Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λες; ΓΜΤ και δεν προλαβαίνω να δω πως θα τελειώσει το Warehouse 13! :unsure:

Τόσους μήνες διακοπή έκαναν, κακό χρόνο να' χουν!

• Like 1
  • Απαντ. 176
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να μολύνει τον πλανήτη;

Πολλές ταινίες βλέπετε. :P

Μιλάμε για περιπτώσεις που έχει αρκετές ποσότητες ραδιενεργού υλικού να παράξει βρώμικα όπλα.

Τώρα με το ζόρι έχει αρκετό υλικό για μερικά όπλα(αν και αυτό είναι αμφισβητίσημο) και έναν σταθμό.

Πολύ απλά θα παράξει τέτοια όπλα σε έσχατη κατάσταση και πάλι δεν θα είναι αποτελεσματικά(για λόγους που θα εξηγήσω παρακάτω).

Μπορεί να είναι απειλή στα χέρια τρομοκρατών(λόγω του αιφνιδιασμού,και μάλλον "τρομοκρατών" είναι το σωστό) αλλά σε περίπτωση οργανωμένης επίθεσης από βαλλιστικό πύραυλο πέφτει η αποτελεσματικότητα τους λόγω παραγόντων που σχετίζονται με την ίδια την φύση του όπλου και την βαλλιστική μορφή "παράδοσης".

Έτσι και αλλιώς η δραστική πυκνότητα του υλικού και η θνησιμότητα που προκαλεί ακόμη και στις καλύτερες περιπτώσεις είναι μικρές έως αμελητέες.

Είναι κυρίως ψυχολογικό όπλο και ακόμη όταν δεν κάνει απολύτως τίποτα μια κυβέρνηση να το αντιμετωπίσει μετά το πολύ ένα έτος οι επιδράσεις εξαλείφονται(εν αντίθεσή με τα συμβατικά πυρηνικά).

Σε περίπτωση άμεσης αντίδρασης οι επιπτώσεις θα είναι πολύ μικρότερες έως αμελητέες σε ορισμένες περιπτώσεις(που σχετίζονται άμεσα με την ευστοχία των βαλλιστικών πυραύλων που έχω ήδη αναφέρει).

Το περιορισμένο μέγεθος της κεφαλής του πυραύλου και η ανικανότητα του να "ψεκάσει" το υλικό σε μεγάλη περιοχή το κάνουν πολύ αναποτελεσματικό μέσο "παράδοσης" τέτοιων όπλων(όπως ακριβώς ισχύει και για τα χημικά).Πολλαπλές μικρές συσκευές σε μέρες με ευνοϊκό άνεμο σε μικρό ύψος ή κάποιο αεροσκάφος είναι οι ιδανικοί τρόποι να "διανείμεις" τέτοια όπλα.

Ο Πούτιν επίσης έχει ιδιαίτερα συμφέροντα στην περιοχή και δεν είναι το καλύτερο παιδί στην παγκόσμια σκακιέρα(ποιος είναι άλλωστε; ).Οι πιο αξιόπιστες πηγές είναι αυτές που ΔΕΝ έχουν καμία(ή έστω ελάχιστη) σύνδεση με κάποια χώρα,ένας ηγέτης πάντα έχει ατζέντα και μάλιστα τέτοια που να τον κάνει να αλλάζει τις αλήθειες κατά το δοκούν.

Τώρα κατάσταση χειρότερη από το Τσερνόμπιλ δεν ξέρω,σοβαρή σίγουρα αλλά μάλλον πολύ υπερβολή η δήλωση.

Εάν η Αμερική καταφέρει να διαλύσει την πυραυλική ικανότητα της Β.Κορέας πάλι η Σεούλ θα μπορεί να χτυπηθεί.Είναι τόσο κοντά στην ουδέτερη ζώνη που πάρα πολλά συστήματα πυροβολικού μπορούν να την προσβάλουν.Επίσης η ουδέτερη ζώνη είναι τόσο σκαμμένη/οχυρωμένη που δεν πιστεύω οτιδήποτε λιγότερο από τακτικά πυρηνικά θα μπορέσουν να εξουδετερώσουν την απειλή του Β.Κορεάτικου πυροβολικού(συμβατικού) για την Σεούλ.

σκεφτόμουν τα μέσα πυροβολικού(με βεληνεκές 30-40χλμ) που έχει,μιλάμε για ταχυβολία 1-2 βολές το πεντάλεπτο και ειναι και τεράστια,πράγμα το οποίο τα καθιστά εύκολους στόχους σε βολές αντιπυροβολικού και την αμερικανοιαπωνοκορεατικη αεροπορία.

Η σεουλ θα εχει πρόβλημα κυρίως λόγω των ~100.000 ανδρών με καθήκοντα ειδικού πεζικού,δε νομίζω οτι οι Β.κορεατες ειναι τοσο χαζοί,που πιστεύουν οτι θα διασπάσουν τις γραμμές άμυνας με κύματα,οπως το 50(που και πάλι τους πετσόκοψαν).

Δημοσ.

Ικανό τον έχω να κηρύξει πόλεμο ενάντια στην.....ιμπεριαλιστική στρατόσφαιρα.

φαντάζεσαι να τους έστρεφε προς το έδαφος;

Ενταξει τώρα πρώτο θεμα;....seriously;

Δημοσ.

σκεφτόμουν τα μέσα πυροβολικού(με βεληνεκές 30-40χλμ) που έχει,μιλάμε για ταχυβολία 1-2 βολές το πεντάλεπτο και ειναι και τεράστια,πράγμα το οποίο τα καθιστά εύκολους στόχους σε βολές αντιπυροβολικού και την αμερικανοιαπωνοκορεατικη αεροπορία.

Η σεουλ θα εχει πρόβλημα κυρίως λόγω των ~100.000 ανδρών με καθήκοντα ειδικού πεζικού,δε νομίζω οτι οι Β.κορεατες ειναι τοσο χαζοί,που πιστεύουν οτι θα διασπάσουν τις γραμμές άμυνας με κύματα,οπως το 50(που και πάλι τους πετσόκοψαν).

Ίσως ήταν έτσι εάν δεν βρισκόταν ολόκληρες πυροβολαρχίες(δεκάδες/εκατοντάδες σωλήνες) σε θωρακισμένα σημεία βολής σε απόσταση βολής από την Σεούλ.

Έτσι θα είναι κάπως δύσκολο να καταστείλουν ή να σιγάσουν τις πυροβολαρχίες με οτιδήποτε εκτός από bunker busters σε πραγματικά τεράστιους αριθμούς.

Η Σεούλ έχει πρόβλημα τελεία.Ότι και να γίνει,μερικές οβίδες να πέσουν στο κέντρο και ο πανικός θα είναι τέτοιος που θα δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Θσ τα βαλει και με την Microsoft τωρα. : p

A source close to the North Korean regime reported that Supreme Leader Kim Jong-un is furious about the Windows 8 problems and is considering a number of options, including declaring war on Microsoft.

:lol: 

Δημοσ.

Βλάσφημη τρολιά. Πέρα από την τελευταία πρόταση του άρθρου που προδίδει τις βρωμερές προθέσεις του συγγραφέα, είναι προφανές ότι στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας χρησιμοποιούν συνειδητά Linux, αποφεύγοντας το δυτικό σκουπιδαριό.

• Like 1
Δημοσ.

Δέν ξέρω τι είναι πιο τραγικό...το γεγονός οτι δέν έβρισκαν το Start button και τα βραχυκύκλωσαν όλα ή οτι η συνομιλία με το support της M$ ήταν κάπως έτσι:

-Τι ακριβώς θέλετε να κάνετε;

-Να εκτοξεύσουμε πύραυλο.

• Like 2
Δημοσ.

Βλάσφημη τρολιά. Πέρα από την τελευταία πρόταση του άρθρου που προδίδει τις βρωμερές προθέσεις του συγγραφέα, είναι προφανές ότι στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας χρησιμοποιούν συνειδητά Linux, αποφεύγοντας το δυτικό σκουπιδαριό.

Ποια διανομη?  :P

Δημοσ.

Ποια διανομη?  :P

Στο προηγούμενο topic κάποιος είχε γράψει για το Red Star OS, αλλά είμαι σίγουρος πως όλο και καμιά άλλη θα χρησιμοποιείται.

Δέν ξέρω τι είναι πιο τραγικό...το γεγονός οτι δέν έβρισκαν το Start button και τα βραχυκύκλωσαν όλα ή οτι η συνομιλία με το support της M$ ήταν κάπως έτσι:

-Τι ακριβώς θέλετε να κάνετε;

-Να εκτοξεύσουμε πύραυλο.

Σατυρική είναι η στήλη, μη μασάτε. Όλοι κοροϊδεύουν μα στο τέλος θα γελάσει καλύτερα ο Kim.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...