Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας παιδιά..ανακαινίζω το σπίτι μου σιγά σιγά και θα ήθελα να ρωτήσω την άποψη σας πάνω στο θέμα του καναπέ...τι είναι καλύτερο ή μάλλον ποια είναι τα συν και τα πλην της κάθε περίπτωσης?

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ένα θετικό του δερμάτινου είναι ότι καθαρίζει πιο εύκολα. Το αρνητικό είναι ότι το καλοκαίρι δεν αναπνέει και αναάβει ο κ@λος σου. Βέβαια αυτό είναι λίγο υπερβολικό για καναπέ σπιτιού.

Δημοσ.

αν πάρεις δέρμα, δώσε φράγκα και πάρε καλό δέρμα. Αν πάρεις φτηνό θα το κλαις σύντομα. Αγόρασε και μερικά ριχτάρια όμως, τον μισό χρόνο θα το έχεις σκεπασμένο.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Είμαι κατηγορηματικά υπέρ του δερμάτινου καναπέ τόσο λόγω ευκολίας καθαρισμού και αποφυγής συσσώρευσης σκόνης όσο και για το αισθητικό αποτέλεσμα και την ανθεκτικότητά του. 

αν πάρεις δέρμα, δώσε φράγκα και πάρε καλό δέρμα. Αν πάρεις φτηνό θα το κλαις σύντομα. Αγόρασε και μερικά ριχτάρια όμως, τον μισό χρόνο θα το έχεις σκεπασμένο.

Δεν ξέρω εάν οι δερμάτινοι καναπέδες του ΙΚΕΑ θεωρούνται φτηνοί αλλά είναι ανθεκτικοί. Δύο φίλοι έχουν αγοράσει δερμάτινο σαλόνι από το ΙΚΕΑ (3θέσιο + 2θέσιο + 2 πολυθρόνες) και τα έπιπλα έχουν αποδειχθεί "σκυλιά" - σημειωτέον, δύο παιδιά ο καθένας που χοροπηδούσαν συχνότατα στους καναπέδες και έκαναν ορειβασία στις πολυθρόνες. 

• Like 1
Δημοσ.

το ΙΚΕΑ δεν μπορεί να θεωρηθεί τίποτα, είναι εκτός συναγωνισμού, τα έπιπλά του έχουν παντελώς απρόβλεπτο value for money  :-D

Ένα καναπεδάκι και δυο πολυθρόνες στο μαγαζί μου πάντως, ψηλοφτηνιάρικοι, είναι για πέταμα πλέον...

Κατά τα άλλα, είναι και υποκειμενικό το θέμα, εγώ πχ δεν θα μπορούσα μα τίποτα να ξαπλάρω σε δερμάτινο καναπέ αν δεν είναι καταχείμωνο...

Δημοσ.

παιδια εμενα μου φαινεται κρυος ο δερματινος καναπες. σιγουρα ειναι ευκολος στο καθαρισμα και δειχνει υπεροχος και λατρευω γενικως το δερμα αλλα ειναι κρυο ρε πουστη μου εκτος αν μιλαμε για καστορινο. (δοκιμαστε να κανετε σεξ δεκεμβρη μηνα σε δερματινο καναπε)

• Like 2
Δημοσ.

Είμαι κατηγορηματικά υπέρ του δερμάτινου καναπέ τόσο λόγω ευκολίας καθαρισμού και αποφυγής συσσώρευσης σκόνης όσο και για το αισθητικό αποτέλεσμα και την ανθεκτικότητά του. 

Δεν ξέρω εάν οι δερμάτινοι καναπέδες του ΙΚΕΑ θεωρούνται φτηνοί αλλά είναι ανθεκτικοί. Δύο φίλοι έχουν αγοράσει δερμάτινο σαλόνι από το ΙΚΕΑ (3θέσιο + 2θέσιο + 2 πολυθρόνες) και τα έπιπλα έχουν αποδειχθεί "αλογα" - σημειωτέον, δύο παιδιά ο καθένας που χοροπηδούσαν συχνότατα στους καναπέδες και έκαναν ορειβασία στις πολυθρόνες. 

fixed :P

εγω ειμαι υπερ του δερματος,γιατι δεν βρωμιζει και δεν αποθηκευει λεκεδες και μυρωδιες οπως τσιγαριλα,ιδρωτιλα και κλανιλα

Δημοσ.

fixed :P

εγω ειμαι υπερ του δερματος,γιατι δεν βρωμιζει και δεν αποθηκευει λεκεδες και μυρωδιες οπως τσιγαριλα,ιδρωτιλα και κλανιλα

Τι εννοείς αποθηκεύει κλανίλα;;;; :unsure:

• Like 1
Δημοσ.

παιδια εμενα μου φαινεται κρυος ο δερματινος καναπες. σιγουρα ειναι ευκολος στο καθαρισμα και δειχνει υπεροχος και λατρευω γενικως το δερμα αλλα ειναι κρυο ρε πουστη μου εκτος αν μιλαμε για καστορινο. (δοκιμαστε να κανετε σεξ δεκεμβρη μηνα σε δερματινο καναπε)

δοκιμασε να ανοιξεις καλοριφερ / a/c / τζακι / θερμαντικοσωματηςαρεσκειαςσου κατα την διαρκεια του σεξ :)

Ή ριξε μια βελετζα πανω στον καναπε :)

Δημοσ.

εχει και ενα μεγαλο συν ομως ο δερματινος καναπες στον τομεα σεξ.καθαριζουν ευκολα τα φλοκια.

• Like 3
Δημοσ.

Άρα προς δερμάτινο γέρνει η πλάστιγγα...για τον καναπέ που ανέβασα πιο πάνω υπάρχει καμιά άποψη από κανέναν?τον έχω δει σε πολλά sites του είδους και μου φαίνεται καλή ευκαιρία και σε καλή τιμή...

Δημοσ.

εχει και ενα μεγαλο συν ομως ο δερματινος καναπες στον τομεα σεξ.καθαριζουν ευκολα τα φλοκια.

πολλες τσοντες βλεπεις

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...