shine Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 γεια σας και καλώς σας βρήκα. η ερώτηση μου είναι η εξής: έχω να παραδώσω μια πτυχιακή για τη σχολή μου μαζί με άλλο ένα άτομο. αν εγώ για δικό μου λόγο, δε θελήσω να συνεχίσω την πτυχιακή μπορεί ο άλλος να την παρουσιάσει μόνος; μπορώ να αρνηθώ, δεδομένου ότι η μισή πτυχιακή έχει γίνει από εμένα; έχω πνευματικά δικαιώματα πάνω στην πτυχιακή. σωστά; τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση;
parasaser Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 1. παίρνεις το κομμάτι σου και το παραδίδεις ως άτομο στον καθηγητής λέγοντας το συμβάν. 2. αφήνεις τον άλλο να την παρουσιάσει λέγοντας οτι είσαι άρρωστος και δεν μπορούσες να παραβρεθείς. 3. κάνεις την καρδιά σου πέτρα και συμμετέχεις. 4. δίνεις κάποια χρήματα και αγοράζεις το 100% της πτυχιακής, την πας στο καθηγητή, λέγοντας ότι εκείνη την μέρα πρόκειται να ταξιδέψεις για να πάρεις και άλλα στοιχεία που θα προστεθούν αργότερα. 5. λες τη πραγματικά έγινε και του ζητάς συμβουλή. 1
shine Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 είναι πολύ περίπλοκη η περίπτωση. για προσωπικούς λόγους θα σταματούσα τη πτυχιακή και δεν έχει να κάνει με τον συνεργάτη μου. θα μπορούσα να του παραχωρήσω την πτυχιακή ώστε να την παραδώσει αυτός χωρίς να μπει το όνομα μου. απλά μεσολάβησαν κάποια γεγονότα και μου την έδωσε και δε θέλω να γίνει έτσι. δε θέλω να εκμεταλλευτεί ότι έχω κάνει. να μοιραστεί η πτυχιακή είναι δύσκολο. πως θα τη μοιράσεις δηλαδή; δεν έχω πρόβλημα με αυτό αλλά πρακτικά είναι δύσκολο. θέλω να μάθω τι προβλέπεται σε τέτοια περίπτωση. τι λύσεις υπάρχουν; δε μπορώ να αρνηθώ να παρουσιαστεί; εφόσον έχουμε δηλώσει την πτυχιακή 2 άτομα μπορεί ο άλλος να παρουσιάσει αγνοώντας με;
DrLo Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Από τη στιγμή που όπως λες το πρόβλημα δεν είναι ο συνεργάτης σου το να τον κρεμάσεις έτσι απλά είναι τουλάχιστον ανεύθυνο. Το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι να του δώσεις ότι χρειάζεται για να συνεχίσει με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα. Αυτός θα πρέπει να σε αναφέρει στην πτυχιακή, όχι σαν ισότιμο μέλος της ομάδας αλλά σαν παρέχοντα υποστήιριξη/πληροφορία/μέρος της δουλειάς. 2
gatokoritso Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 μπερδεμενα πραγματα.σε τι σημειο εχετε φτασει?εννοω ειστε στα τελειωματα?
shine Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 το πρόβλημα στην αρχή δεν ήταν ο συνεργάτης όπως είπα, αλλά μετά προστέθηκε και ο συνεργάτης. ανεξάρτητα αυτά μεταξύ τους. έτσι λοιπόν τώρα δε γουστάρω να παραδώσει την εργασία. δε θέλω να έχω σχέση ας μη με αναφέρει καθόλου. αν γίνεται ας πάρει τη μισή εργασία και να τη συνεχίσει μόνος. πρακτικά βέβαια δε γίνεται. δε ξέρω τι προβλέπεται όμως. θεωρητικά πρέπει κάπως να προστατεύομαι εγώ αλλά κάπως και αυτός. πρέπει να δούμε ποιά είναι η τομή. μπερδεμένα πάρα πολύ. έχει προχωρήσει πολύ
gatokoritso Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 κοιτα αν εμενα αυριο ερθει η συνεργατιδα και μ πει τα σπαμε κ τελος(χτυπα ξυλο ) μπορουμε να χωρίσουμε την εργασια στη μεση γιατι πολυ απλα απο την αρχη χωρισαμε κομματια .αλλα ειδικα αμα εχετε προχωρησει αρκετα δεν ειναι σωστα πραγματα.ή προσπαθειτε με μια παραταση να τα βρειτε ή αφηνεις το παλικαρι να παρει την εργασια.εκτος και αν εσυ εχεις κανει τη περισσοτερη δουλεια. μιληστε και στο καθηγητή μπας κ βοηθησει..λογικη πανω απο ολα οχι εγωισμοι.
REDODIN7 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Εγω που με εκλασε ο δικος μου πηγα απλα στην γραμματεια και εκανα ανανεωση με το δικο μου μονο ονομα και παρουσιασα μονος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα