BritGreek Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Παιδιά έχω την εξής απορία. Αγόρασα ένα ραδιο-cd για το αυτοκίνητο, το οποίο παίρνει και USB. To ζήτημα που αντιμετωπίζω είναι το εξής: Τα τραγούδια που έχω, αν τα βάλω στο στικάκι (πάντα 320 ποιότητα), ακούγονται αρκετά χειρότερα σε σχέση με το αν τα γράψω σε cd μετατρέποντάς τα σε audio. Εννοώ ότι τα πρίμα είναι σαφώς λιγότερα, όπως και το μπάσο, το οποίο περισσότερο παραμορφώνει και ακούγεται ρηχό. Οι ρυθμίσεις ήχου είναι οι ίδιες, ενώ έχω δοκιμάσει και με διαφορετικά στικάκια. Θα ήθελα να μάθω αν είναι φυσιολογικό αυτό γιατί μιλάμε για το ίδια ακριβώς αρχεία ως μέτρο σύγκρισης.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δοκιμασε για αρχη να αναπαραγεις mp3 αρχεια απο cd (και οχι να τα μετατρεψεις σε audio-cd). Αν το προβλημα παραμεινει προσπαθησε να συμπιεσεις καποιο mp3 με αλλο codec.
BritGreek Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Το δοκίμασα. Το ίδιο πράγμα. Τι εννοείς άλλο codec; Μιλάμε για έτοιμα mp3. Δεν θα έχω ακόμα μεγαλύτερη απώλεια αν κάνω εκ νέου συμπίεση;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Ok το ραδιο-cd σου εχει προβλημα με το κυκλωμα του codec αναπαραγωγης mp3 προφανως. Go για rma χωρις να το πολυψαχνεις. (Οσο για αυτο που με ρωτας τα mp3 εχουν διαφορους codec συμπιεσης lame/fraunhoffer κλπ, ισως το ραδιο-cd σου να σκαλωνει με mp3 συμπιεσμενα με lame codec , πραγμα χλωμο βεβαια, γιαυτο μην κουραζεσαι αδικα).
BritGreek Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δυστυχώς δεν μπορώ να το επιστρέψω γιατί βρίσκομαι εκτός Ελλάδας. Το αγόρασα από Media Markt και οι αποδείξεις είναι στο σπίτι μου στην Ελλάδα. Την Πρωτοχρονιά το πήρα. Το πήγα εδώ σε ένα κατάστημα να μου πουν τη γνώμη τους, και μου είπαν ότι παίζει καλύτερα όταν μετατρέπω σε audio cd γιατί τα audio cd δεν είναι συμπιεσμένα, λέγοντάς μου ότι όλα έτσι είναι. Ευτυχώς δεν είναι πολύ ακριβό. Μου είπαν να του κάνω firmware update. Πώς γίνεται αυτό ρε παιδιά; Αφού δεν έχει bluetooth και τέτοια. Πώς θα περάσω το αρχείο και πού θα το βρω;
DrLo Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δυστυχώς δεν μπορώ να το επιστρέψω γιατί βρίσκομαι εκτός Ελλάδας. Το αγόρασα από Media Markt και οι αποδείξεις είναι στο σπίτι μου στην Ελλάδα. Την Πρωτοχρονιά το πήρα. Το πήγα εδώ σε ένα κατάστημα να μου πουν τη γνώμη τους, και μου είπαν ότι παίζει καλύτερα όταν μετατρέπω σε audio cd γιατί τα audio cd δεν είναι συμπιεσμένα, λέγοντάς μου ότι όλα έτσι είναι. Ευτυχώς δεν είναι πολύ ακριβό. Μου είπαν να του κάνω firmware update. Πώς γίνεται αυτό ρε παιδιά; Αφού δεν έχει bluetooth και τέτοια. Πώς θα περάσω το αρχείο και πού θα το βρω; Μαλακία σου είπαν. 1
BritGreek Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Κι εγώ αυτό σκέφτηκα. Αυτός μου είπε να ψάξω στο internet να βρω ενημερωμένο firmware και να μπω στο service menu της συσκευής. Και καλά ότι θα το περάσω με στικάκι.
mphxths Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 ναι πολλες συσκευες...τους πετας το firmware σε ενα στικακι...και αφου μπεις στο καταλληλο μενου..ψαχνει αυτοματα στο συνδεδεμενο στικακι για καποιο προκαθορισμενο αρχειο...αν το βρει..ξεκιναει το firmware update... ισως καπως ετσι να παιζει και εδω η φαση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα