέμματα. Γνωστό αυτό, είναι στη φύση της. Και οι άντρες το ψιλοκάνουν αυτό, όχι έντονα ή καθημερινά αλλά πιο μεμωνομένα πχ αν θέλει να εντυπωσιάσει κάποια σε ραντεβού δεν θα βγει σα λέτσος μαζί της. Το αν η άλλη είναι πόρνη ή όχι σίγουρα δν το φανερώνει το κοντό σορτσάκι αυτό. Στην τελική τις μικρές ας τις μαζέψουν οι γονείς τους, οι μεγαλύτερες ας προσέχουν μόνες τους τον εαυτό τους αν έχουν μυαλό. Τώρα αν πιστεύετε ότι δικαιολογείται ο βιασμός, επειδή η άλλη φοράει μια κοντή φούστα και μετά πρέπει να τη κάψεις κιόλας, αφού τη σπάσεις στο ξύλο θέλετε ψυχίατρο ορισμένοι.... Ντροπή να γράφονται τέτοια πράγματα, ο τύπος ήταν ναρκωμανής, άρρωστος, στερημένος,δεν ήξερε καν τι έκανε και την πλήρωσε η κοπέλα... Ούτε για πλάκα δεν πρέπει να τα λέτε αυτά... (στο περιστατικό της Ξάνθης αναφέρομαι)
Antwni Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 διαφωνώ με την άποψη του και πάλι, τέσπα... Δεν καταλαβα γιατί διαφωνείς, ή μάλλον που διαφωνείς? Και εγω αν ειχα μεγαλωσει σε φυλή του Αμαζονίου, δε θα ντρεπόμουν να κυκλοφορώ ξεβράκωτος. Κρίνεις την κάθε κοινωνική ομάδα, ανάλογα με τα ήθη και έθιμά της. Όχι βάση των δικών μας.
απίθανος Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Τώρα αν πιστεύετε ότι δικαιολογείται ο βιασμός, επειδή η άλλη φοράει μια κοντή φούστα και μετά πρέπει να τη κάψεις κιόλας, αφού τη σπάσεις στο ξύλο θέλετε ψυχίατρο ορισμένοι.... Σας παρακαλώ, μην το ξαναπάμε το θέμα στον βιασμό. Κανένας βιασμός δεν δικαιολογείται. Το θέμα μας όμως είναι ο γυναικείος ρουχισμός.
saya Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Κοιτα δεν το πιστευω αυτο. Σιγουρα πολλες φορες φοραμε τα ρουχα για τον εαυτο μας και οχι για τους αλλους. Αλλα το ξεκωλο ντυσιμο γινεται για προκληση. Και για να μην παρεξηγηθω εξηγησα τι ειναι το ξεκωλο..αυτο που ειναι εμφανες ξεκωλο.Γιατι ξερεις οτι αν η φουστα ειναι πολυ κοντη η το σορτσακι η το ντεκολντε , ε στις αλλες γυναικες δεν θα αρεσεις ουτε στους μεγαλυτερους ανθρωπους. Αρα τα ξεκωλα ρουχα τα φορανε γτ θελουν η να τραβηξουν βλεμματα η ειναι καλεσμα..αλλα και παλι δεν εχει δικαιωμα καποιος να βιασει γτ το καλεσμα μπορει να μην απευθυνεται σε αυτον. Οσο για τον τυπο που λετε πτι ειναι αρρωστος , κτλ τετοια να λετε να πεσει στα μαλακα. Αυτα ειναι ελαφρυντικα. Δεν τον δυσχαιρενουν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δεν καταλαβα γιατί διαφωνείς, ή μάλλον που διαφωνείς?άρα να μην κρίνουμε τις Ισλαμικές χώρες με τους δημόσιους λιθοβολισμούς επειδή είναι ok ανάλογα με τα ήθη κι έθιμά τους...
Tilemaxx Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Kαλα υπαρχουν και 40αρες με ξε.. φωτο στο διαδικτυο. Κατω απο τα 18 αντε πες μεχρι τα 23 ειναι peer presure. Μετα ομως; Μετά θέλει να μοιάσει στη 18άρα.
Cossutius. Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 άρα να μην κρίνουμε τις Ισλαμικές χώρες με τους δημόσιους λιθοβολισμούς επειδή είναι ok ανάλογα με τα ήθη κι έθιμά τους... Κρίνουμε βάση των δικών μας νόμων, ηθών, εθίμων. Όχι βάση των δικών τους. Σε κάποιες χώρες, κόβουν το χέρι του κλέφτη. Οι εκεί το θεωρούν απόλυτα φυσιολογικό. (Δε θα σου κρύψω οτι τη τελευταία φορά που είδα έναν τύπο να χτυπάει μια γυναίκα σε ένα πάρτι, ο λιθοβολισμός στο μυαλό μου, φάνταζε λίγος. Το ίδιο σκέφτηκα και όταν ειδα το σπίτι μου κατεστραμμένο απο διαρρήκτη.. Ισως είμαι εγώ ο απολίτιστος τελικά) Και οι Ισλαμιστές βέβαια, μπορει να θεωρουν οτι το να κουρεύεις χρήματα που ο άλλος μπορει να μάζεψε με κόπο, δεν ειναι σωστό. 1
Lucifer Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Τι μαλακίες είναι αυτές μωρέ. Ήθη, έθιμα, παραδόσεις και τα γκογκόβια μου βροντούν. Όταν ένας άνθρωπος κακοποιείται, το κρίνω ως έτερος άνθρωπος, όχι ως άθεος, χριστιανός, ισλαμιστής, κατσικογάμης, δόκτορας, μάγιστρος ή θαλασσοπόρος. Έχουμε φτάσει στο σημείο να κάνουμε κοινωνιολογική ανάλυση στο βιασμό, την ταπείνωση και τη δολοφονία; 3
απίθανος Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Έχουμε φτάσει στο σημείο να κάνουμε κοινωνιολογική ανάλυση στο βιασμό, την ταπείνωση και τη δολοφονία; Όσο και εάν αυτό δεν μου αρέσει, αυτά που αναφέρεις σε κάποια άλλα (απομονωμένα μάλλον) μέρη θεωρούνται αποδεκτά από την (ο Θεός να την κάνει) κοινωνία τους. Ήξερες ότι πριν το 335 π.Χ. (κάπου εκεί πρέπει να ήταν 1-2 χρόνια πάνω κάτω) η πειρατεία και η δολοφονία θεωρούνταν δικαίωμα του ανθρώπου στην Αρχαία Αθήνα που περηφανευόμαστε τώρα ότι ήταν "προχωρημένη" για την εποχή της; Ε, φαίνεται ότι κάποιοι έχουν ακόμα και σήμερα (κακώς πάντα) την νοοτροπία που είχαμε εμείς τότε.
Cossutius. Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Όταν ένας άνθρωπος κακοποιείται, το κρίνω ως έτερος άνθρωπος Διότι έτσι έμαθες.Δε ζουμε όλοι στις ιδιες κοινωνίες..Ρώτα και έναν που μεγάλωσε αλλου να σου πει τι αισθάνεται για αυτόν που κακοποιείται ο οποίος πιθανον να του έκλεψε το βιός του Κρίνεις βάση του δικού σου τρόπου σκέψης. Του δικού σου τρόπου ζωής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα