Fotis13 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Eλα που ειναι οι συνωμοσιολογοι-τρομολαγνοι? Για αυτο μας τα ειχαν κανει τσουρεκια τοσο καιρο ο μπουλης και οι δικοι του,ψωμι δεν εχουν να φανε ,οι πυρηνικες ονειρωξεις τους μαραναν. Site: http://www.koolnews.gr/diethni/stamatiste-tis-kiroseis-na-erthoume-ston-dialogo-lene-oi-voreiokoreates/">Σταματήστε τις κυρώσεις να έρθουμε στον διάλογο λένε οι Βορειοκορεάτες 2
kostas_dr Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Αισχρά ψέματα το ότι δεν έχουν να φάνε μια μπουκιά ρύζι (όχι και ψωμί, τι είναι, τίποτα Αντουανέτες; ) Εγώ άλλα βλέπω
firewalker Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Αισχρά ψέματα το ότι δεν έχουν να φάνε μια μπουκιά ρύζι (όχι και ψωμί, τι είναι, τίποτα Αντουανέτες; ) Εγώ άλλα βλέπω Δες πως τα κοιτάει... Πρώτη φορά τα βλέπει! 3
aris1986 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Οποιος ξερει ενα φαγητό απο αυτά (την ονομασια του) να μας πει!
kostas_dr Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Άρη, αυτά είναι μόνο για τα βλέπεις, όχι για να τρως! (αν είσαι τόσο τυχερός ώστε να ζεις στην Β. Κορέα) Φαντάσου τα σαν ένα εξωτικό λουλούδι. Τι σημασία έχει πως το λένε; Η ομορφιά παίζει ρόλο Απορία: αυτοί τι κάνουν ακριβώς;
Ntinaras Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 εδω μερικοι κλαιγανε για το χριστοδουλο πριν 4-5 χρονια. 3
kostas_dr Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Όσοι δεν έκλαιγαν, "χάνονταν" μυστηριωδώς τα ίχνη τους; 1
deesnider Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Απορία: αυτοί τι κάνουν ακριβώς; Άκου για να μαθαίνεις: Στη Β. Κορέα, οι κυρώσεις για όσους ρυπαίνουν τους δημόσιους χώρους, όπως π.χ. οι πλατείες στη φωτογραφία, είναι πολύ αυστηρές. Εκτός από τα βαρύτατα πρόστιμα, προβλέπεται και το γνωστό «Θα σε βάλω να τα καθαρίσεις με τη γλώσσα, βρομιάρη!» Αυτοί, λογικά, έφτυσαν τσίχλα κάτω, έριξαν αποτσίγαρα, ή κάτι σχετικό και εδώ φαίνεται να εκτελούν την ποινή τους... Οι άλλοι στο βάθος γιατί δεν κλαίνε; Οι άλλοι θα κλάψουν μετά. Είναι οι συλληφθέντες που καλύπτουν τη δεύτερη βάρδια, όταν θα πιαστεί η μεσούλα εκείνων τής πρώτης. (Για όποια άλλη απορία έχεις, ρωτάς ελεύθερα. Χαρά μου να μοιράζομαι τη σοφία μου...) ...και σκέψου ότι έδωσες like, χωρίς ακόμα να έχεις δει τη Σοφία μου... 3
kostas_dr Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 dee, κορυφαίο! :-D Εδώ ο ηγέτης (που ορισμένοι εγκάθετοι και ευρισκόμενοι στο payroll της τρισκατάρατης CIA αποκαλούν "ο Μπούλης "), δεν ξέρει τι να πρωτοδιαλέξει! Η Αφθονία έχει και τα κακά της. Ορισμένοι άλλοι, ζουν πολύ έντονα το μαρτύριο του μπούλ, του Ηγέτη και του συμπαραστέκονται, όπως μπορούν
viper2005 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 dee, κορυφαίο! :-D Εδώ ο ηγέτης (που ορισμένοι εγκάθετοι και ευρισκόμενοι στο payroll της τρισκατάρατης CIA αποκαλούν "ο Μπούλης "), δεν ξέρει τι να πρωτοδιαλέξει! Η Αφθονία έχει και τα κακά της. Ορισμένοι άλλοι, ζουν πολύ έντονα το μαρτύριο του μπούλ, του Ηγέτη και του συμπαραστέκονται, όπως μπορούν εχω την νοσηρη υποψια οτι πρεπει να κοιταει τα πρωτα δυτικα μαγαζια στην north korea 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα