Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://gr.news.yahoo.com/%CF%80%CF%85%CF%81%CE%AC-%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%B5%CE%BD%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BF%CE%BD-%CE%B7%CF%80%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CF%87%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%B7-%CE%B2%CF%8C%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B1-131818563.html

Όχι τίποτα άλλο αλά επειδή μου ζητήθηκαν σχεδόν επιτακτικά πηγές και κατηγορήθηκα και για παραποίηση ειδήσεων με αφορμή ουρανοκατέβατη έμπνευση.

ποσταρεις σε φορουμ ακαδημαικων και θα πρεπει να εχειs author date ή chicago style referencing...

:lol:

Δημοσ.

viper είναι προφανές από κάθε ένα post σου σχεδόν πως δεν έχεις συνηθίσει να λες κάτι ουσιαστικό όποτε μιλάς.

Προσπάθησε τουλάχιστον να περιοριστείς στο ΜπλαΜπλα εφ' όσον δεν έχεις να πεις κάτι επί του θέματος.

Δημοσ.

Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα.

Anyway θα δούμε αύριο τι θα γίνει. Εικάζω ότι μπλοφάρει αλλά εάν έχει και την Κίνα στο πλευρό του τότε υπάρχουν πιθανότητες να υλοποιήσει τις απειλές του. Είδομεν. 

Δημοσ.

viper είναι προφανές από κάθε ένα post σου σχεδόν πως δεν έχεις συνηθίσει να λες κάτι ουσιαστικό όποτε μιλάς.

Προσπάθησε τουλάχιστον να περιοριστείς στο ΜπλαΜπλα εφ' όσον δεν έχεις να πεις κάτι επί του θέματος.

μα στο mplampla δεν ειμαστε...?

Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα.

Anyway θα δούμε αύριο τι θα γίνει. Εικάζω ότι μπλοφάρει αλλά εάν έχει και την Κίνα στο πλευρό του τότε υπάρχουν πιθανότητες να υλοποιήσει τις απειλές του. Είδομεν. 

oh well

Δημοσ.

viper, είμαι βλάκας, εννοούσα το οφτόπικ. ελπίζω να βγαίνει νόημα τώρα.

απίθανε, κάτι έχεις καταλάβει πολύ λάθος μαν, πάρε το χρόνο σου να το σκεφτείς.

Δημοσ.

viper, είμαι βλάκας, εννοούσα το οφτόπικ. ελπίζω να βγαίνει νόημα τώρα.

απίθανε, κάτι έχεις καταλάβει πολύ λάθος μαν, πάρε το χρόνο σου να το σκεφτείς.

much better

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ περίεργη και η στάση της Κίνας. Και καταδικάζω και υποστηρίζω, και μιλάω με τον US Υπ.Εξ και το πρακτορείο Νέα Κίνα κατηγορεί την Αμερική για την ένταση :huh:, και μαζί και μόνοι κλπ.

Μου φαίνεται ότι δεν ξέρουν τι θέλουν και ότι ακόμα και τώρα, για ιδεολογικούς λόγους (βλέπε: τώρα είμαι υπουργός και φοράω σταυρωτό κουστούμι τόσων χιλιάδων ευρώ, αλλά στα νιάτα μου ήμουν Ερυθροφρουρός) δεν θέλουν να πιέσουν το "ζωντανό μουσείο" που έχουν για γείτονα.

Τίποτα απ' όλα αυτά τα φαιδρά που λέει και κάνει η Β. Κορέα δεν θα μπορούσε να γίνει, χωρίς την υποστήριξη ή έστω την ανοχή της Κίνας.

Δημοσ.

Πολύ περίεργη και η στάση της Κίνας. Και καταδικάζω και υποστηρίζω, και μιλάω με τον US Υπ.Εξ και το πρακτορείο Νέα Κίνα κατηγορεί την Αμερική για την ένταση :huh:, και μαζί και μόνοι κλπ.

Μου φαίνεται ότι δεν ξέρουν τι θέλουν και ότι ακόμα και τώρα, για ιδεολογικούς λόγους (βλέπε: τώρα είμαι υπουργός και φοράω σταυρωτό κουστούμι τόσων χιλιάδων ευρώ, αλλά στα νιάτα μου ήμουν Ερυθροφρουρός) δεν θέλουν να πιέσουν το "ζωντανό μουσείο" που έχουν για γείτονα.

Τίποτα απ' όλα αυτά τα φαιδρά που λέει και κάνει η Β. Κορέα δεν θα μπορούσε να γίνει, χωρίς την υποστήριξη ή έστω την ανοχή της Κίνας.

Καλά τα λες αλλά εγώ βλέπω ότι ούτε η Κίνα ψήνεται να εμπλακεί σε πόλεμο τώρα. Έχουν και Ρώσσους πάνω από το κεφάλι τους εκτός από Αμερικάνους.

Δημοσ.

Ελα που ειναι οι "θαγινεισιγουραπολεμοςσεισμοςκαικαταποντισμος" του τοπικ?Τι θα γινει  να μπω σε πυρηνικο καταφυγιο η' οχι?

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...