leonidas_fs Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Οτι λέει ο φίλος απο πάνω..Κάθε δίμηνο πληρώνεις. Να φανταστώ θα κάνεις έναρξη για ατομική επιχείρηση, σωστά;
CRISTIANO19 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 καλησπερα!!εκανα εναρξη επαγγελματος και με πηρε ο λογιστης και μου ειπε οτι το τεβε ειναι 500ευρω το διμηνο και οχι 451.42ευρω που ειχα ακουσει..και οτι από τωρα θα πληρωνεται ανά μηνα 250 ευρω!!εγω δεν εχω κολλησει ουτε ενα ενσημο και τωρα εκανα εναρξη επαγγελματος..δεν υπαρχουν μειωμενες τιμες για νεους επαγγελματιες;;
zio10 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 καλησπερα!!εκανα εναρξη επαγγελματος και με πηρε ο λογιστης και μου ειπε οτι το τεβε ειναι 500ευρω το διμηνο και οχι 451.42ευρω που ειχα ακουσει..και οτι από τωρα θα πληρωνεται ανά μηνα 250 ευρω!!εγω δεν εχω κολλησει ουτε ενα ενσημο και τωρα εκανα εναρξη επαγγελματος..δεν υπαρχουν μειωμενες τιμες για νεους επαγγελματιες;; Οι μειωμένες είναι αυτές 1
tzizzz Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 σου παιρνουν και τα σωβρακα και δε σου παρεχουν τπτ, διαλυμενο ταμειο ο ΟΑΕΕ , μου χρωστανε 1000 ευρω εδω και εναμισι χρονο .. θα τους μαμισω 1
zio10 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 σου παιρνουν και τα σωβρακα και δε σου παρεχουν τπτ, διαλυμενο ταμειο ο ΟΑΕΕ , μου χρωστανε 1000 ευρω εδω και εναμισι χρονο .. θα τους μαμισω Πως τα κατάφερες να σου χρωστάει ο ΟΑΕΕ??! Εδώ όλοι χρωστάνε!
rookieold Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 καλησπερα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει υποχρεωτικος χρονος που πρεπει να εισαι στον ΟΑΕΕ ασφαλισμενος ακομα και αν διεκοψες εργασιες. Δηλαδη αν ξεκινησω τωρα και ασφαλιστω για 6 μηνες και μετα σταματησω να υποχρεωνομαι να δινω εισφορες για ακομη (πχ 12 μηνες) επειδη το λεει ο νομος για τον ΟΑΕΕ. Ισχυει κατι τετοιο που να σε εγκλωβιζει?
tarantules Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Χειρότερος και από νταβατζής ο ΟΑΕΕ.Θέλει κάποιος να ξεκινήσει μια επιχείρηση και όπως είναι λογικό στην αρχή δεν θα έχει την αναμενόμενη πελατεία.Ειδικά στις μέρες μας που δεν κυκλοφορεί το χρήμα...Ωπα μάγκα μου σου λέει ο ΟΑΕΕ...Επειδή εγώ είμαι πιο μάγκας από σένα, θα τσεπώνω βρέξει-χιονίσει τα 450 το δίμηνο γιατί το δικό μου το "μαγαζί" έχει πληρώσει συντάξεις, μισθούς σέα,μέα... Ρε δεν πάτε να.... λέω εγώ... 4
redhotstef Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Εξω στην ευρωπη η στην αμερικη τα πραγματα ειναι αλλιως η υπαρχει το ιδιο νταβατζιλικι που λετε..;
zio10 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Συμφωνώ για τον ΟΑΕΕ, είναι μεγάλη πληγή ειδικά για επιχειρήσεις που ίσα ίσα τα βγάζουν πέρα...Μέχρι να αλλάξει κάτι (αν ποτέ)πιστεύω θα ήταν καλύτερα να πληρωνόταν κάθε 15 μέρες πχ γιατί στο δίμηνο φαίνονται πολλά και συνήθως έχουν φύγει αλλού τα λεφτά...ίσως και με το ΦΠΑ θα βόλευε κάτι τέτοιο γιατί είναι ελάχιστοι αυτοί που βάζουν στην άκρη τα χρήματα του ΦΠΑ, σαν να μην τα πήραν, όπως θεωρητικά πρέπει... 1
kabouras Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Καλησπερα, υπαρχει (νομιμος τροπος) να δουλεψεις για λιγο ως ελευθερος επαγγελματιας χωρις να κανεις εναρξη κ να πληρωσεις οαεε? δηλαδη να γραψεις πχ χειρογραφη αποδειξη οτι ελαβα τοσα χρηματα απο τον ταδε για τον ταδε λογο? και να φορολογηθεις οτι ειναι στο φορο εισοδηματος στο τελος?
Basilhs23___ Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Καλησπερα, υπαρχει (νομιμος τροπος) να δουλεψεις για λιγο ως ελευθερος επαγγελματιας χωρις να κανεις εναρξη κ να πληρωσεις οαεε? δηλαδη να γραψεις πχ χειρογραφη αποδειξη οτι ελαβα τοσα χρηματα απο τον ταδε για τον ταδε λογο? και να φορολογηθεις οτι ειναι στο φορο εισοδηματος στο τελος? Όχι. Εξω στην ευρωπη η στην αμερικη τα πραγματα ειναι αλλιως η υπαρχει το ιδιο νταβατζιλικι που λετε..; Το ίδιο νταβατζιλίκι μπορεί να υπάρχει αλλά με πολύ μεγαλύτερες απολαβές και αυτό να είναι μικρότερο, σε άλλες χώρες υπολογίζεται με έναν συντελεστή επι του τζίρου του επαγγελματία και όχι εφάπαξ όπως εδώ ακόμα και αν δεν έβγαλες τίποτε.
Expertr Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Καλυτερα να εχεις νταβατζη παρα οαεε... Ο πατερας μου ειναι στα 900 περιπου το δινηνο μετα απο καμποσα χρονια και φυσικα χρωσταει καμποσα τα τελευταια χρονια της κρισης οπως πολλοι.το αστειο ειναι οτι σου κοβουν την ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη αλλα ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ να στελνουν 900 το διμηνο και ας σε εχουν ανασφαλιστο.. Επισης αυτο που το ποσο ανεβαινει με τα χρονια και οχι με το εισοδημα δεν ξερω ποιος ηλιθιος το εχει σκεφτει...
efo355 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Κάνω έναρξη επαγγέλματος, γνωρίζει κανείς ποιές είναι οι αρχικές εισφορές; Πως πάει η κλιμάκωση; Θέλω να πω πόσα θα πληρώνω για την πρώτη τριετία πχ; Ευχαριστώ 450 το δίμηνο
dollyyy19 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 νομιζεις.......535 ευρω,το πρωτο διμηνο ηρθε,επιχειρισης που ανοιξε προ 6μηνου.εκλεισε προχτες...........αντε γεια......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα