turismi Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 φιλε βαλε μια φωτογραφια απο την προσοψη της πολυκατοικιας και μια απο την εισοδο. Και αν πραγματικα θες να το πουλησεις,ριξε μια τιμη. Αν οχι εγω, ολο και καποιος θα ενδιαφερεται! Περιμενουμε....
kirileman Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Καλύτερα να μη "ρίξει" την τιμή εδώ τώρα που ξέρουμε το πρόβλημα. 2
turismi Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Καλύτερα να μη "ρίξει" την τιμή εδώ τώρα που ξέρουμε το πρόβλημα. Γιατι ειναι αναγκασμενος να πουλησει μονο στο ινσομνια?Ας δοκιμασει μια, δεν χανει και τιποτα!
Gannicus Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δεν πωλείται τουρισμι Το τι θα κάνω ειναι ένα θέμα που θα κοιτάχτει έν ευθέτω χρόνο αν σταθεροποιηθουν λίγο οι καταστάσεις γενικότερα Προς ώρας το θέμα λύθηκε, Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας 1
defacer Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Νομίζω ότι αυτό το thread βρωμάει ξενοφοβία (δε θα χρησιμοποιήσω κάποια περισσότερο loaded λέξη παρόλο που μπήκα στον πειρασμό) περισσότερο απ' όσο βρωμάει η πολυκατοικία σκατά. Δε θέλω να μειώσω το πρόβλημα που έχει ο TS, αλλά αυτά τα περι ζώων του δάσους, μας πήραν τις δουλειές και άλλα όμορφα χαρακτηρίζουν περισσότερο αυτόν που τα λέει παρά αυτόν στον οποίο αναφέρονται. Ζώο δεν είναι μόνο αυτός που χέζει στο κρεβάτι του (βασικά τα περισσότερα ζώα κρατάνε τη φωλιά τους μια χαρά καθαρή), είναι επίσης και αυτός ο οποίος αντιμετωπίζει το χέσιμο δέρνοντας ή διώχνοντας τον πρώτο (κυριολεκτικά, αυτό κάνουν τα ζώα επειδή δεν έχουν λογική -- ενώ εμάς μας τρέχει απ' τα μπατζάκια τρομάρα μας). Ουτε οι αλλοδαποι αντεχαν την βρωμα αυτη και αφου εβαλα τις φωνες εκ νεου, εξηγωντας τους οτι θα παθουμε τιποτα, αναγκαστηκαν και τα μαζεψαν Το πιθανοτερο ειναι, οτι δεν ηταν δικα τους, γιατι ολα τα διαμερισματα εχουν τουαλετα, αλλα καποιων "επισκετων", ειτε δικων τους, ειτε πρωην νοικαρηδων. Αυτό είναι πολύ καλό σαν τροφή για σκέψη. Υπάρχει μήπως και περίπτωση να μη χρειαζόταν να βάλεις τις φωνές και να μην "αναγκάζονταν" αλλά να "συμφωνούσαν"; ΥΓ: Αν κάποιος σκοπεύει να πει "δεν είμαι ξενοφοβικός, απλά να πάνε στη χώρα τους": γενναίος μπορείς να είσαι μόνο όταν έχεις λόγο να φοβάσαι, και αλτρουϊστής μόνο όταν έχεις προσωπικό ώφελος και δεν το κυνηγάς. Αν χρειάζεται να πάνε στη χώρα τους για να αισθάνεσαι καλά, τότε είσαι ξενοφοβικός. 4
paris.gr Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Φιλε αντι να το παιζεις φιλοσοφια εκ του ασφαλους και να μας μιλας για ξενοφοβια κτλ μπορεις να πας να μεινεις εσυ στο συγκεκριμενο σπιτι. Γιατι αλλο πχ να μην δεχεται κανεις τον οποιοδηποτε αλλοδαπο που νομιμα βρισκεται στην χωρα λογω φυλης κτλ που ειναι κατακριτεο κι αλλο να βλεπει να υποβαθμιζεται η ιδια του η περιουσια επειδη σε ενα σπιτι μενουν προφανως παρανομα 10 ατομα που κοιμουνται στα πατωματα και δεν σεβονται βασικους κανονες υγιεινης. Απλα η μπουρδολογια ειναι ευκολη και φθηνη οταν το προβλημα δεν μας αγγιζει. 12
gdriver Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Νομίζω ότι αυτό το thread βρωμάει ξενοφοβία (δε θα χρησιμοποιήσω κάποια περισσότερο loaded λέξη παρόλο που μπήκα στον πειρασμό) περισσότερο απ' όσο βρωμάει η πολυκατοικία σκατά. Δε θέλω να μειώσω το πρόβλημα που έχει ο TS, αλλά αυτά τα περι ζώων του δάσους, μας πήραν τις δουλειές και άλλα όμορφα χαρακτηρίζουν περισσότερο αυτόν που τα λέει παρά αυτόν στον οποίο αναφέρονται. Ζώο δεν είναι μόνο αυτός που χέζει στο κρεβάτι του (βασικά τα περισσότερα ζώα κρατάνε τη φωλιά τους μια χαρά καθαρή), είναι επίσης και αυτός ο οποίος αντιμετωπίζει το χέσιμο δέρνοντας ή διώχνοντας τον πρώτο (κυριολεκτικά, αυτό κάνουν τα ζώα επειδή δεν έχουν λογική -- ενώ εμάς μας τρέχει απ' τα μπατζάκια τρομάρα μας). Αυτό είναι πολύ καλό σαν τροφή για σκέψη. Υπάρχει μήπως και περίπτωση να μη χρειαζόταν να βάλεις τις φωνές και να μην "αναγκάζονταν" αλλά να "συμφωνούσαν"; ΥΓ: Αν κάποιος σκοπεύει να πει "δεν είμαι ξενοφοβικός, απλά να πάνε στη χώρα τους": γενναίος μπορείς να είσαι μόνο όταν έχεις λόγο να φοβάσαι, και αλτρουϊστής μόνο όταν έχεις προσωπικό ώφελος και δεν το κυνηγάς. Αν χρειάζεται να πάνε στη χώρα τους για να αισθάνεσαι καλά, τότε είσαι ξενοφοβικός. defacer μην πάρεις αυτό το σχόλιο προσωπικά. γιατί σώνει και καλά όταν κάποιος μιλαέι για κάποιον ξένο ή αλλοδαπό να γινόμαστε αυτομάτως ρατσιστές και ξενοφόβοι ή οτιδήποτε άλλο αυτοπροσδιοριστέο ως κατακριτέο. ξενοφοβία δεν έιναι αυτό που αναφέρεις ,η ξενοφοβία παραπεμπτει σε άλλα θέματα (θέματα που σχετίζονται άμεσα από αλλεπάλληλες αναφορές στην αστυνομία , να κάνεις τη ζωή δύσκολη στους ξένους δημιουργώντας συνεχώς θέματα συνεργασίας) . από όλα αυτά που λέει το παιδί που ξεκίνησε το θέμα, δεν προκύπτει κάτι τετοιο. επίσης πόσα θέματα έχουν ανοιχτεί με <<σκατόγυφτους έλληνες ή ζώα έλληνες>> και απλώς τα προσπερνάμε χιουμοριστικά . εδώ δηλαδή σε τί διαφέρει; εάν αντί για αλλοδαπό έλεγε έλληνες τότε θα έλεγες για ελληνοφοβία ή απλώς βρωμιά και ανωμαλία; πάντα με καλοπροαίρετη διάθεση και φυσικά και όρεξη για κουβέντα και ανταλλαγη απόψεων ,,,όχι όμως γνώμεων. 1
Toufas Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Μιας και τσουβαλιαζουμε εδω μεσα, εγω δεν αντεχω αυτους που κανουν οτι λεει η μανα τους και δεν εχουν δικια τους γνωμη. Αλλος? defacer μην πάρεις αυτό το σχόλιο προσωπικά. γιατί σώνει και καλά όταν κάποιος μιλαέι για κάποιον ξένο ή αλλοδαπό να γινόμαστε αυτομάτως ρατσιστές και ξενοφόβοι ή οτιδήποτε άλλο αυτοπροσδιοριστέο ως κατακριτέο. ξενοφοβία δεν έιναι αυτό που αναφέρεις ,η ξενοφοβία παραπεμπτει σε άλλα θέματα (θέματα που σχετίζονται άμεσα από αλλεπάλληλες αναφορές στην αστυνομία , να κάνεις τη ζωή δύσκολη στους ξένους δημιουργώντας συνεχώς θέματα συνεργασίας) . από όλα αυτά που λέει το παιδί που ξεκίνησε το θέμα, δεν προκύπτει κάτι τετοιο. επίσης πόσα θέματα έχουν ανοιχτεί με <<σκατόγυφτους έλληνες ή ζώα έλληνες>> και απλώς τα προσπερνάμε χιουμοριστικά . εδώ δηλαδή σε τί διαφέρει; εάν αντί για αλλοδαπό έλεγε έλληνες τότε θα έλεγες για ελληνοφοβία ή απλώς βρωμιά και ανωμαλία; πάντα με καλοπροαίρετη διάθεση και φυσικά και όρεξη για κουβέντα και ανταλλαγη απόψεων ,,,όχι όμως γνώμεων. Αν αντι για αλλοδαπο ελεγε... "οι αλλοι που μενουν εδω" νομιζεις θα ειχε κανεις προβλημα? Τι ρολο παιζει η εθνικοτητα του αλλου σε μια τετοια κουβεντα? 3
Gannicus Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Νομίζω ότι αυτό το thread βρωμάει ξενοφοβία (δε θα χρησιμοποιήσω κάποια περισσότερο loaded λέξη παρόλο που μπήκα στον πειρασμό) περισσότερο απ' όσο βρωμάει η πολυκατοικία σκατά. Δε θέλω να μειώσω το πρόβλημα που έχει ο TS, αλλά αυτά τα περι ζώων του δάσους, μας πήραν τις δουλειές και άλλα όμορφα χαρακτηρίζουν περισσότερο αυτόν που τα λέει παρά αυτόν στον οποίο αναφέρονται. Ζώο δεν είναι μόνο αυτός που χέζει στο κρεβάτι του (βασικά τα περισσότερα ζώα κρατάνε τη φωλιά τους μια χαρά καθαρή), είναι επίσης και αυτός ο οποίος αντιμετωπίζει το χέσιμο δέρνοντας ή διώχνοντας τον πρώτο (κυριολεκτικά, αυτό κάνουν τα ζώα επειδή δεν έχουν λογική -- ενώ εμάς μας τρέχει απ' τα μπατζάκια τρομάρα μας). Αυτό είναι πολύ καλό σαν τροφή για σκέψη. Υπάρχει μήπως και περίπτωση να μη χρειαζόταν να βάλεις τις φωνές και να μην "αναγκάζονταν" αλλά να "συμφωνούσαν"; ΥΓ: Αν κάποιος σκοπεύει να πει "δεν είμαι ξενοφοβικός, απλά να πάνε στη χώρα τους": γενναίος μπορείς να είσαι μόνο όταν έχεις λόγο να φοβάσαι, και αλτρουϊστής μόνο όταν έχεις προσωπικό ώφελος και δεν το κυνηγάς. Αν χρειάζεται να πάνε στη χώρα τους για να αισθάνεσαι καλά, τότε είσαι ξενοφοβικός. Φιλε εισαι υπερβολικος στους χαρακτηρισμους Καταρχην δεν ξερεις τι εχω ανεχτει και τι εχω περασει εκει περα ... Μην κρινεις εκ του ασφαλους και ελα λιγο στην θεση μου Με ληστεψαν τρεις φορες Σκυλι (το βρηκα) το εδωσαν στους γυφτους κατω προπερσυ που εφυγαν και το πηρα πισω μετα απο μαρτυρια γειτονα οτι το σκυλακι των κατω μοιαζει με το δικο μου (Η βλακεια μου ηταν οτι δεν σκεφτηκα να κανω μηνυση ωστε να δουμε πως βρεθηκε στα χερια τους απο τον δευτερο οροφο σκυλακι βρεφος) μπορει να γλυτωνα τα χειροτερα.... Ποδηλατο (το εχασα) Μπηκαν σπιτι μου την ωρα που κοιμωμουν και με καταστρεψαν ολοκληρωτικα (δεν εχω συνελθει ακομη η ζημια πανω απο 30 χιλιαρικα και δεν εχω δουλεια τωρα για να προσπαθησω να αναπληρωσω σιγα σιγα) Εκαναν νεα αποπειρα διαρρηξης απο το διπλανο διαμερισμα (συμφωνα με αναφορα του συστηματος συναγερμου μεσω της εταιριας φυλλαξης απο σημειο οπου δεν υπηρχε αλλη προσβαση περα απο το χωρισμα του διπλανου διαμερισματος) Αν θες ελα να μεινεις εσυ με 40 ανεπροκοπους πειναλεους να δεις αν θα φοβασαι η οχι 1
defacer Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Φιλε αντι να το παιζεις φιλοσοφια εκ του ασφαλους και να μας μιλας για ξενοφοβια κτλ μπορεις να πας να μεινεις εσυ στο συγκεκριμενο σπιτι. Γιατι αλλο πχ να μην δεχεται κανεις τον οποιοδηποτε αλλοδαπο που νομιμα βρισκεται στην χωρα λογω φυλης κτλ που ειναι κατακριτεο κι αλλο να βλεπει να υποβαθμιζεται η ιδια του η περιουσια επειδη σε ενα σπιτι μενουν προφανως παρανομα 10 ατομα που κοιμουνται στα πατωματα και δεν σεβονται βασικους κανονες υγιεινης. Απλα η μπουρδολογια ειναι ευκολη και φθηνη οταν το προβλημα δεν μας αγγιζει. Εφόσον όπως και εσύ ο ίδιος λες το πρόβλημα είναι ότι σε ένα σπίτι μένουν 10 άτομα που κοιμούνται στα πατώματα και δε σέβονται βασικούς κανόνες υγιεινής, τι σχέση έχει η εθνικότητά τους; Αν αντί για αλλοδαποί ήταν gay θα έφταιγαν περισσότερο ή λιγότερο; Αν ήταν Έλληνες, περισσότερο ή λιγότερο; Αν έφταιγαν όλοι το ίδιο σε κάθε περίπτωση, τότε γιατί ένιωσαν κάποιοι την ανάγκη να το βάλουν στην κουβέντα; Με συγχωρείς πολύ αλλά μπουρδολογία είναι να παρουσιάζει κανείς ότι δύο πράγματα είναι σχετικά όχι επειδή είναι, αλλά επειδή έτσι του φαίνεται (για προσωπικούς λόγους). @gdriver: Νομίζω πως καταλαβαίνεις από τα παραπάνω ότι αν έλεγε κανείς για βλάχους ή για Έλληνες ή για οτιδήποτε άλλο θα είχα την ίδια ακριβώς άποψη. Επειδή όμως τελικά αυτοί που τρώνε ξύλο στο δρόμο σήμερα δεν είναι οι βλάχοι ή οι Έλληνες, όταν ακούς για αλλοδαπούς μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να εντοπίσεις το πρόβλημα. Οι Έλληνες, ό,τι κι αν έγραφε κανείς σε κάποιο post, δε συναντούν την ίδια αντιμετώπιση που συναντούν οι αλλοδαποί. Αν το θύμα της απαράδεκτης αυτής συμπεριφοράς ήταν οι γαύροι, θα μιλούσα για τους γαύρους. Επίσης, πρωτού βιαστούμε να μιλήσουμε για βρωμιές και ανωμαλίες, ας φέρουμε λίγο στο μυαλό μας τους συμπατριώτες μας που έφευγαν κάποτε για Αμερική. Δε νομίζω ότι στο πλοίο πλήρωναν πρώτη θέση ούτε ότι νοίκιαζαν ρετιρέ στο Manhattan. Ούτε ότι μέσα στη φτώχια τους ήταν πιο καθαροί επειδή είχαν το ελληνικό γονίδιο καθαριότητας. Φιλε εισαι υπερβολικος στους χαρακτηρισμους Καταρχην δεν ξερεις τι εχω ανεχτει και τι εχω περασει εκει περα ... Μην κρινεις εκ του ασφαλους και ελα λιγο στην θεση μου Με ληστεψαν τρεις φορες Σκυλι (το βρηκα) το εδωσαν στους γυφτους κατω προπερσυ που εφυγαν και το πηρα πισω μετα απο μαρτυρια γειτονα οτι το σκυλακι των κατω μοιαζει με το δικο μου (Η βλακεια μου ηταν οτι δεν σκεφτηκα να κανω μηνυση ωστε να δουμε πως βρεθηκε στα χερια τους απο τον δευτερο οροφο σκυλακι βρεφος) μπορει να γλυτωνα τα χειροτερα.... Ποδηλατο (το εχασα) Μπηκαν σπιτι μου την ωρα που κοιμωμουν και με καταστρεψαν ολοκληρωτικα (δεν εχω συνελθει ακομη η ζημια πανω απο 30 χιλιαρικα και δεν εχω δουλεια τωρα για να προσπαθησω να αναπληρωσω σιγα σιγα) Εκαναν νεα αποπειρα διαρρηξης απο το διπλανο διαμερισμα (συμφωνα με αναφορα του συστηματος συναγερμου μεσω της εταιριας φυλλαξης απο σημειο οπου δεν υπηρχε αλλη προσβαση περα απο το χωρισμα του διπλανου διαμερισματος) Αν θες ελα να μεινεις εσυ με 40 ανεπροκοπους πειναλεους να δεις αν θα φοβασαι η οχι Δεν ξέρω τίποτα και δεν κρίνω τίποτα όσον αφορά την κατάστασή σου. Αν αντί για "αλλοδαπούς" το νήμα μιλούσε για "εξαθλιωμένους" (ίσως λίγο πιο δίκαιο από το "ανεπρόκοπους πειναλέους" -- εσύ πώς τους κρίνεις, τους ξέρεις προσωπικά?) δε θα είχα σχολιάσει καν. 1
paris.gr Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Γιατι of topic; Και γιατι να κλειδωθει; Ο φιλος λεει την εμπειρια του και μαζι την πικρια του. Δηλαδη οι αηδιες του στυλ "προκληση και γυναικειος ρουχισμος" ειναι πιο σημαντικες; Οσο για τον φιλο με το σεντονι απο πανω, εσυ μιλησες για ξενοφοβια οχι εγω. Τελοσπαντων επειδη απλα τρολαρεις δεν το συνεχιζω.
defacer Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Άντε κάνε τώρα σοβαρή κουβέντα με κάποιον που δεν καταλαβαίνει τι ακριβώς ήταν το off topic... εγώ ήμουν off topic αρχηγέ μου. Πώς δεν το κατάλαβες αφού ξέρεις ότι τρολάρω;
paris.gr Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Συγχαρητηρια. Εγω ειπα να μην κλειδωθει το θεμα λογω της δικη σου "συνεισφορας" για να συνεχισει ο φιλος να εχει βημα. Δυσκολο να το καταλαβεις, ε; Αντε να τρολλαρεις (off topic) και στα υπολοιπα θεματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα