Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια αξιζει καποιος να ρισκαρει και να παραγγειλει καποιον es cpu και να τον βαλει σε λαπτοπ?εχει δοκιμασει καποιος ;τι προβληματα μπορει να αντιμετωπισει με τους εξης επεξεργαστες;

Δημοσ.

Προβλήματα δύσκολα, αλλά οι περισσότεροι ES CPUs έχουν κάποια features αλλαγμένα/ κλειδωμένα/ whatever. Συνήθως έχουν και ξεκλείδωτο multiplier. Το δύσκολο είναι να τους βρεις. Αν βρεις έναν ES CPU στείλε κι ένα e-mail στην εταιρεία λέγοντάς το, μπορεί να 'χεις καμιά εκπληξούλα δώρο. ;)

Δημοσ.

quality sample ειναι ακομα καλητεροι οι επεξεργαστες?  αποτι οι ES CPUS?

http://stores.ebay.com/upgrademonkey/i7-i5-CPU-Gen-2-65-chipset-/_i.html?_fsub=3057954011&_sid=143957251&_trksid=p4634.c0.m322

Απο αυτον εδω που στελνει ελλαδα νομιζω απο αγγλια εχει παρει καποιος κανενα cpu qs/es/oem?

Δημοσ.

Ο 940ΧΜ που βλέπεις στην υπογραφή μου κλείνει σχεδόν 3 χρόνια με overclock στα 3.4GHz σταθερά όμορφα κ ωραία, άξιζε τα $650 που τον είχα πάρει τότε σε σχέση με τα $1050 που έκανε ο OEM...

Δημοσ.

<p>Ο 940ΧΜ που βλέπεις στην υπογραφή μου κλείνει σχεδόν 3 χρόνια με overclock στα 3.4GHz σταθερά όμορφα κ ωραία, άξιζε τα $650 που τον είχα πάρει τότε σε σχέση με τα $1050 που έκανε ο OEM...</p>

Μηπως και απο τον συγκεκριμενο πωλητη;

Δημοσ.

Δε θα έχεις θέμα με το συγκεκριμένο πωλητή, ξέρω αρκετούς που πήραν κ δεν είχαν κανένα πρόβλημα. Να έχεις στα υπόψιν σου όμως ότι εκτός από το QS ή ES, ρόλο παίζει κ το stepping... (Κυρίως για overclocking)

Δημοσ.

εχει βαλει κανενας cpu 45(MAX TDP) σε λαπτοπ που δεχετε απο την μανα του μεχρι 35(MAX TDP) και εχει συναντησει καποιο προβλημα με θερμοκρασια?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...