evabb Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 σε λιγο παντως βλεπω καποιους να γκρινιαζουν και για τα μπικινι οτι ειναι ξεκωλα.
vaggospat13 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 σε λιγο παντως βλεπω καποιους να γκρινιαζουν και για τα μπικινι οτι ειναι ξεκωλα. Υπαρχουν οι κοπέλες που φορανε τα σορτσακια τους, τα τακουνια τους τα μινι τους τα φορεματακια τους κτλ και δεν τις λες ξεκωλα. Οταν ομως εχει βγει το μισο στρινκ εξω , οταν φορανε πουκαμισα και ραντακια χωρις σουτιεν και φαινεται ολο το βιζι , οταν πανε σχολειο - βολτα το πρωι και μου βαφονται και ντυνονται λες και πανε σε club, τοτε ειναι ΞΕΚΩΛΑ. Η κοπελα στη πρωτη σελιδα δεν ειναι ντυμενη ξέκωλα απλα αυτο το "Ψαχνω αγάπη" εμενα μου κανει για υπονοουμενο
evabb Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 κοιτα σε γενικες γραμμες το τι ειναι ξεκωλο και κοσμιο οριζεται με βαση την εποχη και τις περιστασεις. το να πηγαινει η 15χρονη στο σχολειο βαμενη σαν 25αρα που εχει βγει σε μπουζουξιδικο δεν ειναι ξεκωλο, ειναι ακαταλληλο, κιτς, ασχημο και χαζο αλλα θα μαθει. οπως και ενας αντρας αμα παει στην θαλασσα με κουστουμι θα ειναι γελοιος. οσοι εχουν φτωχο λεξιλογιο οτι δεν τους αρεσει το λενε ξεκωλο. λιγη κριτικη σκεψη δεν εβλαψε κανεναν.
Ntinaras Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 παντως δεν ειμαστε ευχαριστημενοι με τιποτα... θελουμε να βλεπουμε βυζια και κωλους,αλλα ταυτοχρονα δε θελουμε. 2
YiN Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Ξεχνάτε ένα βασικό πράμα ε. Κανείς δεν αισθάνεται την ανάγκη να προκαλέσει (με ό,τι μπορεί να ονομάζουμε ακραία προκλητικό), εάν δεν υπάρχει και η σχετική ανταπόκριση. 2
Ntinaras Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Ξεχνάτε ένα βασικό πράμα ε. Κανείς δεν αισθάνεται την ανάγκη να προκαλέσει (με ό,τι μπορεί να ονομάζουμε ακραία προκλητικό), εάν δεν υπάρχει και η σχετική ανταπόκριση. μα αμα ρωτησεις μια γυναικα γιατι δειχνει τα βυζια της,θα σου απαντησει γιατι της αρεσει αυτηνης.οχι γιατι θελει να τα βλεπουν οι υπολοιποι... 6
vaggospat13 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 κοιτα σε γενικες γραμμες το τι ειναι ξεκωλο και κοσμιο οριζεται με βαση την εποχη και τις περιστασεις. το να πηγαινει η 15χρονη στο σχολειο βαμενη σαν 25αρα που εχει βγει σε μπουζουξιδικο δεν ειναι ξεκωλο, ειναι ακαταλληλο, κιτς, ασχημο και χαζο αλλα θα μαθει. οπως και ενας αντρας αμα παει στην θαλασσα με κουστουμι θα ειναι γελοιος. οσοι εχουν φτωχο λεξιλογιο οτι δεν τους αρεσει το λενε ξεκωλο. λιγη κριτικη σκεψη δεν εβλαψε κανεναν. Ρωτα τα αγορακια στο σχολειο καλυτερα για το αν τη θεωρουν ξεκωλο ή οχι
evabb Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Ρωτα τα αγορακια στο σχολειο καλυτερα για το αν τη θεωρουν ξεκωλο ή οχι στις ωοθηκες μου τι λενε τα αγορακια το καθενα λεει οτι του κατεβει στο κεφαλι. κι απο την αλλη δεν γινεται να αρεσουν ολες οι γυναικες σε ολους τους αντρες. μια που εσυ βρισκεις ξεκωλη αλλος θα την βρισκει νορμαλ οποτε αντι να αλλαξει ρουχα καλυτερα ας αλλαξει αντρα.
YiN Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 μα αμα ρωτησεις μια γυναικα γιατι δειχνει τα βυζια της,θα σου απαντησει γιατι της αρεσει αυτηνης.οχι γιατι θελει να τα βλεπουν οι υπολοιποι... Φυσικά και της αρέσει, αστειεύεσαι; Κι εγώ ό,τι δείχνω το δείχνω γιατί αρέσει σ'εμένα και στον άλλο ξέρω 'γω, φαντάζομαι κι εσείς όταν τα βγάζετε κάτι αντίστοιχο παίζει. Το θέμα είναι το πού, πότε και με ποιον. 1
mastor10 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 απο εκει βγηκε η φρεση αλλαζει τους αντρες σα τα ρουχα XD 1
mary Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 μα αμα ρωτησεις μια γυναικα γιατι δειχνει τα βυζια της,θα σου απαντησει γιατι της αρεσει αυτηνης.οχι γιατι θελει να τα βλεπουν οι υπολοιποι... αυτο το πραγμα παντως ειλικρινα δε το καταλαβαινω. Απο τη μια να ντυνεται υπερπαραγωγη(οχι ξεκωλο)-ειχα φιλη τετοια- και κατ'επεκταση να τη γουσταρουν ολοι αλλά απο την άλλη να παραπονιεται οτι οι αντρες την γουσταρουν μονο για την εμφανιση της και οχι για τον εσωτερικο της κοσμο. ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΝΟΙΑ και αντιφατικο ρε γμτ????!!!!ΠΌΣΟ? 3
De@th L0rd Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 μα αμα ρωτησεις μια γυναικα γιατι δειχνει τα βυζια της,θα σου απαντησει γιατι της αρεσει αυτηνης.οχι γιατι θελει να τα βλεπουν οι υπολοιποι... Ναι κ όπως πάντα πράγματα όπως τα ψέματα κι ο γυναικείος εγωισμός δεν μπαίνουν στην εξίσωση. Ρε καθαρά γι ΑΥΤΗΝ το κάνει. Έτσι κάθεται κι όταν βλέπει ταινία στο σπίτι, με μπούστο, κοσμήματα κ τακούνια. Όχι για να τραβηξει την προσοχή των αρσενικών/θυληκών. Είναι για καθαρά προσωπικούς λόγους, που τους προβάλλουμε βέβαια δημόσια γιατί ΕΤΣΙ αισθανόμαστε.Δημόσια.Για εμάς αποκλειστικά. Τέσπα αν το συνεχίσω θα καταφύγω σε toilet humor και θα υπάρξουν παρεξηγήσεις... 4
mastor10 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 απο σημερα θα κυκλοφορω με τα @@ρια μου εξω και οποιος μου πει τι ειναι αυτα τα πραγματα ρε θα του φωναζω αντε ρε κολλημενο μυαλο (γιατι? γιατι μαρεσουν τα @@ρια μου εχω ωραια @@ρια οποτε γιατι να μη τα δειξω για μενα το κανω) 3
evabb Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 αυτο το πραγμα παντως ειλικρινα δε το καταλαβαινω. Απο τη μια να ντυνεται υπερπαραγωγη(οχι ξεκωλο)-ειχα φιλη τετοια- και κατ'επεκταση να τη γουσταρουν ολοι αλλά απο την άλλη να παραπονιεται οτι οι αντρες την γουσταρουν μονο για την εμφανιση της και οχι για τον εσωτερικο της κοσμο. ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΝΟΙΑ και αντιφατικο ρε γμτ????!!!!ΠΌΣΟ? ενω αμα δεν ντυνοταν υπερπαραγωγη ισως να επεφτε και ξεραιλα. αστο γτ δεν βγαινει ακρη,
akpe Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 αυτο το πραγμα παντως ειλικρινα δε το καταλαβαινω. Απο τη μια να ντυνεται υπερπαραγωγη(οχι ξεκωλο)-ειχα φιλη τετοια- και κατ'επεκταση να τη γουσταρουν ολοι αλλά απο την άλλη να παραπονιεται οτι οι αντρες την γουσταρουν μονο για την εμφανιση της και οχι για τον εσωτερικο της κοσμο. ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΝΟΙΑ και αντιφατικο ρε γμτ????!!!!ΠΌΣΟ? Ναι κ όπως πάντα πράγματα όπως τα ψέματα κι ο γυναικείος εγωισμός δεν μπαίνουν στην εξίσωση. Ρε καθαρά γι ΑΥΤΗΝ το κάνει. Έτσι κάθεται κι όταν βλέπει ταινία στο σπίτι, με μπούστο, κοσμήματα κ τακούνια. Όχι για να τραβηξει την προσοχή των αρσενικών/θυληκών. Είναι για καθαρά προσωπικούς λόγους, που τους προβάλλουμε βέβαια δημόσια γιατί ΕΤΣΙ αισθανόμαστε.Δημόσια.Για εμάς αποκλειστικά. Τέσπα αν το συνεχίσω θα καταφύγω σε toilet humor και θα υπάρξουν παρεξηγήσεις...Αυτά συμβαίνουν όταν σε μια πολύ κρίσιμη ηλικία έχεις πρότυπα από τη μια ερωτικές κομεντί της πλάκας με υποτιθέμενα «μυνήματα» και από την άλλη το κάθε ξέκωλο της showbiz. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα