Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα καθως εστελνα βιογραφικα οπουδηποτε με πηραν τηλ απο δικηγορικο γραφειο για μια θεση υπαλληλου ληξιπροθεσμων οφειλων γνωριζει κανεις τι ακριβως κανει ενας τετοιος υπαλληλος?Ρωτησα κ μου ειπαν οτι παιρνουμε τηλ για τις οφειλες σε πελατες,ρωτησα αν ειναι επιθετικος ο τονος μου ειπαν οχι απλα εντονος...Μαλιστα λεω δεν εχω να χασω κατι και θα παω μια βολτα αυριο,αλλα αν εχει κανεις υπ οψιν τπτ ας πει να παω προετοιμασμενος....

Δημοσ.

Το αντικείμενο αυτό έχει εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια και ξεκίνησε από τα πολυάριθμα ανεξόφλητα δάνεια και κάρτες όλων σχεδόν των τραπεζών. Αυτές, μη έχοντας μηχανισμό είσπραξης,αναθέτουν σε δικηγορικά γραφεία τις υποθέσεις αυτές με ένα ποσοστό επί των εισπράξεων, ως αμοιβή.

Οι τράπεζες δίνουν τα σχετικά στοιχεία και τα γραφεία πρέπει να βρούν αφενός ότι περιουσιακό στοιχείο έχει αυτός που οφείλει και οι άμεσοι συγγενείς του αφετέρου να αρχίσουν μια επικοινωνία με αυτόν αλλά και τους εγγυητές, ώστε με τις αντίστοιχες πιέσεις και απειλές να κατορθώσουν να πετύχουν μια συμφωνία ρύθμισης της οφειλής.

Το θέμα που θα πρέπει να σε απασχολεί είναι να εξασφαλίσεις, εάν είναι δυνατόν, την τακτική αμοιβή σου για τις υπηρεσίες που θα προσφέρεις και όχι να αμείβεσαι με βάση το αποτέλεσμα. Δύσκολο μεν εκεί βρίσκεται η αδυναμία της συγκεκριμένης δουλειάς.

Δημοσ.

Το αντικείμενο αυτό έχει εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια και ξεκίνησε από τα πολυάριθμα ανεξόφλητα δάνεια και κάρτες όλων σχεδόν των τραπεζών. Αυτές, μη έχοντας μηχανισμό είσπραξης,αναθέτουν σε δικηγορικά γραφεία τις υποθέσεις αυτές με ένα ποσοστό επί των εισπράξεων, ως αμοιβή.

Οι τράπεζες δίνουν τα σχετικά στοιχεία και τα γραφεία πρέπει να βρούν αφενός ότι περιουσιακό στοιχείο έχει αυτός που οφείλει και οι άμεσοι συγγενείς του αφετέρου να αρχίσουν μια επικοινωνία με αυτόν αλλά και τους εγγυητές, ώστε με τις αντίστοιχες πιέσεις και απειλές να κατορθώσουν να πετύχουν μια συμφωνία ρύθμισης της οφειλής.

Το θέμα που θα πρέπει να σε απασχολεί είναι να εξασφαλίσεις, εάν είναι δυνατόν, την τακτική αμοιβή σου για τις υπηρεσίες που θα προσφέρεις και όχι να αμείβεσαι με βάση το αποτέλεσμα. Δύσκολο μεν εκεί βρίσκεται η αδυναμία της συγκεκριμένης δουλειάς.

Δηλαδη με βαση ποσοστων λειτουργει...Καλα θα παρω κανενα τηλ πριν παω γτ αν ειναι ετσι τσαμπα θα παω

Δημοσ.

Με το τηλέφωνο δεν κλείνουν οι δουλειές και, ειδικά, αυτή την εποχή.

Χρειάζεται προσωπική επαφή και συζήτηση. Έτσι θα βγάλεις εσύ τα συμπεράσματά σου και ο εργοδότης τα δικά του.

Δημοσ.

Καλυτερα ανεργος παρα να ενοχλω τον κοσμακη και να ακουω τα μπινελικια της ζωης μου.

Νταξ έχει κι αξιοπρεπή άτομα που κάνουν αυτή δουλειά, δεν είναι όλοι βουβαλοι ή όρνια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...