Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eλα που ειναι οι συνωμοσιολογοι-τρομολαγνοι? Για αυτο μας τα ειχαν κανει τσουρεκια τοσο καιρο ο μπουλης και οι δικοι του,ψωμι δεν εχουν να φανε ,οι πυρηνικες ονειρωξεις τους μαραναν.

Link.png Site: http://www.koolnews.gr/diethni/stamatiste-tis-kiroseis-na-erthoume-ston-dialogo-lene-oi-voreiokoreates/">Σταματήστε τις κυρώσεις να έρθουμε στον διάλογο λένε οι Βορειοκορεάτες

• Like 2
Δημοσ.

Αισχρά ψέματα το ότι δεν έχουν να φάνε μια μπουκιά ρύζι (όχι και ψωμί, τι είναι, τίποτα Αντουανέτες; ) :-D

Εγώ άλλα βλέπω

Picture-222-530x465.png

Δημοσ.

Αισχρά ψέματα το ότι δεν έχουν να φάνε μια μπουκιά ρύζι (όχι και ψωμί, τι είναι, τίποτα Αντουανέτες; ) :-D

Εγώ άλλα βλέπω

Picture-222-530x465.png

Δες πως τα κοιτάει... Πρώτη φορά τα βλέπει!
  • Like 3
Δημοσ.

Άρη, αυτά είναι μόνο για τα βλέπεις, όχι για να τρως! (αν είσαι τόσο τυχερός ώστε να ζεις στην Β. Κορέα)

Φαντάσου τα σαν ένα εξωτικό λουλούδι. Τι σημασία έχει πως το λένε; Η ομορφιά παίζει ρόλο :-D

Απορία: αυτοί τι κάνουν ακριβώς;  :huh: 

5.jpg

Δημοσ.

Απορία: αυτοί τι κάνουν ακριβώς;  :huh:

5.jpg

Άκου για να μαθαίνεις: Στη Β. Κορέα, οι κυρώσεις για όσους ρυπαίνουν τους δημόσιους χώρους, όπως π.χ. οι πλατείες στη φωτογραφία, είναι πολύ αυστηρές. Εκτός από τα βαρύτατα πρόστιμα, προβλέπεται και το γνωστό «Θα σε βάλω να τα καθαρίσεις με τη γλώσσα, βρομιάρη!»

Αυτοί, λογικά, έφτυσαν τσίχλα κάτω, έριξαν αποτσίγαρα, ή κάτι σχετικό και εδώ φαίνεται να εκτελούν την ποινή τους... 

Οι άλλοι στο βάθος γιατί δεν κλαίνε; :ph34r:

Οι άλλοι θα κλάψουν μετά. Είναι οι συλληφθέντες που καλύπτουν τη δεύτερη βάρδια, όταν θα πιαστεί η μεσούλα εκείνων τής πρώτης.

(Για όποια άλλη απορία έχεις, ρωτάς ελεύθερα. Χαρά μου να μοιράζομαι τη σοφία μου...) 

...και σκέψου ότι έδωσες like, χωρίς ακόμα να έχεις δει τη Σοφία μου...

• Like 3
Δημοσ.

dee, κορυφαίο! :-D :-D :-D

Εδώ ο ηγέτης (που ορισμένοι εγκάθετοι και ευρισκόμενοι στο payroll της τρισκατάρατης CIA αποκαλούν "ο Μπούλης :confused: "), δεν ξέρει τι να πρωτοδιαλέξει! Η Αφθονία έχει και τα κακά της.

F201209040810156710118832.jpg

Ορισμένοι άλλοι, ζουν πολύ έντονα το μαρτύριο του μπούλ, του Ηγέτη και του συμπαραστέκονται, όπως μπορούν

443978-111222-kim.jpg

Δημοσ.

dee, κορυφαίο! :-D :-D :-D

Εδώ ο ηγέτης (που ορισμένοι εγκάθετοι και ευρισκόμενοι στο payroll της τρισκατάρατης CIA αποκαλούν "ο Μπούλης :confused: "), δεν ξέρει τι να πρωτοδιαλέξει! Η Αφθονία έχει και τα κακά της.

F201209040810156710118832.jpg

Ορισμένοι άλλοι, ζουν πολύ έντονα το μαρτύριο του μπούλ, του Ηγέτη και του συμπαραστέκονται, όπως μπορούν

εχω την νοσηρη υποψια οτι πρεπει να κοιταει τα πρωτα δυτικα μαγαζια στην north korea

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...