Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τωρα 2ε την ωρα για σερβις το θεωρω υπερβολικα χαμηλο και νομιζω υπερβαλει οποιος το γραψε(εκτος και αν ειναι τρυπα ή καφενειο).και για να μην κοροιδευομαστε αυτη η δουλεια σε χωρο εστιασεων(σερβις,μπουφε,μπαριστας)εχει αρκετα φραγκα με ευκολιες πληρωμης αλλα εχει ημερ/νια ληξης!

Ειχε.

• Απαντ. 217
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εντιτ:καθαρα εσοδα ή κερδη...

που στηριζεσαι οτι δεν εχει?υπαρχουν μεροκαματα 40-80ε την βαρδια σαν μπαριστας ή mixologist!!!

μην λεμε οτι να ναι

Δημοσ.

Να ρωτήσω μια μαλακία; Αν κάποιος βουτήξει ένα προϊόν και πει ότι δεν του εκοψαν απόδειξη τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Δεν είναι λίγο ΓΤΠ η φάση αυτή; Επίσης είναι σίγουρο ότι δεν έκανε μαλακία ο φοιτητής; Απ' την άλλη  τον πλακώσανε στις μάπες για 8 ευρώ. Γυφτιά ρε φίλε τι να πεις.

Δημοσ.

Το έκαναν για να μην πάρουν θάρρος και οι επόμενοι, αλλά μάλλον τους γύρισε μπουμερανγκ (θέλω να ελπίζω)

Δημοσ.

εντιτ:καθαρα εσοδα ή κερδη...

που στηριζεσαι οτι δεν εχει?υπαρχουν μεροκαματα 40-80ε την βαρδια σαν μπαριστας ή mixologist!!!

μην λεμε οτι να ναι

Σιγουρα, απλα πλεον ειναι πολυ μικρη μειοψηφια. Το να παρει 50 η 80 ο ντιτζεης, δε λεει κατι, οταν τα 10 σερβιτορια που εχει μεσα, παιρνουν πλεον 20-25 (ελαχιστοι 30 ) και στους 10 οι 8 ειναι και ανασφαλιστοι.

Η κριση (σε αλλους αληθινη, σε αλλους ως δικαιολογια), εχει χτυπησει και αυτους σε πολυ μεγαλο βαθμο.

Δημοσ.

Επί του θέματος και εγώ βρέθηκα στη δυσάρεστη θέση το Σαββατο .

Μου έφεραν σε ταβέρνα τη παραγγελία, ζήτησα λογαριασμό με απόδειξη για να πληρώσω, ο σερβιτόρος ξεκαθάρισε οτι οι τιμές ειναι με έκπτωση και θα έπρεπε να έχω ενημερώσει εξ αρχής οτι ήθελα απόδειξη, εγώ του απάντησα οτι οι τιμές ειναι του τιμοκαταλόγου, και εκεί είχαμε το σούσουρο.

Το αποτέλεσμα ήταν να μου φέρουν απόδειξη με στραβωμένη μουρη, πλήρωσα έφυγα, δε ξαναπάω. Θα θελα να τον δώσω τον τυπο στην εφορία, να του κάνουν κανα ντου.

• Like 1
Δημοσ.

Να ρωτήσω μια μαλακία; Αν κάποιος βουτήξει ένα προϊόν και πει ότι δεν του εκοψαν απόδειξη τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Δεν είναι λίγο ΓΤΠ η φάση αυτή; Επίσης είναι σίγουρο ότι δεν έκανε μαλακία ο φοιτητής; Απ' την άλλη  τον πλακώσανε στις μάπες για 8 ευρώ. Γυφτιά ρε φίλε τι να πεις.

Γι αυτο και ο νομος ειναι μαλακια και μονο στην Ελλαδα θα μπορουσαν να τον υποστηριξουν. Δεν εχω δει πουθενα να χρειαζεται να φερνεις στο τραπεζι (μιλαω για εκτος Ελλαδας) καθε αποδειξη με καθε αγορα/παραγγελια. Ολα μαζι μπορουν να πληρωθουν στο τελος και να σου φερει την τελικη αποδειξη μια φορα. 1 τραπεζι, 1 λογαριασμος, 1 αποδειξη. Μονο στο Ελλαδισταν θα πρεπει να εχεις 40 χαρτακια πανω στο τραπεζι καθε λιγο και λιγακι.

Επισης σε περιπτωση κλοπης δεν μπορει να αποδειξει το καταστημα οτι προκειται πραγματι για κλοπη αφου μπορει ο κλεφτης να ισχυριστει οτι δεν του εκοψαν αποδειξη και συνεπως δεν το πληρωσε. Εξ ου και οι ακραιες φασεις που βλεπεις (και θα βλεπεις οσο υπαρχουν επιδοξοι "μαγκες") γιατι να εισαι σιγουρος οτι αυτες οι φασεις ειναι αποτελεσμα και οχι αιτια.

Δημοσ.

Γι αυτο και ο νομος ειναι μαλακια και μονο στην Ελλαδα θα μπορουσαν να τον υποστηριξουν. Δεν εχω δει πουθενα να χρειαζεται να φερνεις στο τραπεζι (μιλαω για εκτος Ελλαδας) καθε αποδειξη με καθε αγορα/παραγγελια. Ολα μαζι μπορουν να πληρωθουν στο τελος και να σου φερει την τελικη αποδειξη μια φορα. 1 τραπεζι, 1 λογαριασμος, 1 αποδειξη. Μονο στο Ελλαδισταν θα πρεπει να εχεις 40 χαρτακια πανω στο τραπεζι καθε λιγο και λιγακι.

Έχεις πάει να κάτσεις σε κατάστημα pizza hut; Θα εκπλαγείς

Δημοσ.

Μου έφεραν σε ταβέρνα τη παραγγελία, ζήτησα λογαριασμό με απόδειξη για να πληρώσω, ο σερβιτόρος ξεκαθάρισε οτι οι τιμές ειναι με έκπτωση και θα έπρεπε να έχω ενημερώσει εξ αρχής οτι ήθελα απόδειξη, εγώ του απάντησα οτι οι τιμές ειναι του τιμοκαταλόγου, και εκεί είχαμε το σούσουρο.

Το αποτέλεσμα ήταν να μου φέρουν απόδειξη με στραβωμένη μουρη, πλήρωσα έφυγα, δε ξαναπάω. Θα θελα να τον δώσω τον τυπο στην εφορία, να του κάνουν κανα ντου.

Γιατί ήρθες σε δυσάρεστη θέση? Μόλις σου είπε έτσι έπρεπε να του απαντήσεις πως αυτός έπρεπε να σου ξεκαθαρίσει ότι δεν κόβει απόδειξη στις εκπτώσεις για να σηκωθείς να φύγεις πριν παραγγείλεις. Ή μάλλον να το γράφει στον κατάλογο δίπλα στις τιμές.
  • Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Ρε παιδιά που τα συναντάτε αυτά τα περιστατικά; Εμένα γιατί δεν μου έχει ποτέ τίποτα τέτοιο να ξεσπάσω λιγάκι; :(

Όποτε ζητάω απόδειξη, μου φέρνουν χωρίς μα μου. :(

• Like 1
Δημοσ.

Μόνο τους ντελίβερι στεναχωριέμαι όταν τους ταλαιπωρώ να γυρίσουν πίσω με την απόδειξη. 

Εσύ πρέπει να κάνεις παρέα με την αδερφή μου.  :mrgreen:

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά που τα συναντάτε αυτά τα περιστατικά; Εμένα γιατί δεν μου έχει ποτέ τίποτα τέτοιο να ξεσπάσω λιγάκι; :(

Όποτε ζητάω απόδειξη, μου φέρνουν χωρίς μα μου. :(

Δοκίμασε να την κοπανήσεις όπως έκανε ο φοιτητής, και θα έχεις αυτό που θέλεις. Με το παραπάνω :)
  • Moderators
Δημοσ.

Δοκίμασε να την κοπανήσεις όπως έκανε ο φοιτητής, και θα έχεις αυτό που θέλεις. Με το παραπάνω :)

Μα δεν θέλω να μην πληρώνω. Απλά περίεργος είμαι σε τι είδους μαγαζιά συμβαίνει να ζητάς απόδειξη και να σου λένε «δεν σου φέρνω». Δεν μου έχει τύχει σε καμία καφετέρια/ταβέρνα. Σε μπουζούκια δεν ζητάω καν, δεν έχω αυτοκτονικές τάσεις. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...