paris.gr Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Τρολλαρισμα = Εκφρασεις της μοδας αλα ΣΥΡΙΖΑ σε ενα θεμα που δεν ειχε εξελιχθει ετσι ακομα κι οταν καποιος μιλησε για ΧΑ. Ειναι απλο. Off topic ειναι αυτο που κανεις εσυ τωρα.
defacer Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Συγχαρητηρια. Εγω ειπα να μην κλειδωθει το θεμα λογω της δικη σου "συνεισφορας" για να συνεχισει ο φιλος να εχει βημα. Δυσκολο να το καταλαβεις, ε; Αντε να τρολλαρεις (off topic) και στα υπολοιπα θεματα. Δεν είναι δύσκολο να το καταλάβω, ούτε να έχω δει το τι έγραφες πριν κάνεις edit, ούτε να δει κανείς από το προηγούμενο ποστ σου το ποιός κατάλαβε ή όχι και τι. Δύσκολο είναι να αναλαμβάνει κανείς τις ευθύνες του και να μην το παίζει. Δοκίμασε να βάλεις πολλά "ΣΥΡΙΖΑ" στις προτάσεις σου για να κάνεις τα όσα λες πειστικότερα. 1
gdriver Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Εφόσον όπως και εσύ ο ίδιος λες το πρόβλημα είναι ότι σε ένα σπίτι μένουν 10 άτομα που κοιμούνται στα πατώματα και δε σέβονται βασικούς κανόνες υγιεινής, τι σχέση έχει η εθνικότητά τους; Αν αντί για αλλοδαποί ήταν gay θα έφταιγαν περισσότερο ή λιγότερο; Αν ήταν Έλληνες, περισσότερο ή λιγότερο; Αν έφταιγαν όλοι το ίδιο σε κάθε περίπτωση, τότε γιατί ένιωσαν κάποιοι την ανάγκη να το βάλουν στην κουβέντα; Με συγχωρείς πολύ αλλά μπουρδολογία είναι να παρουσιάζει κανείς ότι δύο πράγματα είναι σχετικά όχι επειδή είναι, αλλά επειδή έτσι του φαίνεται (για προσωπικούς λόγους). @gdriver: Νομίζω πως καταλαβαίνεις από τα παραπάνω ότι αν έλεγε κανείς για βλάχους ή για Έλληνες ή για οτιδήποτε άλλο θα είχα την ίδια ακριβώς άποψη. Επειδή όμως τελικά αυτοί που τρώνε ξύλο στο δρόμο σήμερα δεν είναι οι βλάχοι ή οι Έλληνες, όταν ακούς για αλλοδαπούς μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να εντοπίσεις το πρόβλημα. Οι Έλληνες, ό,τι κι αν έγραφε κανείς σε κάποιο post, δε συναντούν την ίδια αντιμετώπιση που συναντούν οι αλλοδαποί. Αν το θύμα της απαράδεκτης αυτής συμπεριφοράς ήταν οι γαύροι, θα μιλούσα για τους γαύρους. Επίσης, πρωτού βιαστούμε να μιλήσουμε για βρωμιές και ανωμαλίες, ας φέρουμε λίγο στο μυαλό μας τους συμπατριώτες μας που έφευγαν κάποτε για Αμερική. Δε νομίζω ότι στο πλοίο πλήρωναν πρώτη θέση ούτε ότι νοίκιαζαν ρετιρέ στο Manhattan. Ούτε ότι μέσα στη φτώχια τους ήταν πιο καθαροί επειδή είχαν το ελληνικό γονίδιο καθαριότητας. Δεν ξέρω τίποτα και δεν κρίνω τίποτα όσον αφορά την κατάστασή σου. Αν αντί για "αλλοδαπούς" το νήμα μιλούσε για "εξαθλιωμένους" (ίσως λίγο πιο δίκαιο από το "ανεπρόκοπους πειναλέους" -- εσύ πώς τους κρίνεις, τους ξέρεις προσωπικά?) δε θα είχα σχολιάσει καν. συμφωνώ , απλώς και Έλληνες τρώνε ξύλο από αλλοδαπούς και ορισμένες φορές έχουμε και φόνους. αλλά γενικά το ότι έχουμε φορτώσει πολλά δεινά που μας συμβαίνουν στους ξένους είναι αλήθεια.
akpe Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Περί όφτόπικ, ασπούμε το #33 και #36 δεν είναι τρολάρισμα γιατί έχουν άμεση σχέση με το θρέντ ε; Μάλιστα. Οντόπικ τώρα, Gannicus, η αστυνομία πέρα από το να ερευνήσει αν υπάρχει πτώμα δεν σου πρότεινε τίποτε άλλο;
defacer Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 συμφωνώ , απλώς και Έλληνες τρώνε ξύλο από αλλοδαπούς και ορισμένες φορές έχουμε και φόνους. αλλά γενικά το ότι έχουμε φορτώσει πολλά δεινά που μας συμβαίνουν στους ξένους είναι αλήθεια. Εννοείται πως αυτά συμβαίνουν (π.χ. το τραγικό περιστατικό του ανθρώπου που τον σκότωσαν Αφγανοί για την κάμερα πριν 2 χρόνια περίπου) και πως όταν συμβαίνουν πρέπει ο δράστης να υποστεί τις συνέπειες του νόμου. Δεν κάνω διακρίσεις.
Gannicus Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Περί όφτόπικ, ασπούμε το #33 και #36 δεν είναι τρολάρισμα γιατί έχουν άμεση σχέση με το θρέντ ε; Μάλιστα. Οντόπικ τώρα, Gannicus, η αστυνομία πέρα από το να ερευνήσει αν υπάρχει πτώμα δεν σου πρότεινε τίποτε άλλο; Οχι ... απλα μου ειπε δεν υπαρχει τιποτα και εφυγε Δεν ηθελα να το ζορισω και πολυ ακομη το θεμα κιολας γιατι αν εχεις τα παντα στο τοπικ θα ειδες οτι εχουν γινει πολλα
xpapias Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Εγω θα σε σωσω φιλε μου, περιμενω τιμη μονο! Φίλε εσύ δεν είσαι που διαφημίζεις συνέχεια τις διακοπές στην Αλβανία;
xpapias Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Και γιατι αυτο ειναι κακο? Παραπέμπει έμμεσα σ'αυτό που λέει ο kage, για υποβάθμιση και αγορά σε χαμηλή τιμη. 3
turismi Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Φίλε εσύ δεν είσαι που διαφημίζεις συνέχεια τις διακοπές στην Αλβανία; Ναι! Γιατι? Ακομα περιμενω απο τον φιλο να μας δωσει μια τιμη! Δεν μπορω να καταλαβω γιατι το αποφευγει....! Απο την μια μας λεει θελει να πουλησει αλλα πλεον δεν βρισκει, και απο την αλλη οχι οχι δεν πουλαω!
xpapias Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Νομίζω εξήγησε καθαρά τους λόγους για τους οποίους δεν το πουλάει.
Gannicus Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Ναι! Γιατι? Ακομα περιμενω απο τον φιλο να μας δωσει μια τιμη! Δεν μπορω να καταλαβω γιατι το αποφευγει....! Απο την μια μας λεει θελει να πουλησει αλλα πλεον δεν βρισκει, και απο την αλλη οχι οχι δεν πουλαω! Γιατι στην παρουσα φαση θα πρεπει να το ΣΚΟΤΩΣΩ κατι που δεν θελω
kirileman Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Ναι! Γιατι? Ακομα περιμενω απο τον φιλο να μας δωσει μια τιμη! Δεν μπορω να καταλαβω γιατι το αποφευγει....! Απο την μια μας λεει θελει να πουλησει αλλα πλεον δεν βρισκει, και απο την αλλη οχι οχι δεν πουλαω! Ξέρεις αυτό που λέμε ότι ζούμε στην εποχή της πληροφορίας; Οι πληροφορίες που κατέχεις για το συγκεκριμένο διαμέρισμα είναι πολύ σημαντικές και σου δίνουν διαπραγματευτικό πλεονέκτημα. Άρα το διαμέρισμα εδώ στο φόρουμ είναι καμένο χαρτί και το να του ζητάς τιμή, είναι σα να λες ότι ψάχνεις για μ@λάκες. 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα