viper2005 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Τι είναι αυτά? Τρώγονται? στην ελλαδα? σαν καλτσουνια 2
Dimitris1948 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Τι είναι αυτά? Τρώγονται? έλα τώρα κουλτουριάρη... ____ εμενα η σειρά μέχρι στιγμής μου αρέσει αρκετά μπορώ να πω δεν καταλαβαίνω τα πρώτα post του theard που λένε ότι ειναι βαρετή και ξέρω γω
alimentas Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 επιτελους ανανεωθηκε,οχι οτι υπηρχε καμια αμφιβολια εδω που τα λεμε αλλα τωρα ειναι κ επισημο
NoisePollution Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Αρκετά καλό το 10. Έχει ένα ενδιαφέρον το πως θα τελειώσουν τη σεζόν.
scullyist Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Όχι, απλά ο viper είναι πορωμένος. no idea, δεν το είδα ακόμη το 10o =P
ms13 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 ποση επικουρα σε ενα avi, ποση? Που να δεις σε ενα mkv Εχω αγωνια να δω πως θα τελειωσει η season... Ευτυχως που το ανανεωσαν απο τις καλυτερες φετινες για μενα. Δεν χορταινω Mads Mikkelsen! Btw ειδα μεχρι να βγουν οι υποτιτλοι το Jagten... Θεος ο τυπος 1
alimentas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Περα απ την πορωση δεν γινεται να μην το θεωρεις καλο,απλα δεν γινεται.Εκτως απ το καλιτεχνικο της υποθεσης μιλαμε για επεισοδια επιτομη της ψυχολογικης βιας στον τηλεθεατη.Ε Π Ο Σ!!! 1
viper2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Τόσο καλό; αχα Όχι, απλά ο viper είναι πορωμένος. no idea, δεν το είδα ακόμη το 10o =P βρε αει ρε Που να δεις σε ενα mkv Εχω αγωνια να δω πως θα τελειωσει η season... Ευτυχως που το ανανεωσαν απο τις καλυτερες φετινες για μενα. Δεν χορταινω Mads Mikkelsen! Btw ειδα μεχρι να βγουν οι υποτιτλοι το Jagten... Θεος ο τυπος που να τον δεις εκει που κανει τον φυλακισμενο στα βουνα Περα απ την πορωση δεν γινεται να μην το θεωρεις καλο,απλα δεν γινεται.Εκτως απ το καλιτεχνικο της υποθεσης μιλαμε για επεισοδια επιτομη της ψυχολογικης βιας στον τηλεθεατη.Ε Π Ο Σ!!! μονο με το υποχθονιο subwoofer στις συζητησεις να ειχανε μεινει θα ειχανε χεστει στο ταληρο. Αυτοι τα εχουν κανει ολα, μα ολα...
Dimitris1948 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 το πρώτο κορίτσι το σκοτώσει η hannibal η άλλη? γιατί σκότωσε τον γιατρό ο hannibal?
ms13 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 το πρώτο κορίτσι το σκοτώσει η hannibal η άλλη? γιατί σκότωσε τον γιατρό ο hannibal? Χωρις να μαι σιγουρος για κανενα απο τα δυο ερωτηματα σου...νομιζω οτι το πρωτο κοριτσι το σκοτωνει η κοπελα, ενω τον γιατρο ο Hannibal τον σκοτωνει, ετσι ωστε να ναι ο μοναδικος που θα γνωριζει το προβλημα του Will.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα