Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 217
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οτι και να κανουμε αμα εισαι γυφτος τζαμπατζης....μονο την παρτη σας κοιτατε...ο ενας λεει μην δουλευεις...ο αλλος λεει να κλεισεις το μαγαζι ειναι δυνατον? Αμα δεν υπαρχουν μαγαζια να κινησουν χρημα πως θα πληρωθεις εσυ μαγκα γαμαουα που θειγεσαι γιατι δεν σου δωσανε αποδειξει και επαναστατεις και τιμωρεις το καταστημα φευγοντας αφου εχεις πει πρωτα το καφεδακι σου.Αφου ειστε νομοταγης οταν παρκαρετε παρανομα να πηγαινετε στο τμημα και να πληρωνετε ετσι το κρατος θα παρει τα πανω του και οχι απο τα 70 80 λεπτα απο τον ΦΠΑ της φραπας σας.

η αποδειξη βγαινει και σε ρημα?

Δημοσ.

Οτι και να κανουμε αμα εισαι γυφτος τζαμπατζης....μονο την παρτη σας κοιτατε...ο ενας λεει μην δουλευεις...ο αλλος λεει να κλεισεις το μαγαζι ειναι δυνατον? Αμα δεν υπαρχουν μαγαζια να κινησουν χρημα πως θα πληρωθεις εσυ μαγκα γαμαουα που θειγεσαι γιατι δεν σου δωσανε αποδειξει και επαναστατεις και τιμωρεις το καταστημα φευγοντας αφου εχεις πει πρωτα το καφεδακι σου.Αφου ειστε νομοταγης οταν παρκαρετε παρανομα να πηγαινετε στο τμημα και να πληρωνετε ετσι το κρατος θα παρει τα πανω του και οχι απο τα 70 80 λεπτα απο τον ΦΠΑ της φραπας σας.

Ο πελατης  ειναι ο γυφτος  ή  ο μαγαζατορας?

• Like 1
Δημοσ.

Όταν δεν κόβεις Ντίνο, πρώτα είσαι εσύ κλέφτης και φοροφυγάς, και μετά ο άλλος τζαμπατζής... Και πρόσεχε ε, το περισσότερο τζαμπατζής, αλλά όχι παράνομος.

• Like 2
Δημοσ.

Τα παραπονα σου στον εργοδοτη σου

Αληθεια? Οταν με το καλο θα τις αρπαξει ο επομενος "πελατης" (μη χεσω, οι πελατες πληρωνουν, οι αλλοι ειναι απλα τζαμπατζηδες που βγηκαν να βγαλουν τα κομπλεξ τους πανω σε αυτους που δεν φταινε σε τιποτα) σαν και του λογου σου τοτε τα παραπονα σου στην αστυνομια οπου με τη σειρα της θα τους αφησει και ελευθερους οπως εγινε και τωρα.

Οσο για τα παραπονα μου στον εργοδοτη η απαντηση ειναι παντα η ιδια. Αν δεν γουσταρεις φευγεις και μην με πρηζεις. Και πραγματικα σου το ευχομαι εδω που ειμαι να ερθεις.

Δημοσ.

σιγουρα ειναι η καλυτερη λυση αλλα..

..είναι πολλά τα λεφτά Άρη..

• Like 1
Δημοσ.

Αληθεια? Οταν με το καλο θα τις αρπαξει ο επομενος "πελατης" (μη χεσω, οι πελατες πληρωνουν, οι αλλοι ειναι απλα τζαμπατζηδες που βγηκαν να βγαλουν τα κομπλεξ τους πανω σε αυτους που δεν φταινε σε τιποτα) σαν και του λογου σου τοτε τα παραπονα σου στην αστυνομια οπου με τη σειρα της θα τους αφησει και ελευθερους οπως εγινε και τωρα.

Οσο για τα παραπονα μου στον εργοδοτη η απαντηση ειναι παντα η ιδια. Αν δεν γουσταρεις φευγεις και μην με πρηζεις. Και πραγματικα σου το ευχομαι εδω που ειμαι να ερθεις.

Και εγω ευχομαι να απολυθεις το συντομοτερο δυνατον.Ωστε οταν βγω να πιω την φραπεδουμπα μου να το κανω με ηρεμια.Την οποια αν πεσω σε κατι σερβιτορους σαν και του λογου σου ειμαι σιγουρος οτι θα την χασω.

• Like 3
Δημοσ.

Φιλε δεν πας να κανεις τον καμποσο σε καποιο καταστημα της νυχτας οπως εκανε ο φοιτητακος με τα λεφτα του μπαμπακα. Ας ειναι οσο γεροδεμενοι θελει, ας ειναι οσα ατομα θελουν, με νυχτα δεν τα βαζεις. Με τετοια μαγαζια δεν τα βαζεις ουτε κανεις τον μαγκα. Απλα απεχεις και δεν πατας. Μπορουμε να αναλυουμε επι ωρες την ηλιθιοτητα του φοιτητη (και των απανταχου φοιτητων που νομιζουν οτι επειδη ο μπαμπακας πληρωνει θα κανουν το δικο τους) για το συμβαν αλλα δεν νομιζω οτι εχει καποια σημασια. Και οι θειτσες απο τα ανω Πετραλονα ξερουν οτι με μαφιοζους δεν τα βαζεις.

Mας λες ουσιαστικά ότι πρέπει να φοβόμαστε να ζητάμε το αυτονόητο και το νόμιμο από άτομα της νύχτας γιατί θα τις φάμε ???  :blink:

• Like 1
Δημοσ.

Mας λες ουσιαστικά ότι πρέπει να φοβόμαστε να ζητάμε το αυτονόητο και το νόμιμο από άτομα της νύχτας γιατί θα τις φάμε ???  :blink:

Φυσικα και οχι. Αυτο που λεω οτι αν σε περιπτωση δεν δωσουν, αρνηθουν, οτιδηποτε την αποδειξη δεν θα πας να το παιξεις καμποσος και να φυγεις χωρις να πληρωσεις.
Δημοσ.

οι πελατες πληρωνουν αυτους που το αξιζουν,αν το αφεντικο ειναι κλεφτης γιατι να τον πληρωσω?για να κονομησει κι αλλα?

Δημοσ.

οι πελατες πληρωνουν αυτους που το αξιζουν,αν το αφεντικο ειναι κλεφτης γιατι να τον πληρωσω?για να κονομησει κι αλλα?

Ε αυτο λεμε. Οτι ο "αφεντικος" θα τα παρει τα λεφτα του γιατι ολα τα μαγαζια παντως τυπου καλυπτουν την ζημεια απο τον μισθο του υπαλληλου. Δεν υπαρχει μαγαζι που να πληρωνει το ιδιο τη χασουρα και το φεσι απο πελατη που δεν πληρωσε.

Εσυ νομιζεις οτι δεν πληρωσες το μαγαζι αλλα τελικα τον μονο που δεν πληρωσες ειναι τον σερβιτορο. Το μαγαζι θα συνεχισει να λειτουργει οπως λειτουργουσε. Συγχαρητηρια μολις εκανες αμεσο κακο στον ανθρωπο που σε εξυπηρετουσε επι 2-3-4 ωρες που ησουν εκει.

Δημοσ.

γι αυτο λεμε τα παραπονα σου στο αφεντικο.αυτος επιλεγει να μη κοβει αποδειξεις,οχι εσυ.

• Like 3
Δημοσ.

Ikaruga, και εγώ στον ίδιο κλάδο είμαι όπως ξέρεις, αλλά εδώ που είμαι έχω γνωρίσει ένα σωρό άτομα που τους αρέσει η δουλειά που κάνουν.

Επίσης το αφεντικό αν σε χρεώνει, θα σε χρεώνει κόστος, όχι τιμή καταλόγου

Δημοσ.

Αμα εσυ πληρωνεις τους αβασταχτους φορους εκεινος πληρωνει τους ιδιους φορους +υπαλληλους +φορους για το μαγαζι χαρατσια εκτακτο φπα κτλ.αμα τελειωσαν του μπαμπακα τα λεφτα να μην πας να πιεις καφε η αποδειξη η δικια σου θα σωσει την ελλαδα..... ελα να συζητησουμε οταν σου προτεινουν καμια εκπτωσαρα σε παπουτσια η ρουχα να σε δω εκει μαγκα.

Συγκρίνουμε τώρα τα 400-700 1000 ή ακόμα και 2000 ευρώ (που κατά την γνώμη μου δεν είναι λεφτά στη σημερινή ζωή) του υπαλλήλου με τον τζίρο ενός καταστήματος; Μην τρελαθούμε τελείως...

Όποιος πιαστεί να μην κόβει απόδειξη 3 φορές, κλείσιμο επιχείρησης και άντε γεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...