Irvine Kinneas Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Γεια σας αδέρφια! Long story short ψάχνω για ένα καλό site για να αποθηκεύσω images διαφόρου τύπου. Ως τώρα χρησιμοποιούσα το Photobucket όμως έχει 2-3 μήνες που το αλλάζουν και στην καινούργια του μορφή κάνει auto-resize τις εικόνες και άλλα τέτοια χαζά. Για κάποιο καιρό χρησιμοποίησα το minus αλλά από κει πολλές από τις φωτογραφίες που ανέβασα τις έσβησαν χωρίς λόγο οπότε μάλλον τρώνε άκυρο και αυτοί. Imgur έχει όριο 200-250 φωτογραφίες και εγώ έχω κάπου 1000 αυτή τη στιγμή. Γενικά ψάχνω ένα image hosting site με τα εξής: 1. Free 2. Σχετικά μεγάλο storage (~3Gb και άνω) 3. Επιλογή για Upload via URL 4. Το bandwidth limit δεν με πολυενδιαφέρει. Αν κάποιος έχει κάτι υπόψη θα είμαι ευγνώμων.
Phoenix7 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 https://www.dropbox.com/ με τεράστιο χώρο και που μπορεί να αυξηθεί. αποθηκεύεις τα πάντα και όχι μόνο φωτογραφίες
Irvine Kinneas Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Καλό το Dropbox αλλά δεν έχει upload via url. Αν βρω κάτι καλό γιατί να πρέπει να το κατεβάσω στο PC μου πρώτα και μετά να το ανεβάσω στο hosting site?
Phoenix7 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Καλό το Dropbox αλλά δεν έχει upload via url. Αν βρω κάτι καλό γιατί να πρέπει να το κατεβάσω στο PC μου πρώτα και μετά να το ανεβάσω στο hosting site? έχει Image share το dropbox όταν πας σε μια εικόνα που έχεις ανεβάσει. μπορείς να πάρεις το Link από κάτω δεξιά που γράφει "share link to photo"
Irvine Kinneas Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Όχι δεν εννοώ αυτό. Αυτό που λες εσύ είναι να βρω to link από μία φωτογραφία που έχω ανεβάσει εγώ. Εγώ όμως θέλω το εξής. Είμαι π.χ. στο imgur και βρίσκω μία φωτογραφία που θέλω να ανεβάσω στο account μου στο dropbox. Πρέπει πρώτα να τη σώσω στο PC μου και μετά να την κάνω upload στο dropbox. Κάποια site σου δίνουν την επιλογή να κάνεις copy το url της φωτό και να κάνεις αυτόματα upload χωρίς να την κατεβάσεις όπως εδώ:
TheELF Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Το http://imageshack.us/ που είναι και από τα ποιο γνωστά;;;Δεν σου αρέσει;;
Irvine Kinneas Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Το έχω στα υπόψη θα είναι το επόμενο που θα κοιτάξω απλά κοιτάω και για 1-2 εναλλακτικές αν μου βγει φάβα.
Irvine Kinneas Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δωρεάν και όντως αργό το imageshack μπόμπιρα. Έχει και θέμα με τα gif.
mentoras99 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δεν ειναι δωρεαν το imageshack πλεον. Το tinypic σημερα ολη μερα πεσμενο.... Αλλη αξιοπιστη εναλλακτικη επιλογη που να δινει με ενα κλικ upload και direct url εικονας;
xux99 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Μια καλή λύση είναι το Site: Imgh , έχει και δυνατότητα ανεβάσματος από URL.
mentoras99 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Μια καλή λύση είναι το Site: Imgh , έχει και δυνατότητα ανεβάσματος από URL. Ευχαριστω για την προταση! Ξερεις αν ειναι αξιοπιστο, εννοω να μην εχει downtimes?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα