Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα...

Εδω και εναν μηνα εφτιαξα εναν υπολογιστη...

Η καρτα γραφικων μου ειναι η ASUS HD RADEON 7770 εβαλα τους drivers που ειχε μεσα και ολα οκ...εκανα μια βαθμολογια του συστηματος μου και μου εγραφε οτι ηταν στο 7,5 και τα 3D και οι επιδοσεις Aero..προχθες για την ακριβεια εκανα φορματ γιατι ειχα ενα σοβαρο προβλημα...εβαλα ξανα τους drivers και σκεφτηκα να κανω μια ανανεωση τους με το slim drivers μου βρηκε καινουργιους ολο οκ...ξανα εκανα την βαθμολογια και μου βγηκε ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 6,3 και στα 2!!!!!τι ακριβως εγινε??....εκανα καταργηση τους καινουργιους και ξανα εβαλα τους παλιους απο το CD...αλλα παλι τπτ μπορει καποιος να μου πει τι μπορει να φταει?? :/ :confused:

Δημοσ.

- Καταρχήν διέγραψε από το pc σου όλα τα προγράμματα που "βρίσκουν αυτόματα" drivers, καθαρίζουν τη registry κτλ

- Μη δίνεις σημασία στη βαθμολογία των windows. Δεν δείχνει κάτι και στην πορεία μπορεί να μεταβάλλεται καθώς βγαίνει και καινούριο

hardware.

- Μπορεί επίσης η πτώση να οφείλεται στον τρόπο με τον οποίο άλλαξες τους drivers. Κανονικά απεγκαθιστάς τους παλιούς με atiman

unistaller και μετά στήνεις τους νέους.

- Όταν βγαίνει νέος driver, ειδικά beta, δεν είναι απαραίτητο να αναβαθμίζεις. Διάβαζε το changelog και κρίνε.

- Αν θέλεις να ξαναμετρήσεις την κάρτα σου, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να  παίξεις ένα απαιτητικό παιχνίδι

με όσο το δυνατόν υψηλότερες ρυθμίσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Εβγαλα τους drivers και τους ξανα εβαλα απο το cd...Προγραμματα τα διεγραψα...τι λετε να φταιει?..εχω φαει σκαλωμα και θελω να το φτιαξω  :devil:  :mad:  :shifty: ..... πως το κανω? καμια ιδεα?

Δημοσ.

Σου έγραψα παραπάνω πως απεγκαθιστάς σωστά τους drivers. Δεν υπάρχει κάτι για να διορθώσεις.

- Μη δίνεις σημασία στη βαθμολογία των windows. Δεν δείχνει κάτι και στην πορεία μπορεί να μεταβάλλεται καθώς βγαίνει και καινούριο

hardware.

Πραγματικά, μη δίνεις καμία σημασία στη βαθμολογία των windows

This.

Δημοσ.

Όχι. http://www.mediafire.com/?0jdko53gk5npzo0

1. Στο πρωτο κυριο menu εμφανιζονται 4 επιλογες.
A - Automatic uninstallation > Πατωντας το ξεκινα αυτοματα η πληρης διαδιακασια απεγκαταστασης.

S - Selective uninstallation > Πατωντας το ανοιγουν οι εξης extra επιλογες,

1 - Not Uninstall Video Settings > Δεν απεγκαθιστα τα Video Settings που εχουν οριστει απο τον χρηστη στον υπο λειτουργια οδηγο.

2 - Not Uninstall xml Profiles > Δεν διαγραφει τα xml Profiles, ομοιως.

3 - Not Uninstall HDMI Drivers > Δεν απεγκαθιστα τους HDMI Drivers

4 - Not Uninstall extended display keys > Δεν απεγκαθιστα περισσοτερα απο τα απολυτως απαραιτητα στοιχεια στα controlSet's

5 - Light Uninstallation > Δημιουργει ρουτινες για μια απλουστατη απεγκατασταση.

Q - Quick Uninstallation >Λειτουργει μια διαδικασια απεγκαταστασης του οδηγου και των στοιχειων που πρεπει προκειμενου να επανεγκαταστησουμε οδηγο ιδιας οικογενειας.
Θα μπορουσε να χρησιμοποιηθει και σε καταστασεις γρηγορων δοκιμων μεταξυ των οδηγων.

E to exit > Βγαινουμε απο το προγραμμα.

2. Στο επομενο menu τα παντα τρεχουν αυτοματα.

3. Στο menu μετα το restart εχουμε τις εξης επιλογες,,
C to continue >Πρεπει να το πατησουμε για να συνεχιστει η απεγκατασταση κανονικα.

A to add options >Μας επιτρεπει να προσθεσουμε τα ιδια extra options της προηγουμενης ενοτητας.
Εαν εχουμε επιλεξει καποια, η παραμετρος αλλαζει και εμφανιζεται ως,
R to revise current configuration ενω ταυτοχρονα το menu μας εμφανιζει ποια απο τα extra options εχουν επιλεγει.
Εαν το πατησουμε, μπορουμε να προσθεσουμε, να αφαιρεσουμε options, ενα ενα η ολα μαζι.

E to exit > Βγαινουμε απο το προγραμμα.

4.Στο παραθυρο του final menu εχουμε τις επιλογες,,

O - Open Next Gen cleaner Log file > Ανοιγει ενα μικρο και επιγραματικο log file που μας δειχνει μεσα στα folders εαν υπαρχουν ακομη αρχεια σχετικα με τους οδηγους που δεν εχουν αφαιρεθει και ποια ειναι αυτα, καθως και τα σημεια που βρισκονται.

E - Next Gen Events Log file. (Recommended) > Το πληρες log file του Uninstaller μας δειχνει καθε τι που εγινε κατα την ροη του. (Τι αφαιρεθηκε, απο που, ποτε, κ.λ.π)

R - Registry Next Gen Log File > Μας δειχνει τις διαγραφες μεσα στην registry σε επιλεγμενα ομως σημεια.

B - Backup Boot Device list file > Μας εμφανιζει τις καταγραφες των παραμετρων που εχει γραψει το backup του Uninstaller.

V - Verifying Device check log file > Δειχνει το αποτελεσμα του ελεγχου.

C - Check system current bootable situation > Τρεχει την εφαρμογη που μας δειχνει ανα πεδιο και ανα παραμετρο για καθε πεδιο, ελεγχοντας αν το συστημα μεσω αυτων ειναι bootable. (η εφαρμογη τρεχει real time και διαβαζει οτι ισχυει στο συστημα την στιγμη που τρεχει).
σημ. Στην περιπτωση που εχει επιλεγει Light Uninstallation, οι τρεις τελευταιες επιλογες δεν εμφανιζονται.

http://www.thelab.gr/kartes-grafikon/atiman-catalyst-uninstaller-software-78824-25.html#post1063279413

Δημοσ.

θα το δοκιμασω και θα σου πω  :-D

μου εβγαλε error Και μου λεει οτι πρεπει να ειμαι administrator :/ δεν υπαρχει αλλος χρηστης :/

Δημοσ.

Στο TheLab γραφει ο ιδιος ο atiman,μια ερωτηση σχετικα με τον unistaller του atiman.Ποια προτιμηση για καλυτερα αποτελεσματα?

A,S η Q?Ευχαριστω αυτους που θα ασχοληθουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...