Salvation81 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Αν και δεν ειμαι πλουσιος και μερικες φορες ακομα και εγω τα βγαζω περα με δυσκολια δεν μπορω να μην στεναχωριεμαι οταν βλεπω μικρομαγαζα να κλεινουν και εκεινοι που τα εχουν να μην μπορουν να αγορασουν ουτε ενα πακετο μακαρονια. Οποτε εφοσον το insomnia ειναι απο τα μεγαλυτερα site στην Ελλαδα με αρκετα μεγαλο ογκο μελων αναρωτιομουν ποσο δυσκολο θα ηταν να ανοιγαμε εναν λογαριασμο με σκοπο ολοι να τσονταρουμε Οταν και Οσο μπορουμε για να βοηθησουμε οσους το εχουν πραγματικα αναγκη. Γνωριζω πως δεν ειναι ευκολο και πρεπει να υπαρχει καποιος ελεγχος κλπ κλπ κλπ αλλα επειδη ακομα και σημερα εκλεισε ενα μαγαζι κοντα στο σπιτι μου και το εμαθα μολις τωρα δεν ξερω με πηρε λιγακι απο κατω. Εσεις τι λετε ? Ελπιζω να μην ειμαι ο μονος εδω μεσα που τα σκεφτεται αυτα.
mphxths Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Εκλεισε ενα μαγαζι , και ο μαγαζατορας εχει οικογενεια και τα βγαζει με το ζορι περα. Το να τον βοηθησουν καποιοι ειναι η λυση ?ή το να βρει μια καποια δουλεια θα ταν προτιμοτερο? Εγω δεν εχω προβλημα να δωσω τον οβολο μου αν και ανεργος..ο,τι μου βρισκεται αλλα δεν ξερω αν μια τετοια προσπαθεια εχει αποτελεσμα σε βαθος χρονου για τον βοηθουμενο.... Οκ του εξασφαλιζουμε χρονο...αλλα...μετα? Μηπως το κανουμε (για ολους μας λεω)..για να νοιωθουμε εμεις καλα με τον εαυτο μας ? 2
Lucifer Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Εναλλακτικά υπάρχει και το θρεντ της στείρωσης. 7
mphxths Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Η στειρωση εξαφανιζει και ηδη γεννηθεντα παιδια που εχει ο "βοηθουμενος" ?
Joshua21 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Αν την κάνει το κράτος ναι, θα έχει αναδρομική ισχύ 2
parasaser Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 και ποιος θα διαχειρίζεται τον λογαριασμό ? η τρόικα 2
Salvation81 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 η τρόικαΘα μπορουσαμε να βαλουμε πχ 2 μελη και τον HAL η καποιον απο την διαχειριστικη ομαδα. Ξερω πως ειναι καπως δυσκολο αλλα σε τετοιες καταστασεις καλο ειναι να βοηθαμε εκεινους που πραγματικα δεν εχουν.
leftermann Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Εναλλακτικά υπάρχει και το θρεντ της στείρωσης. λοιπόν, η αποψινή βραδιά γίνεται όσο πάει και πιο γαμάτη ε. Έβγαλα μπύρα από την μύτη.
andreapaog328 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 και ποιος θα διαχειρίζεται τον λογαριασμό ? εγω
Gannicus Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Πολυς κοσμος αντιμετωπιζει μεγαλο προβλημα την σημερον εποχη Ανεργια, φτωχοποιηση, μιζερια, απομονωση και χιλια δυο αλλα Η λυση δεν ειναι το ετοιμο (χρηματα στο χερι) αλλα οι υποδομες που μπορει παρασχει το κρατος ωστε να μπουν σε μια γραμμη ολοι και ολα Το θεμα του οτι δεν μπορει ο καθενας να αγορασει ενα πακετο μακαρονια που λες ποιος το λεει ? Αυτο ειναι σχημα λογου που εχει γινει καραμελα με προσχημα την κριση! Ξερεις εσυ τι δηλωνε ως μαγαζι παλαιοτερα ? Ξερεις ποσα μαγαζια δηλωναν εισοδημα 2-3 χιλιαρικα τον χρονο ? Τοσα χρηματα δεν παιρνει ουτε ο συνταξιουχος του ΟΓΑ Ξερεις πολλους να ειχαν μαγαζια και να πεινανε ? Οταν ενα μαγαζι δεν παει καλα, κλεινει νωρις για ασφαλεια του κεφαλαιου του ιδιοκτητη και για να μην πληρωνει κερατιατικα δεξια αριστερα. Μονο κατι αφελεις ανευθυνοι και αρπακολλατζιδες μπορει να ηρθαν σε τοσο ασχημη κατασταση.
Salvation81 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Πολυς κοσμος αντιμετωπιζει μεγαλο προβλημα την σημερον εποχη Ανεργια, φτωχοποιηση, μιζερια, απομονωση και χιλια δυο αλλα Η λυση δεν ειναι το ετοιμο (χρηματα στο χερι) αλλα οι υποδομες που μπορει παρασχει το κρατος ωστε να μπουν σε μια γραμμη ολοι και ολα Το θεμα του οτι δεν μπορει ο καθενας να αγορασει ενα πακετο μακαρονια που λες ποιος το λεει ? Αυτο ειναι σχημα λογου που εχει γινει καραμελα με προσχημα την κριση! Ξερεις εσυ τι δηλωνε ως μαγαζι παλαιοτερα ? Ξερεις ποσα μαγαζια δηλωναν εισοδημα 2-3 χιλιαρικα τον χρονο ? Τοσα χρηματα δεν παιρνει ουτε ο συνταξιουχος του ΟΓΑ Ξερεις πολλους να ειχαν μαγαζια και να πεινανε ? Οταν ενα μαγαζι δεν παει καλα, κλεινει νωρις για ασφαλεια του κεφαλαιου του ιδιοκτητη και για να μην πληρωνει κερατιατικα δεξια αριστερα. Μονο κατι αφελεις ανευθυνοι και αρπακολλατζιδες μπορει να ηρθαν σε τοσο ασχημη κατασταση. Βασικα οταν λεω μαγαζι εννοω μια τρυπα στον τοιχο που επισκευαζε καρεκλες.....Οποτε δεν μιλαμε για καποιον ανθρωπο που εβγαλε τρελα χρηματα και τωρα που μπαινει μεσα το κλεινει. Οσο για το αν υπαρχουν οι οχι ανθρωποι που μπορουν να εχουν ενα πιατο φαγητο την ημερα στο τραπεζι τους νομιζω πως γνωριζουμε πολυ καλα πως υπαρχουν. Εδω αν γυρισεις το κεντρο της Αθηνας θα δεις παρα πολλους ανθρωπους που εχουν μεινει αστεγοι. Γενικα η κατασταση ειναι χαλια και η λυση δεν ειναι να λεμε πως το κρατος πρεπει να φτιαξει υποδομες κλπ κλπ κλπ γιατι αυτο μπορει να μην γινει και ποτε. Ως τοτε ομως θα εχουν πεθανει πολλοι απο εκεινους που ειναι στον δρομο και δεν τα βγαζουν περα.
BritGreek Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Εγώ πιστεύω ότι αν δώσεις, θα πάρεις. Αρκεί να μην το κάνεις περιμένοντας κάποιο αντάλλαγμα και αρκεί να το ξέρεις μόνο εσύ. Να μην το διατυμπανίζεις. Sent from my GT-I9070 using Insomnia 1
Salvation81 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Εγώ πιστεύω ότι αν δώσεις, θα πάρεις. Αρκεί να μην το κάνεις περιμένοντας κάποιο αντάλλαγμα και αρκεί να το ξέρεις μόνο εσύ. Να μην το διατυμπανίζεις. Sent from my GT-I9070 using Insomnia Το ζητημα ειναι πως εαν δεν εχεις τρελα φραγκα μονος σου δεν μπορεις να αλλαξεις τα πραγματα. Αν μαζευτει κοσμος ομως αλλαζει το πραγμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα