Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με hp 22xi


mihel_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εδω και μια βδομαδα εχω στην κατοχη μου την hp 22xi. και σημερα αγορασα καλωδιο hdmi για να την συνδεσω με το pc. Μολις την συνδεσα και τον ανοιξα διαπιστωσα οτι οτι χανω ιντσες.Ειναι σαν να εχω μικροτερη οθονη.Στην αρχη που την ειχα συνδεση με DVI ηταν μια χαρα.Ti να κανω για να λυσω το προβλημα μου?

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 μήνες μετά...
  • 4 μήνες μετά...

Συγνωμη για την καθυστερηση αδερφια. Εμενα μου φαινεται αρκετα καλη και ειδικα για την τιμη που την αγορασα ηταν οτι καλυτερο. Μεχρι τωρα οποιος ερχεται και την βλεπει μου λεει οτι ειναι πολυ καλη. Και το μεγεθος της ικανοποιητικο μου φαινεται αν και η προηγουμενη οθονη μου ηταν 19αρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω την ειχα παρει απο τα makro και κοστισε 160 και κατι ευρω. Σε σχεση με τις υπολοιπες IPS οθονες που βρηκα ηταν φθηνη. Και οπως ειπα πολυ καλη ποιοτητα εικονας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η οθόνη είναι πολύ καλή. Ήταν όντως πολύ καλή η προσφορα του εσοπ πριν κανα διβδομαδο στα 135. Πολύ καλές γωνίες θέασηςλλόγω ips αλλα και σταθερή βάση. Απο πισω έχει το σήμα της hp όπως έχουν το μηλο τα iMac. Ειναι πολύ όμορφη και θα την συνιστούσα χωρίς πολύ σκέψη :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...