zoranb Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Θέλω να φτιάξω μια βάση για χαρτί κουζίνας αλλά βάση για τα ρολά αυτά που είναι king size, και όχι τα κλασσικά. Το πρόβλημα είναι πως θέλω η βάση να στηρίζεται κάτω από το ντουλάπι να είναι παράλληλη με το έδαφος και όχι κάθετη σε αυτό, αλλά δεν βρίσκω και τέτοιες ώστε να χωράνε τόσο μεγάλα ρολά κουζίνας. Για να την έκανα με πτυσσόμενα μπράτσα έχει κανείς καμιά ιδέα;
mastor10 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 και εγω αυτο σκεφτηκα σαν αυτα που εχουν στα μπανια για τις πετσετες, κοβεις τον κυλινδρο στα μετρα σου και το βιδώνεις στο τοιχο 1
zoranb Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Στον τοίχο δεν θέλω, πρέπει να κρέμεται από το ντουλάπι της κουζίνας (το κάτω μέρος, δίπλα στα σποτάκια καταλαβαίνεις) γιατί η πλάτη είναι corian και δεν θέλω να τη χαλάσω και να την τρυπήσω!
bluesattack Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δεν ξερω πως ειναι το ντουλαπι σου ακριβως αλλα οπου δεν θελουμε να τρυπησουμε κολλαμε.Η ψιλοκολλαμε (πχ με μια ταινια διπλης οψης ,χαρτι θα κρεμεται ) αν θελουμε την επιφανεια ανεπαφη μετα.
zoranb Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Πρέπει να βρώ μια βάση που να μην κινείται μπρός πίσω σαν κούνια ώστε να είναι σταθερό το χαρτί, σκέψου πως μιλάμε και για μεγάλο ρολό!
bluesattack Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Χωρις σχεδιο δεν βγαζουμε ακρη Ενα τετοιο θες , τωρα πως και που θα ειναι κολλημενο-βιδωμενο εσυ ξερεις. 2
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Φτιάξε το δεξιά στα μέτρα σου δεν είναι δύσκολο, 3 κομμάτια και το κολλάς και με ταινία αφου έχει μεγάλη επιφάνεια πίσω
zoranb Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Πολύ καλό όλα καλά, οκ το φτιάχνω με ξύλο αλλά το αντίστοιχο ρολό που το βρίσκω;
bluesattack Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Πολύ καλό όλα καλά, οκ το φτιάχνω με ξύλο αλλά το αντίστοιχο ρολό που το βρίσκω; Σιδερενιος σωληνας . plexiglass , πλαστικος , τρυπιο εσωτερικα η οχι.Βασικα ειναι και η διατομη του ρολου -χαρτιου που εχεις.Στα γρηγορα και στα φθηνα παντως μου ερχεται αμεσως το ξυλο για φτυαρια (αν χωραει ο ρολος ) .Κοψιμο , τρυπημα με τρυπανι στις ακρες ,κολληση δυο σιδερακια, οπως ειναι η κατασκευη για το χαρτι υγειας.Στα γρηγορα ξαναλεω. Για κοιτα και αυτο το στυλακι http://www.goclean.gr/index.php?pageid=1&prod_id=1314 1
zoranb Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Τα σιδεράκια στο ξύλο οκ να τα βάλω αλλά με κάποιο τρόπο θα πρέπει να μπορώ να βάζω/βγάζω το ρολό, να μην είναι σταθερά δηλαδή! Όσο για το στυλάκι ενδιαφέρον αλλά θα την ήθελα πιό μίνιμαλ! Σιδερενιος σωληνας . plexiglass , πλαστικος , τρυπιο εσωτερικα η οχι.Βασικα ειναι και η διατομη του ρολου -χαρτιου που εχεις.Στα γρηγορα και στα φθηνα παντως μου ερχεται αμεσως το ξυλο για φτυαρια (αν χωραει ο ρολος ) .Κοψιμο , τρυπημα με τρυπανι στις ακρες ,κολληση δυο σιδερακια, οπως ειναι η κατασκευη για το χαρτι υγειας.Στα γρηγορα ξαναλεω.Για κοιτα και αυτο το στυλακιhttp://www.goclean.gr/index.php?pageid=1&prod_id=1314
zoranb Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Χμμ σωστό κι αυτό, αλλά πρέπει να το φτιάξω ή έχεις δεί κάτι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα