alex.kotanidis Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Υπάρχει περίπτωση να εθιστείς ?Πάντα χρήση σε μορφή δισκίου .Edit*Επίσης δεν μιλάω για καθημερινή χρήση αλλά τουλάχιστον 2-3 φορές σπαστά μέσα στην εβδομάδα.
xpapias Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Οργανικα δε νομιζω οτι υπαρχει εθισμος. Ψυχολογικα ισως.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Αφού δεν με έπιασε εμένα που την τρώω ομή στη σαλάτα χρόνια τώρα ...δεν υπάρχει θέμα!
christiana78 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 δεν υπάρχει περίπτωση.. εντάξει δεν ξέρω αν παίρνεις 30 δισκία την ημέρα αλλά σε γενικές γραμμές είναι σαν να πίνεις χαμομήλι... 1
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Για να ηρεμεί είναι αυτό έτσι; πχ στην υπερένταση πριν τον ύπνο βοηθάει να κοιμηθείς;
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Τσάι δεν είναι; Τι δισκία λένε αποπάνω; Οπότε πάω σούπερ και θα έχει λογικά ε;
vk13 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Ναι. Γενικά βοηθάει στο άγχος, στην αϋπνία, στην υπερένταση, στον πανικό κλπ. Αρκετά ήπιο και δεν είναι εθιστικό. Τσάι δεν είναι; Τι δισκία λένε αποπάνω; Οπότε πάω σούπερ και θα έχει λογικά ε; Υπάρχει και ρόφημα και χαπάκια από διάφορες εταιρίες νομίζω. Και δεν νομίζω ότι θα βρεις στο σούπερ. Σε μαγαζί με βιολογικά δες αν θες ρόφημα...
margaritagr Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Παιδια το ροφημα το χει δοκιμασει κανεις, πινεται η ειναι χαλια?
salonika91 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Εχω πιει εγω 2-3 φορες μεμονομενα Οντως χαλαρωνει ειδικα πιστευω αν πινεις συστηματικα. Σαν γευση ειναι χαλια και μυριζει σαν σκατα :/ 1
_hopelesscase_ Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Παιδια το ροφημα το χει δοκιμασει κανεις, πινεται η ειναι χαλια? Αν το πάρεις σε σκέτο βότανο, είναι απαίσιο, πραγματικά. Αλλά στα βιολογικά πωλείται σε φακελάκια σε συνδυασμό με άλλα, με ονόματα τύπου "Good night tea", ψάξε στα συστατικά. Εκεί είναι νοστιμότατο. Και κάνει δουλειά, πραγματικά σε ηρεμεί πριν τον ύπνο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα