Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια προφανως μιλαμε για ανηλικη που η ξερει τι θελει (προφανως οχι αγαπη) η απλα δεν εχει μυαλο και ντυνεται και φωτογραφιζεται οπως να ναι χωρις να σκεφτεται τις συνεπειες (κραξιμο κτλ). Και φυσικα δεν εχει καμια σχεση με μια ενηλικη κοπελα που θελει να ντυνεται προκλητικα γιατι αυτη θα το κανει εις γνωση των συνεπειων. Τα ανηλικα τις περισσοτερες φορες πεφτουν θεμα εκμεταλλευσης και βγαζουν τετοιες η χειροτερες φωτογραφιες, βιντεο κτλ και μετα καποια απο αυτα σημαδευονται απο τις συνεπειες των απερισκεπτων πραξεων τους.

• Απαντ. 273
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δηλαδή το δίλημμα είναι είτε μπούργκα είτε απώλεια της διαφοράς των εννοιών "Ωραίο"/"Ερωτικό"/"Σεξουαλικό" και "Ξετσίπωτο"/"Φθηνό"/¨Προκλητικό". 

Πώς το είπε κάποιος; Α! Ναι. Ελλάδα του 2013. 

• Like 7
Δημοσ.

εχεις προβλημα. αν νομιζεις οτι η κοπελα σου ντυνεται ετσι γτ ψαχνεται τοτε κανε της την χαρη και φυγε γτ δεν της αξιζεις και το ξερεις.

Οτι ναναι...

Όταν βλέπεις μια κοπέλα και ντυνεται ετσι...κατευθειαν θα την πεις πο*τανα...και δεν μιλάω να ντύνεται έτσι (οχι ετσι ακριβως :P) όταν βγαίνει το βράδυ...να παει για ποτακι...οκ..εκει κανενα προβλημα...αλλά αμα θέλει να παει για καφε και μου ντύνεται ετσι...τοτε εγω θα εφευγα οχι αυτη...

Μια ερώτηση...Αυτή η κοπελα γιατι ντύνεται ετσι?Για να φαινεται ωραια στους αντρες?Για ποιο λογο?Για να βρει αγαπη ε?

Δημοσ.

εγω δεν εχω καταλαβει ακομα τι εννοουν οταν λενε "Ωραίο"/"Ερωτικό"/"Σεξουαλικό" και τι με το "Ξετσίπωτο"/"Φθηνό"/¨Προκλητικό"

αν αυτο το ντυσιμο ειναι "Ωραίο"/"Ερωτικό"/"Σεξουαλικό" τοτε το "Ξετσίπωτο"/"Φθηνό"/¨Προκλητικό" πιο ειναι?

και τα αλλα περι μπουργκες και μαλακιες (sry αλλα ειναι χαζο να πηγαινουμε στα ακρα), αν το κλασσικο ντυσιμο της γυναικας, φορεμα τζιν και εγω δεν ξερω τι εχει θεωρηθεί περασμενο τοτε πολυ λυπαμαι

α ναι ελλας του 2013

• Like 2
Δημοσ.

Αντί να πούμε ευχαριστώ που βλέπουμε και κάνα μπούτι που δεν αποτελείται από pixels, βγαίνουμε και από πάνω.

• Like 9
Δημοσ.

Με αφορμή αυτή την εικόνα:

485277_263753843739842_230206680_n.jpg

Και αυτούς τους προβληματισμούς, σχολιάστε.

Ποια γυναικεία ρούχα είναι ξετσίπωτα;

Το να κυκλοφορείς με μπικίνι είναι το ίδιο με το να κυκλοφορείς με εσώρουχα;

Πότε μια γυναίκα θέλει π****ο;

Πότε μια γυναίκα ψάχνει αγάπη;

Καλοκαίρι/Άνοιξη 2013: Μπούρκα ή σορτσάκι για τις διακοπές;

"Εχθές στο μπαρ με κοίταξε για δύο ολόκληρα δευτερόλεπτα, είναι πουτάνα ή να την παντρευτώ;"

Κοινωνικός σχολιασμός με βάση το facebook ενός 12χρονού: τι είναι γυναίκα και τι κορίτσι;

Και, εν τέλει, ρίχτε το μακρύ σας και το κοντό σας (ΟΥΗΝΚ) εδώ και μην πηδάτε το θρεντ με τις εικόνες. Κρίμα είναι.

• Like 5
Δημοσ.

χμμ αν βαλουμε 1 μ 2 δάχτυλα ποιο μακρύ σορτσακι και τιραντακια ή tshirts αυτο ειναι το ντύσιμο μου ολο το καλοκαιρι αρα δεν μπορω να ριξω shade στη κοπελια.χαλαρωστε ενα χαζο πιπίνι ειναι αμεσως να τη φατε..

• Like 1
Δημοσ.

χμμ αν βαλουμε 1 μ 2 δάχτυλα ποιο μακρύ σορτσακι και τιραντακια ή tshirts αυτο ειναι το ντύσιμο μου ολο το καλοκαιρι αρα δεν μπορω να ριξω shade στη κοπελια.χαλαρωστε ενα χαζο πιπίνι ειναι αμεσως να τη φατε..

Ψήνομαι να καφρέψω λίγο αλλά ντάξει. =ρ

Δημοσ.

Ενα κοριτσακι 13-14 που μολις μπηκε στην εφηβεια τα πέταξε και τώρα γουσταρει τρελά που τις κανουν λαικ στο FB. Τι περιεργο! 

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ να σημειώσω ότι ας πούμε πως το κοριτσάκι είναι ένα πουτανάκι και μισό, θέλει π_τσο και ό,τι έχει προαναφερθεί. Ας πούμε πως ισχύουν όλα.

Εγώ θέλω να μου πείτε ρε γμτ, πόσοι από εσάς στην εφηβεία δεν έχετε κάνει μαλακίες. Πόσοι δεν έχετε εκτεθεί με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Και εν πάση περιπτώσει αν το έφηβο που έχει τα μυαλά στα κάγκελα δεν ξέρει να προφυλάξει τον εαυτό του, αυτός ο κομπλεξικός παπάρας που κάθεται και ψάχνεται με φωτογραφίες ανήλικων (ή έστω και μόλις ενήλικων) για να τις κάνει ρεζίλι ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ Γ@ΜΗΜΕΝΟ ΛΟΓΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΛΑΔΙ;

Να σχολιάσουμε μήπως και το δικό του σεξουαλικό στάτους; Να πούμε αν πηδάει ή όχι και πόση την έχει;

Ναι, εντάξει όλοι ξέρουμε ότι πολλοί και πολλές ξεφεύγουν στο facebook, υπάρχουν μυριάδες attention whores κ.ο.κ. και ότι φυσικά στους ανήλικους το πράγμα γίνεται και επικίνδυνο και επιβάλεται η προσοχή των γονέων. Αλλά αν νομίζετε ότι η ηθική μετράει μόνο σε εκατοστά δέρματος που εκθέτει ο καθείς στο διαδίκτυο και όχι λ.χ. με το γεγονός ότι κάποιος εξ ίσου (κατ'εμε) καθυστερημένος διαλέγει να το παίζει "mister υψηλό iq" ανοίγοντας μια σελίδα fb που δεν έχει ΚΑΜΙΑ διαφορά από φυλλάδες τύπου ciao (πέρα από το ότι παίζει να είναι χειρότερη) για να το παίξει κριτής και εφαρμοστής κοινωνικής ηθικής, well. Είστε βαθιά νυχτωμένοι.

Μπαη δε γουεη, έχετε πρεφάρει ότι αυτό το @ρχίδι δίνει κανονικότατα και ονόματα έτσι; Αν νομίζετε ότι σας διασφαλίζει κάτι από το να βρεθεί μία συνομιλία σας ή γουατέβερ στα χέρια του σε κάποια φάση και με κάποιον διεστραμμένο τρόπο, μαντέψτε: βαθιά νυχτωμένοι.

Υ.Γ.: Και μην ακούσω, εμείς δε βγάζουμε τον κώλο μας στο φεησμπουκ. Για κάπoioν κομπλεξικό σαν και την χάρη του, σίγουρα *κάτι* θα κάνετε κάποτε. Ή - ποιος ξέρει- τα παιδιά σας! XD

• Like 14
Δημοσ.

Που ψάχνει για αγάπη...μην το ξεχνάς αυτό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...