chiderboy Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Αντί να λέτε μλκς βάλτε καμιά φωτογραφία να γουστάρουμε... Τι θεωρείται πολύ προκλητικό ντύσιμο?pics... (μπορείτε να βάλετε και για προκλητικά μαγιώ)
απίθανος Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Καλώς ή κακώς τώρα πια φοράνε τα μισά ρούχα από όσα φοράγαμε εμείς παλαιότερα (το φαινόμενο του θερμοκηπίου φταίει, το ξέρω), το θέμα όμως είναι το εξής: Ντύνονται (ή καλύτερα... γδύνονται) έτσι επειδή τους αρέσει ή επειδή θέλουν να δείξουν κάτι ή να βρουν κάνα γκόμενο; @YiN Δεν ξέρω εάν φταίει το ότι πάντα ήμουν συντηρητικός και μετριοπαθής, αλλά εγώ στα 13 μου όχι μόνο δεν έκανα βλακείες/ανωριμότητες, αλλά επίσης εάν στην 15μελή παρέα είχαμε έστω και μία που ντυνόταν έτσι, δεν τόλμαγα να βγω μαζί της και δεν ήμουν ο μόνος αλλά σχεδόν όλα τα παιδιά. Θυμάμαι στην σχολή είχε έρθει η διοίκηση μία από τις πρώτες μέρες και μας είχε πει: <<Εδώ μέσα θα κάνετε ότι θέλετε, αλλά οτιδήποτε μη πρέπον θα φέρει και συνέπειες τις οποίες θα πρέπει να υποστείτε>>. Ε, στην συγκεκριμένη περίπτωση η συνέπεια είναι να αποκαλούν αυτές που ντύνονται έτσι, "πουτάνες" και άλλα τέτοια ωραία. Δεν λέω ότι το συγκεκριμένο κορίτσι δεν μπορεί να είναι πραγματικά καλό παιδί και να "ψάχνει για αγάπη", αλλά το ότι το ντύσιμο αυτό ήταν προκλητικό (ή καλύτερα μη πρέπον), κάθε παιδί ακόμα και 7 χρονών μπορεί να το καταλάβει. Δεν πιστεύω να την πείραζε και τόσο πολύ να βάλει ένα σορτς 2 πόντους πιο μακρύ...... Τέλος θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση: "Εφηβεία" από πότε σημαίνει "κάνω βλακείες και ανωριμότητες"; Είναι απλά τα πράγματα: ή ένα παιδί είναι αρκετά ώριμο και ξέρει τι πρέπει να κάνει και πότε, ή δεν είναι και κάνει ότι να 'ναι και όποτε να 'ναι.
saks80 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 αυτο ειναι το ιδανικο ντυσιμο για μια κοπελα.αν δεν ντυνοντουσαν ετσι ο κοσμος θα ηταν πολυ χειροτερος και πιο μιζερος.ζητω τα κοντα σορτσακια,οι φουστοζωνες και τα κολαν
mary Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 απιθανε, προσεχε η δική σου κόρη τι θα φοραει οταν φτάσει τα 15....
απίθανος Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 αυτο ειναι το ιδανικο ντυσιμο για μια κοπελα.αν δεν ντυνοντουσαν ετσι ο κοσμος θα ηταν πολυ χειροτερος και πιο μιζερος.ζητω τα κοντα σορτσακια,οι φουστοζωνες και τα κολαν απιθανε, προσεχε η δική σου κόρη τι θα φοραει οταν φτάσει τα 15.... Μην ανησυχείς, θα της κόψω τον αέρα από νωρίς....
-nick- Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Μπα... αν το θελει δεν μπορεις να αποτρεψεις και πολλα. Και σεξουλιαρα θα ειναι και τα ντραγκς της θα κανει κλπ
απίθανος Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Μπα... αν το θελει δεν μπορεις να αποτρεψεις και πολλα. Και σεξουλιαρα θα ειναι και τα ντραγκς της θα κανει κλπ Τουλάχιστον θα κάνω ότι μπορώ για να το αποτρέψω.
SOADNICK Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Μην ανησυχείς, θα της κόψω τον αέρα από νωρίς.... Δε νομιζω οτι μακρυπροθεσμα θα εχει τα επιθυμητα -για σενα- αποτελεσματα, καθως θα αντιδρασει μολις της δωθει η ευκαιρια, τουλαχιστον ετσι πιστευω εγω.
απίθανος Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δε νομιζω οτι μακρυπροθεσμα θα εχει τα επιθυμητα -για σενα- αποτελεσματα, καθως θα αντιδρασει μολις της δωθει η ευκαιρια, τουλαχιστον ετσι πιστευω εγω. Ε, εντάξει. Εννοείται πως όλα θα γίνουν μέχρι ένα μέτρο!
Antwni Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Μπα... αν το θελει δεν μπορεις να αποτρεψεις και πολλα. Και σεξουλιαρα θα ειναι και τα ντραγκς της θα κανει κλπ Αυτό εξαρτάται: 1) Από τους γονείς 2)Απο συγγενείς 3)Απο τους γυρω (φιλους, γνωστούς) Αν έχει παιδεία απο μικρή και την εχουν μεγαλώσει σωστά οι γονείς της...όχι δεν θα πέσει στα ναρκωτικά... (σεξουλιαρα ειναι υποκειμενική άποψη...μπορει να ντύνεται κοσμια και να ειναι sexy...) Κατα τη γνωμη μου όλα ειναι θεμα ανατροφης... 2
Cossutius. Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Aν κάποιος πάντως πιστεύει οτι μπορει να αποτρέψει το παιδί του από το να κάνει μλκιες, ειναι γελασμένος. 1
-nick- Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Ξεχνας και τον παραγοντα της ξεχωριστης συνειδησης/ατομικοτητας του καθενος Επισης απο ποτε ειναι "κακο" και ελλειψη παιδειας η ανατροφης καθαρα προσωπικες επιλογες καποιου (ακομα και ενος 17χρονου) οπως ειναι το ντυσιμο η το τι θα πιει? Με αυτα που λετε προσβαλλετε και κατηγορειτε τοσο τα ιδια τα ατομα οσο και τους γονεις τους
paris.gr Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Εγω δεν εχω κανενα προβλημα η οποιαδήποτε ενηλικη κοπελα να ντύνεται οπως θελει. Τα ανηλικα ομως οφειλουν να τα προστατέψουν οι δικοι τους ανθρωποι και να τα καθοδηγησουν κατάλληλα ωστε να μπορουν να παιρνουν μονα τους τις αποφασεις που αυτα θεωρουν σωστες οταν οι γονεις δεν θα ειναι διπλα τους Ολα τα υπολοιπα ειναι αστεια και οσοι γραφουν μ@λ@κιες για ανηλικα ή απλα τρολλαρουν ή ειναι αρρωστοι.
mastor10 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 φανταζομαι οτι κατι 15-16χρονα που πινουν καπνιζουν ξενυχτανε ειναι κομπλε ε? swag yolo yeah
απίθανος Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Ξεχνας και τον παραγοντα της ξεχωριστης συνειδησης/ατομικοτητας του καθενος Επισης απο ποτε ειναι "κακο" και ελλειψη παιδειας η ανατροφης καθαρα προσωπικες επιλογες καποιου (ακομα και ενος 17χρονου) οπως ειναι το ντυσιμο η το τι θα πιει? Άλλο το να έχει την δικιά του προσωπικότητα, τα δικά του πιστεύω και τις δικές του απόψεις, και άλλο το να τα εφαρμόζει όλα αυτά. Το παιδί σου π.χ. μπορεί να πιστεύει ότι όλοι οι αλλόθρησκοι πρέπει να θανατωθούν. Θα το αφήσεις εσύ να πάει με το δίκαννο να τους κυνηγάει απλά και μόνον επειδή είναι "δική του επιλογή"; Το γνωρίζω ότι το παράδειγμα που δίνω είναι πολύ τραβηγμένο, αλλά είναι ένας καλός τρόπος να σου δώσω να καταλάβεις το σκεπτικό μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα