Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φαντάζεται ακούσατε το περιστατικό, τα χω πάρει στο κρανίο.

Αρκετά αυτή η αηδία, απο δω και πέρα θα ζητάω πάντα απόδειξη. Ως τώρα ντρεπόμουν να πω τίποτα όταν δε μου δίναν από φόβο μήπως γίνω αντιπαθητική αλλά αυτοί θα πρεπε να ντρέπονται.

Χτες ζητάω σε μια και ξίνεσε τα μούτρα "μίσο λεπτό!" μου λέει απότομα και νευριασμένα.

"Φοιτητής στην Κομοτηνή αρνήθηκε να πληρώσει όταν δεν του έφεραν τη νόμιμη απόδειξη για τον λογαριασμό και τον έστειλαν στο νοσοκομείο με κάταγμα της κάτω γνάθου, ενώ λόγω του τραύματος θα χρειαστεί να χειρουργηθεί και σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Είναι ίσως η πρώτη φορά μετά την εφαρμογή του νέου νόμου «χωρίς απόδειξη δεν πληρώνω» από τον περασμένο Ιανουάριο που εκδηλώθηκε μια τόσο βίαιη αντίδραση σε βάρος καταναλωτή, ο οποίος απλώς τον εφάρμοσε και απομακρύνθηκε χωρίς να πληρώσει. Θύμα αυτής της πρωτοφανούς επίθεσης έπεσε ο 20χρονος φοιτητής Γιάννης Γκερέκος για μια απόδειξη για μόλις 8 ευρώ. Μαζί με τους φίλους του διασκέδαζαν σε κατάστημα στο κέντρο της Κομοτηνής.

Οταν κάλεσαν τον σερβιτόρο για να τους φέρει την απόδειξη, ο τελευταίος το αρνήθηκε, όπως λένε, με αποτέλεσμα να φύγουν χωρίς να πληρώσουν, επικαλούμενοι τη σχετική διάταξη του νόμου.

Η παρέα στη συνέχεια απομακρύνθηκε και ενώ διέσχιζαν την κεντρική πλατεία είδαν να τους πλησιάζει ο σερβιτόρος του καταστήματος μαζί με ένα άλλο άγνωστο άτομο. Οπως κατήγγειλε ο 20χρονος, ο σερβιτόρος έδειξε την παρέα τους και στη συνέχεια ο άγνωστος άνδρας κινήθηκε προς αυτούς και χωρίς καμία προειδοποίηση τον χτύπησε με δυνατή γροθιά στο πρόσωπο και έσπευσε να απομακρυνθεί. Ο φοιτητής από το δυνατό χτύπημα σωριάστηκε στο έδαφος και έχασε τις αισθήσεις του, ενώ αιμορραγούσε.

Τα άλλα μέλη της παρέας τον μετέφεραν στη συνέχεια στο Νοσοκομείο της Κομοτηνής από όπου χτες πήρε εξιτήριο, ενώ θα χρειαστεί να πάει στην Αθήνα για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Επίσης ο 20χρονος πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό της επίθεσης που δέχθηκε από τον άγνωστο."

• Απαντ. 217
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επίσης ο 20χρονος πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό της επίθεσης που δέχθηκε από τον άγνωστο."

Αφου ήταν στο νοσοκομείο πώς πήγε στην Αστυνομία...θέλει και χειρουργίο

Κάτι δεν μου κάθεται καλά...

Πηγή?

Edit:Οκ το ξαναδιάβασα και λέει ότι πήρε εξιτίριο...

• Like 1
Δημοσ.

Ηθικο διδαγμα? Οτι ο νομος ειναι ουσιαστικα μη εφαρμοσιμος και ενα παραπανω οταν μιλαμε για διασκεδαστηρια καθε τυπου (που εχουν ασφαλεια). Δεν ηταν απο την πρωτη στιγμη που τον σκεφτηκαν και ηδη σαν καταναλωτης εχω σκεφτει απειρους τροπους "κλεψιματος" που θα μπορουσαν να συμβουν απο το πουθενα και ειδικα σε τετοια μαγαζια. Δεν θα παρω το μερος του φοιτητη γιατι ξερω καλα ποσο λαμογια ειναι (αν μη τι αλλο μαζι τους ασχολουμαι ως πελατες τα τελευταια χρονια) και ειναι εξισου πιθανο να εκαναν πουστια και οι ιδιοι οσο πιθανο ειναι να μην εκοψε αποδειξεις το Χ μαγαζι.

Σε καθε περιπτωση για αλλη μια φορα να πουμε οτι ο νομος ειναι γελοιος, δεν εφαρμοζεται απο κανεναν πλην αρμοδιων αρχων και καλα θα κανουν ορισμενοι desperados μαγκες τυπου "δεν πληρωνω γιατι δεν μου εδωσες αποδειξη" τουλαχιστον να σκεφτουν λιγο πριν κανουν την μαλακια.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά μονο εγώ κάνω το λάθος και πληρώνω πρώτα και μετά ΑΝ είναι σου δίνουν την απόδειξη?

Πώς παίρνεις τα λεφτά σου πίσω σε αυτήν την περίπτωση?

Με ξύλο? :P

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά μονο εγώ κάνω το λάθος και πληρώνω πρώτα και μετά ΑΝ είναι σου δίνουν την απόδειξη?

Απλά λες στον ταμία "η απόδειξη και τα λεφτά χέρι με χέρι". Το ξύλο το τρως μετά :P
  • Like 4
Δημοσ.

Ηθικο διδαγμα? Οτι ο νομος ειναι ουσιαστικα μη εφαρμοσιμος και ενα παραπανω οταν μιλαμε για διασκεδαστηρια καθε τυπου (που εχουν ασφαλεια). Δεν ηταν απο την πρωτη στιγμη που τον σκεφτηκαν και ηδη σαν καταναλωτης εχω σκεφτει απειρους τροπους "κλεψιματος" που θα μπορουσαν να συμβουν απο το πουθενα και ειδικα σε τετοια μαγαζια. Δεν θα παρω το μερος του φοιτητη γιατι ξερω καλα ποσο λαμογια ειναι (αν μη τι αλλο μαζι τους ασχολουμαι ως πελατες τα τελευταια χρονια) και ειναι εξισου πιθανο να εκαναν πουστια και οι ιδιοι οσο πιθανο ειναι να μην εκοψε αποδειξεις το Χ μαγαζι.

Σε καθε περιπτωση για αλλη μια φορα να πουμε οτι ο νομος ειναι γελοιος, δεν εφαρμοζεται απο κανεναν πλην αρμοδιων αρχων και καλα θα κανουν ορισμενοι desperados μαγκες τυπου "δεν πληρωνω γιατι δεν μου εδωσες αποδειξη" τουλαχιστον να σκεφτουν λιγο πριν κανουν την μαλακια.

λαμόγια οι φοιτητές;

γιατί;

αν ζητήσεις απόδειξη θα σου δώσουν

απλά δε ζητάμε απόδειξη γι'αυτό και όλοι κάνουν τους κινέζους

Δημοσ.

αν ζητήσεις απόδειξη θα σου δώσουν

απλά δε ζητάμε απόδειξη γι'αυτό και όλοι κάνουν τους κινέζους

Συνήθως ναι, όταν τη ζητάς στη δίνουν, αλλά όχι πάντα.
Δημοσ.

Συνήθως ναι, όταν τη ζητάς στη δίνουν, αλλά όχι πάντα.

θυμάμαι μια μέρα πήγαμε να πάρουμε παπούτσια και η μητέρα μου ζήτησε απόδειξη, εντωμεταξύ ξέρω πόσο ντρέπεται σε κάτι τέτοια, αλλά το έκανε γιατι είναι ένας άνθρωπος που πιστεύει στο σωστό. και η άλλη χωρίς ίχνος ντροπής της λέει θα σου κόψω 25€ ενώ τα παπουτσια έκαναν 50€.

Δε μιλησαμε από ντροπή αλλά

μωρή μαλακισμένη; μόλις τώρα δε σου είπαμε ότι θέλουμε απόδειξη;;;;;

τι δεν κατάλαβες;;;;

Δημοσ.

θυμάμαι μια μέρα πήγαμε να πάρουμε παπούτσια και η μητέρα μου ζήτησε απόδειξη, εντωμεταξύ ξέρω πόσο ντρέπεται σε κάτι τέτοια, αλλά το έκανε γιατι είναι ένας άνθρωπος που πιστεύει στο σωστό. και η άλλη χωρίς ίχνος ντροπής της λέει θα σου κόψω 25€ ενώ τα παπουτσια έκαναν 50€.

Δε μιλησαμε από ντροπή αλλά

μωρή μαλακισμένη; μόλις τώρα δε σου είπαμε ότι θέλουμε απόδειξη;;;;;

τι δεν κατάλαβες;;;;

ναι αλλά δεν σας χάλασε η έκπτωση 50% , βρίζετε και από πάνω.

Δημοσ.

Μόνο τους ντελίβερι στεναχωριέμαι όταν τους ταλαιπωρώ να γυρίσουν πίσω με την απόδειξη. Τους άλλους λατρεύω να τους βλέπω να με κυνηγάνε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...