Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχήν το "κάνω μλκιες" με το "σκέφτομαι μλκισμενα", έχει μεγάλη διαφορά. :-)

To πρώτο αποτελεί μέρος της ηλικίας, θα ξεπεραστεί και καλό ειναι να υπάρχει, γιατι αν δεν υπάρξει μένουν απωθημένα.

Το δευτερο ειναι επικίνδυνο, διοτι σε πλάθει σαν άνθρωπο.

• Απαντ. 273
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τιμον βαιπερ κλπ

δεν εξεταζουμε το γουστο/αισθητικη στην προκειμενη περιπτωση

Ναι καθηγητα, δεν θα το ξανακανουμε...

Επισης, πριν βγαλεις συμπερασματα, δες και τα υπολοιπα ποστς...

Πραγματικα, Ελληνες φοιτητες 2013...

Δημοσ.

Συγγνώμη αλλά το να μην φοράει σορτς μέχρι την μέση, αλλά να φοράει λίγο πιο μακρυά, δεν πιστεύω να της δημιουργήσουν προβλήματα και να έχει απωθημένα. Βέβαια ούτε παιδοψυχολόγος είμαι ούτε κάποιος με τις απαραίτητες γνώσεις για να το στηρίξω, απλά μιλάω με βάση την λογική.

Δημοσ.

καλο ειναι να υπαρχει? το οτι αυτο μπορει να σου καταστρεψει τη ζωη δεν υπαρχει σαν πιθανοτητα?

το να πεσει στα ναρκωτικα το να γινει πουτανα και μετα οταν αποκτήσει λογικη ωριμότητα και καταλαβει οτι ειναι λαθος αυτο που κανει δεν θα ειναι αργα?

γιαυτο υπαρχουν καποιοι που λεγονται γονεις, βεβαια και απο τη καταπιεση βγαινουν αυτα, γιαυτο πρεπει να κρατανε ισορροπίες και να εχουν επιχειρήματα αλλιως...

• Like 1
Δημοσ.

Aν κάποιος πάντως πιστεύει οτι μπορει να αποτρέψει το παιδί του από το να κάνει μλκιες, ειναι γελασμένος.

Αν το κλείσει στον Κορυδαλό ίσως.Εδώ εγώ που  που έπεφτε και καμία ψιλή η χοντρή ανάλογα με την περίσταση και ήμουν και αγόρι και δεν μπορούσαν να με κάνουν καλά με τίποτα και ήμουν στην ηλικία που αναφέρεστε 23 χρόνια πριν και θα κωλώσουν τα σημερινά παιδιά να κάνουν λαλακίες;Άλλωστε αν δεν έκαναν θα τους λέγαμε ενηλίκους ούτε έφηβους ούτε παιδιά.Αν και δεν είμαι σίγουρος ότι οι ενήλικοι κάνουν λιγότερες βλακείες από τους ανήλικους

• Like 1
Δημοσ.

Πολυ πιο κομπλε και απο θεμα κοινωνικοποιησης και ψυχολογικης εξελιξης απο κατι παιδια με γονεις τυπου απιθανου.

Δεν γίνεται να είσαστε όλοι τέλειοι :P

Δημοσ.

^πηρες glx?

Πολυ πιο κομπλε και απο θεμα κοινωνικοποιησης και ψυχολογικης εξελιξης απο κατι παιδια με γονεις τυπου απιθανου. Μην ξεχνας οτι και εμεις τα ιδια καναμε, εκτος και αν ασπαζεσαι και συ τα λεγομενα του αντωνη ανωθεν, οποτε δν υπαρχει κατι να συζητησουμε πλεον.

ναι οκ θα γινεις ο γαμιας τη γειτονιας ουαου so? βλεπω κατι τετοια ατομα που ειναι 23-24 και ειναι ακομα στα 15-16 η μονη ζωη που εχουν ειναι οι γκομενες τα ποτα τα τσιγαρα κλπ κλπ, δεν θα βγουν και επιστήμονες αυτοι

• Like 2
Δημοσ.

Συγγνώμη αλλά το να μην φοράει σορτς μέχρι την μέση, αλλά να φοράει λίγο πιο μακρυά, δεν πιστεύω να της δημιουργήσουν προβλήματα και να έχει απωθημένα. Βέβαια ούτε παιδοψυχολόγος είμαι ούτε κάποιος με τις απαραίτητες γνώσεις για να το στηρίξω, απλά μιλάω με βάση την λογική.

Xεχε.

Αρκετοι γονείς έχουν τη νοοτροπία, να αφήνουν το παιδί τους να εκφράζεται μέσω του ντυσίματος ωστε μελλοντικά να ειναι πιο..συντηρητικό.

Δεν ειμαι υπερ αυτής της νοοτροπίας, αλλά απ την άλλη, δε με απασχολεί κιόλας.

Σιγουρα το να βλέπεις ένα 12χρονο να προσπαθεί να το παίξει προκλητικό, έχει πλάκα, τουλάχιστον στα δικά μου μάτια.

Άλλοι το βλέπουν σαν πρόκληση. Αν ειναι ομως αυτό η πρόκληση, η τουμπανιασμένη 25άρα που βγάζει φωτο με τη κιλότα τι ειναι??

Ισως πρέπει να έχουμε ένα μέτρο. Αναφερόμαστε σε ενα παιδάκι. Κατα βάση δεν έχει ιδέα τι αντίκτυπο μπορει να έχουν τέτοιες φωτό στο μέλλον και ποιος μπορει να τις εκμεταλλευτεί. Για το μόνο που κατηγορώ τους γονείς, ειναι που δεν γνωρίζουν και αυτοι ωστε να εξηγήσουν τους κινδύνους.

Αντι να προστατέψουμε τέτοιες περιπτώσεις, αδιαφορώντας (αν ήμουν διαχειριστής στο φόρουμ θα ειχα σβήσει το ποστ με τη συγκεκριμένη φωτό) καθόμαστε και τις σχολιάζουμε...:-)

• Like 3
Δημοσ.

Xεχε.

Αρκετοι γονείς έχουν τη νοοτροπία, να αφήνουν το παιδί τους να εκφράζεται μέσω του ντυσίματος ωστε μελλοντικά να ειναι πιο..συντηρητικό.

Δεν ειμαι υπερ αυτής της νοοτροπίας, αλλά απ την άλλη, δε με απασχολεί κιόλας.

Σιγουρα το να βλέπεις ένα 12χρονο να προσπαθεί να το παίξει προκλητικό, έχει πλάκα, τουλάχιστον στα δικά μου μάτια.

Άλλοι το βλέπουν σαν πρόκληση. Αν ειναι ομως αυτό η πρόκληση, η τουμπανιασμένη 25άρα που βγάζει φωτο με τη κιλότα τι ειναι??

Ισως πρέπει να έχουμε ένα μέτρο. Αναφερόμαστε σε ενα παιδάκι. Κατα βάση δεν έχει ιδέα τι αντίκτυπο μπορει να έχουν τέτοιες φωτό στο μέλλον και ποιος μπορει να τις εκμεταλλευτεί. Για το μόνο που κατηγορώ τους γονείς, ειναι που δεν γνωρίζουν και αυτοι ωστε να εξηγήσουν τους κινδύνους.

Αντι να προστατέψουμε τέτοιες περιπτώσεις, αδιαφορώντας (αν ήμουν διαχειριστής στο φόρουμ θα ειχα σβήσει το ποστ με τη συγκεκριμένη φωτό) καθόμαστε και τις σχολιάζουμε... :-)

Μεγάλε συμφωνώ μαζί σου αλλά ούτε αυτή η τουμπανιασμένη 25αρα θα ανέβαζε τέτοιες φωτογραφίες εάν είχε σωστούς γονείς και τα μυαλά της στο κεφάλι της.

• Like 1
Δημοσ.

^πηρες glx?

ναι οκ θα γινεις ο γαμιας τη γειτονιας ουαου so? βλεπω κατι τετοια ατομα που ειναι 23-24 και ειναι ακομα στα 15-16 η μονη ζωη που εχουν ειναι οι γκομενες τα ποτα τα τσιγαρα κλπ κλπ, δεν θα βγουν και επιστήμονες αυτοι

Φιλε επειδη εισαι ειτε περασμενης γενιας ειτε εχεις κληρονομησει παθολογικες συμπεριφορες των γονιων σου βγες μια βολτα εξω να καταλαβεις οτι ο κοσμος δεν εχει μεινει στασιμος στην Βικτωριανη εποχη. Απο κει και περα σκεψου το 2ο σκελος του ποστ σου μπας και πλαναται πουθενα η εννοια του fixation και που αποδιδεται με βαση την επιστημη. Επισης προσωπικα δεν μιλησα για γαμιαδες και πουτανια, καθως θεωρω αυτους τους χαρακτηριαμους πολυ φλατ για να τους αποδωσω σε ανθρωπους ασχετα με το στατους των.

Δημοσ.

@Cossutius α να συμφωνουμε, το θεμα δεν ειναι αδιαφορώντας, αδιαφορώντας δεν εκανες ποτε τιποτα, δεν ισχύει οτι αν δεν του δωσω σημασια θα εξαφανιστεί  αυτο εχει ανατεθει στους γονεις για να "ενημερωνουν" κατα καποιο τροπο τα παιδια τους οτι θα εχει αντίκτυπο στη ζωη τους 

@archsatan πιστεψε με ειμαι 22, οι γονεις μου με ειχαν οσο ελευθερο μπορεις να φανταστεις αλλα ειχα την ωριμότητα απο μικρος να ξερω τι δεν πρεπει να κανω για να εχω μια σωστη ηρεμη πορεια ζωης, και πιστεψε με παλι δεν εχω κανενα απωθημένο,  επισης βολτες βγαινω αρκετες και σε περιοχες με πολυ κοσμο, βλεπε μοναστηράκι θησειο γκαζι κλπ κλπ, έκπληξη μου προκαλει το οτι οι γυναικες που ντυνονται ετσι ειναι ελαχιστες, μαλλον καταλαβανε καποια πραγματα ή ωριμασανε, ειναι πολυ πιο ωραιο να ειναι ντυμενη η αλλη με κανονικα ρουχα και παραλληλα να ειναι σεξυ απο το να τα εχει πεταξει ολα, επισης βλεπω οτι όντως δεν εχουμε μεινει στη βικτωριανη εποχη, ειμαστε χειροτερα, απο καθε αποψη, 

• Like 1
Δημοσ.

παω στοιχημα οτι οι περισσότεροι υποκριτές την έχετε κάνει search στο facebook. Για να μην πω για invite friend / βρόντηγμα etc..

Δημοσ.

Ξέρεις ποια ειναι η διαφορά της τουμπανιασμένης 25αρας και της πιτσιρίκας στη φωτο??

13 χρόνια :-)

παω στοιχημα οτι οι περισσότεροι υποκριτές την έχετε κάνει search στο facebook. Για να μην πω για invite friend / βρόντηγμα etc..

Ε ναι ο 10χρονος ανηψιός μου, έχει πάθει πλάκα μαζί της :P

@Cossutius α να συμφωνουμε, το θεμα δεν ειναι αδιαφορώντας, αδιαφορώντας δεν εκανες ποτε τιποτα, δεν ισχύει οτι αν δεν του δωσω σημασια θα εξαφανιστεί  αυτο εχει ανατεθει στους γονεις για να "ενημερωνουν" κατα καποιο τροπο τα παιδια τους οτι θα εχει αντίκτυπο στη ζωη τους

Μαστορ σορρυ δεν ειχα καταλάβει οτι απευθηνόσουν σε μένα.

Κοιταξε.

Αδιαφορώ, μη δίνοντας σημασία στον πόστερ. Ο πόστερ ειναι ο πρώτος που κάνει το λάθος κατ εμέ. Απο που και ως που παει και βάζει το προφιλ ενος 12χρονου σε μια τεχνολογική σελίδα? Οκ το 12χρονο ειναι 12χρονο και κάνει χαζομάρες....

Η αδιαφορία στη συγκεκριμένη περίπτωση, αποτελεί προστασία προς το 12χρονο.

Σιγουρα η φωτο στο fc δε θα εξαφανιστει επειδη αδιαφορισα εγω ή εσυ, αλλά τουλάχιστον δε θα γίνει γνωστότερη απο εμένα ή απο εσένα.

Δημοσ.

Μαστορ σορρυ δεν ειχα καταλάβει οτι απευθηνόσουν σε μένα.

Κοιταξε.

Αδιαφορώ, μη δίνοντας σημασία στον πόστερ. Ο πόστερ ειναι ο πρώτος που κάνει το λάθος κατ εμέ. Απο που και ως που παει και βάζει το προφιλ ενος 12χρονου σε μια τεχνολογική σελίδα? Οκ το 12χρονο ειναι 12χρονο και κάνει χαζομάρες....

Η αδιαφορία στη συγκεκριμένη περίπτωση, αποτελεί προστασία προς το 12χρονο.

Σιγουρα η φωτο στο fc δε θα εξαφανιστει επειδη αδιαφορισα εγω ή εσυ, αλλά τουλάχιστον δε θα γίνει γνωστότερη απο εμένα ή απο εσένα.

ναι να ξεκαθαρισω κατι, τη φωτο δεν την εβαλε η ευα την εβαλα εγω την εβαλα γιατι ειχαν μπει και στο παρελθον διαφορα τετοια αλλα και για να το κατακρινω κατα καποιο τροπο οτι δεν ειναι σωστο, και παλι ομως για να αντιμετωπισεις ενα προβλημα πρεπει να το αντιμετωπισεις, αν δεν βγει εδω ας πουμε θα βγει αλλου, τουλαχιστον εδω δεν δινουμε θαρρος στο να βγαλει κιαλλες μεσω της κουβεντας, το κακο εχει γινει ομως αφου υπαρχουν ατομα που προτρέπουν τις αλλες να το κανουν αυτο 

α και κατι που ξεχασα, αδιαφοροντας στο 12χρονο αλλα και γενικοτερα εκεινο το καταλαβαινει ως, "γμτ κατι πρεπει να κανω παραπανω"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...