Προς το περιεχόμενο
 • 0

Πόσα να προσφέρω για δυνατό web developer


orlox

Ερώτηση

Η εταιρία στην οποία εργάζομαι ψάχνει ένα καλό web developer. Οταν λεω καλό εννοώ να παίζει στα δάχτυλα php, mysql να γνωρίζει πολύ καλα το joomla να έχει γνώσεις css, html και να γνωρίζει και 2 πραματα απο SEO. Α, και αν είναι δυνατον να ξέρει και jave - eclipse για mobile εφαρμογές.

Το θέμα είναι οτι βαλαμε μια αγγελία με 800 και μετά με 1000 ευρω αλλα δεν είχαμε ανταπόκριση.

Ποσο είναι το σωστό ποσό για να ανταποκριθεί ενας δυνατός dev?

Μιλάμε για 8ωρο στο χώρο της εταιρίας αλλα μονο τους πρωτους 1-2 μήνες θα κάνει coding. Μετα απλα υποστίριξη οποτε θα είναι πολυ πιο χαραρος.

 

Μιλάμε για 3 sites adult περιεχομένου

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
 • Απαντήσεις 32
 • Δημιουργία
 • Τελευταία απάντηση

Συχνή συμμετοχή στην ερώτηση

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στην ερώτηση

Δημοφιλή Μηνύματα

Ακριβώς αυτό που λέει ο Θανάσης παραπάνω.   Προσωπικά διαβάζοντας την αγγελία που θέλει κάποιον να ξέρει απ' όλα, αυτό που σκέφτομαι είναι "κλασική περίπτωση που θέλουν κάποιον να κάνει το παιδί για

Εντάξει ρε παιδιά, τον full stack superman ζητάνε οι άνθρωποι no big deal, κλασσική περίπτωση βλάβης.

Όπως λένε τα παιδιά, η αγγελία παραπάνω όντως είναι για κλάματα. Πέταξες 100 keywords άσχετα μεταξύ τους σε μιαμιση σειρά μέσα. Διαβάζοντας την αγγελία όπως είναι γραμμένη εγώ καταλαβαίνω τα εξής (σωσ

Δημοσιευμένες Εικόνες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

 • 0

εγώ μένω γερμανια το τονιζω αυτο απο την αρχη για να μην παρεξηγηθώ ....

 

έδειξα το μυνημα σου σε ένα ξαδερφάκι μου που ειναι του χωρου και πηρα την εξής απαντηση:

 

 

αυτος ειναι μισθος  πωλητη  σουπερ μαρκετ σε επαρχιακη πολη ....

 

 

ο δικος μου μετα τα 2500 το συζητουσε ....

 

εμεις δεν πιανομαστε ομως , γιατι όπως ειπα δεν ειμαστε στην ελλάδα . 

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
 • 0

Βασικά απορώ γιατί δεν σας απάντησε κανείς. Κανονικά θα έπρεπε να έχετε βροχή βιογραφικών με το 70% να μη πληρεί τις προϋποθέσεις. Απο την άλλη όμως και εσείς ζητάτε τον super-man. Δεν είναι δυνατόν να παίζει στα δάχτυλα τις web τεχνολογίες αλλά να είναι και εξίσου καλός σε android. Είναι 2 εντελώς διαφορετικοί κόσμοι!

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
 • 0

Όπως λέει και ο george263 τα 800-100 ευρώ είναι αστείο ποσό γι αυτή τη δουλειά. Για οποιαδήποτε χώρα.

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
 • 0

Ναι εδώ που τα λέμε τα με 800 θα πάρεις έναν τύπο που μόλις τελείωσε την σχολή και είναι αρκετά καλός. Με 1000 θα πάρεις έναν με 2-3 χρόνια εμπειρία. Τώρα έναν που τα παίζει στα δάχτυλα...και να ξέρει και android. Μόνο κανας απελπισμένος...ο οποίος θα τη κάνει μόλις βρεθεί κάποιος που δίνει περισσότερα.

 • Like 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
 • 0

Ε καλα και Ινδία ειναι ευχαριστημένος καποιος με 60, το θέμα είναι εδώ τι κάνουμε

 

 

χωρίς να θέλω να μπω σε αντιπαραθεση μαζι σου, δεν έχει και κανενα νοημα εξάλλου ...

 

αυτο που θα μπορουσες να κάνεις π.χ θα ηταν να ανεβεις λιγάκι εως αρκετα στα λεφτά ....

 

αλλιώς αυτο που θα παρεις θα ειναι αναλογου καταστασεως και περιστασεως που λένε ....

 

τωρα δική σου τσέπη ειναι και εσύ ξέρεις καλυτερα ...

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
 • 0

Ακριβώς όπως τα είπε και ο Haldol. Είναι όχι απλά αστείο, αλλά κωμικοτραγικό να ζητάς κάποιον που έχει τόσο προσόντα και να του δίνεις τέτοιο μισθό.

 

Καταρχάς για να τα παίζει στα δάκτυλα πάει να πει ότι θα έχει χρόνια εμπειρία. Καταλαβαίνω ότι είμαστε στην Ελλάδα, αλλά με 1000 ευρώ δεν πας πουθενά. Θα πρέπει να κάνεις εσύ υποχωρήσεις στις προυποθέσεις ή να ανεβάσεις τον μισθό αρκετά.

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
 • 0

Γι αυτο ανοιξα το θεμα ρε παιδια, για να βρω τι σωστη τιμη. Θελουμε να ειναι ευχαριστημενος ο dev αλλα και δικαιο το ποσο

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
 • 0

Η άποψή μου είναι ότι ο καλός developer δεν είναι αυτός που ξέρει πολλές διαφορετικές τεχνολογίες, αλλά αυτός που ξέρει κάποιες συγκεκριμένες πάρα πολύ καλά. Οπότε το θεωρώ λίγο δύσκολο να βρεις έναν καλό developer που να είναι τέλειος σε όλους αυτούς τους τομείς. 

Θα έκανες πιο σωστά τη δουλειά σου παίρνοντας έναν frontend και έναν backend developer, αλλά βέβαια αυτό θα ανέβαζε το κόστος. Αν και γενικά η νοοτροπία στην Ελλάδα είναι "πάρε έναν που να τα κάνει όλα και ας μην τα ξέρει όλα σωστά".

 • Like 2
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
 • 0

Ακριβώς αυτό που λέει ο Θανάσης παραπάνω.

 

Προσωπικά διαβάζοντας την αγγελία που θέλει κάποιον να ξέρει απ' όλα, αυτό που σκέφτομαι είναι "κλασική περίπτωση που θέλουν κάποιον να κάνει το παιδί για όλες τις δουλειές". Αυτό το εννοώ με αρνητικό τρόπο, δηλαδή περιέχει μέσα τα εξής:

 • Οποιοσδήποτε σοβαρός εργοδότης ξέρει ότι σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό, η εξειδίκευση έχει αέρα ποιότητας. Κάποιος που ξέρει να κάνει ένα πράγμα μόνο σίγουρα είναι τουλάχιστον ΟΚ στη δουλειά του γιατί αλλιώς θα πεινούσε. Κάποιος που έχει ασχοληθεί με εκατό θα μπορούσε απλά να είναι άρπα κόλας που από τη μια δουλειά πηγαίνει στην επόμενη. Κλείνοντας την πόρτα σε εξειδικευμένο προσωπικό, ο εργοδότης δείχνει πως είτε δε γνωρίζει αυτή την όψη του νομίσματος είτε δεν τον ενδιαφέρει -- κάτι που όπως και να χει μου φτάνει για να δημιουργήσω την εντύπωση του μη σοβαρού.
 • Το σχέδιο "ένας να τα κάνει όλα" παραπέμπει α) σε υπερβολική ελαχιστοποίηση κόστους και β) σε "ευκαιριακό" μοντέλο εργασίας (σήμερα κάνουμε αυτό για τον ένα πελάτη, αύριο εκείνο για τον άλλο, μεθαύριο σίγουρα κάτι θα προκύψει αλλά δεν έχουμε ιδέα τι είναι αυτό). Και τα δύο αυτά σενάρια σημαίνουν πως η δουλειά (και ιδιαίτερα αν ξέρεις ήδη όλα αυτά τα πράγματα που ζητάει η αγγελία) δε θα σου προσφέρει τίποτα περισσότερο από χρήματα. Δε θα σου προσφέρει προκλήσεις (δε θεωρώ τα αλεπάλληλα deadlines πρόκληση), δε θα σου προσφέρει γνώσεις και δε θα εξελίξει την καριέρα σου (μη πω ότι θα την πάει προς τα πίσω). Ένας έμπειρος developer με πολλές γνώσεις δε θα πήγαινε σε τέτοια δουλειά παρα μόνο αν δεν είχε να φάει.
 • Και βέβαια το κερασάκι στην τούρτα είναι πως τα χρήματα είναι πολύ λίγα γι' αυτά που ζητάς. Τα 800 είναι ανέκδοτο, τα 1000 πολύ λίγα. Και το χειρότερο δεν είναι πως τα λεφτά είναι λίγα (αυτό μπορεί κανείς να το διαπραγματευτεί), είναι πως είναι τόσο λίγα που αφήνουν την εντύπωση πως ο εργοδότης δεν έχει ιδέα από σοβαρό developer (αν είχε, θα ήξερε και που κυμαίνονται οι μισθοί τους).
 • Τέλος, να σημειώσω και πάλι όμως πως τα χρήματα είναι μόνο ένας από τους παράγοντες που επηρρεάζουν τις αποφάσεις, και μάλιστα όσο μεγαλύτερη η αξία του developer τόσο λιγότερο ρόλο παίζει συγκριτικά το ύψος της αμοιβής του (έτσι κι αλλιώς θα είναι υπεραρκετή).

 

Και γω λοιπόν πιστεύω πως θα ήταν μάλλον καλύτερα να ψάξετε κάποιον με μικρότερο εύρος γνώσεων (και ενδεχομένως να γίνουν τράμπες με προσωπικό που ήδη υπάρχει). Και φτηνότερα θα σας βγει, και ευκολότερα θα βρείτε κόσμο. Για κάποιον που ξέρει πραγματικά όλα αυτά που λες (και Java και τα πάντα), πρώτον δεν ξέρω πού θα τον βρείτε και δεύτερον ανεβείτε στο 1.5Κ "αναλόγως προσόντων" για να κάνουμε κουβέντα.

 • Like 4
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
 • 0

Όπως λέει και ο george263 τα 800-100 ευρώ είναι αστείο ποσό γι αυτή τη δουλειά. Για οποιαδήποτε χώρα.

 

Το παιδί δεν είπε ότι θέλει επαγγελματία που να τα κάνει όλα

 

Θέλει έναν άνθρωπο με γνώσεις και όχι παιδάκια-wanabe που να ξέρουν php/css (τα βασικά) και αν γνωρίζουν 2-3 πράγματα στα άλλα που είπε καλός!

 

προσωπικά επειδή βλέπω αγγελίες στο Internet που ζητάνε

 1. .NET (C#, VB)
 2. PHP/ASP/HTML/JS/CSS
 3. Python, Ajax
 4. DBMS
 5. Επαγγελματική εμπειρία

Και προσφέρουν μισθό 800ευρώ (όλα τα παραπάνω για να πιάσεις δουλειά σαν Junior Programmer/Web Programmer)

 

Θέλω να πω ότι τα 800-1000 είναι λίγα αλλά σε σύγκριση με άλλες αγγελίες όπως πιο πάνω είναι ένας καλός μισθός!!! κάποιος με 20 χρόνια εμπειρία φυσικά και δεν θα δεχτεί.

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
 • 0

Συγνώμη ρε Defacer αλλα ζητησα καποιον που να ξέρει πολυ καλα

1) php, mysql

να μπορει να παίξει με 

2) CSS, html

και να εχει βασικές γνωσεις SEO

 

Δεν ζήτησα designer coder sysadmin marketing ολα σε ενα.

Νομιζω οτι php παει πακετο με mysql και θελω να μπορει να βαλει και μερικα πραγματακια στο frontend (css html) και backend του joomla και να τα βαλει σωστα (SEO)

Το mobile ειναι απλα bonus

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
 • 0

Χτες ειδα μια αγγελια για web devoloper, να δουλευει απο το σπιτι του, για να κρατισει μια σελιδα που προσεφερε 1000 ευρο τον μηνα για εναν χρονο. Δεν εδεινε περισσοτερες πληροφοριες, και η εταιρια δεν ητανε Ελληνικη. Αλλα αν επαιζα στα δαχτυλα ολα αυτα που λες, πρωτα θα εστελνα βιογραφικο σε εκεινη την εταιρια και υστερα σε εσας...  

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.