Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα απο χρονια αναζητησης καταφερα να βρω αθλητικο παπουτσι που μαρεσει αλλα δεν το βρισκω στην Ελλαδα. αν το παραγγειλω απο κανα ebay η καταστημα απο ιντερνετ, μπορει να μην ειναι σωστο το νουμερο ή να μην δειχνει καλα στο ποδι μου. τι να κανω? Το κομματι που με ενδιαφερει σε περιπτωση που το ξερει κανεις ειναι τα Nike Elite.

Σε αυτα τα χρωματα

post-40215-0-42267700-1365684498_thumb.jpgpost-40215-0-45086500-1365684516_thumb.jpgpost-40215-0-96235700-1365684552_thumb.jpg

Τωρα εχω κατι παλια Cortez τα οποια τα εχω καταστρεψει γιατι τα φοραω γυρω στα 9-10 χρονια και κοντευουν να ενσωματωθουν στο δερμα μου. Μακαρι να βγαιναν ακομα να τα ξαναγοραζα αλλα η Nike την εχει σταματησει την συγκεκριμενη σειρα.

CqDnkJsl.jpg

Ξερει κανεις εστω κατι αντιστοιχω σε περιπτωση που δεν βγαλω ακρη? Ψαχνω κατι χαμηλο, κατω απο τον αστραγλο αλλα και πλατυ. Οτι χαμηλα κυκλοφορυν ειναι και στενα στην μυτη και δεν μαρεσουν!

• Like 1
Δημοσ.

παντως υπαρχει μια ταση για επιστροφη στα ρετρο παπουτσια,μαλιστα τα κορτεζ συνεχιζουν να βγαινουν.Πηγαινε σε καποιο nike factory καταστημα και θα βρεις τουλαχιστον ενα χρωμα.Πολυ ομορφα τα σχεδια που παραθετεις.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε μπρο, κυκλοφορείς με αυτά τώρα;

Ναι ρε φιλε αστα να πανε...

παντως υπαρχει μια ταση για επιστροφη στα ρετρο παπουτσια,μαλιστα τα κορτεζ συνεχιζουν να βγαινουν.Πηγαινε σε καποιο nike factory καταστημα και θα βρεις τουλαχιστον ενα χρωμα.Πολυ ομορφα τα σχεδια που παραθετεις.

Κοιτα κορτεζ ναι βγαινουν καποια αλλα ειναι τα πιο ψηλα και με τρακτορωτο πατω, και πιο βινταντ οπως λες. Εγω ψαχνω για καποια σειρα που να ειναι κοντα σε αυτα που φαινονται στις φωτογραφιες...

Δημοσ.

αν μου λεγαν οτι το παπουτσι αυτο το βγαλες απο σκουπιδια ή χωματερη  θα το πιστευα

10χρονια να μην μπορεις να παρεις ενα αθλητικο?με 20-30ε βρισκεις επωνυμα

• Like 1
Δημοσ.

Εχω αλλα 6-7 ζευγαρια ρε συ, απλως αυτο ειναι το αγαπημενο και δεν μπορω να βρω αλλα σαν αυτο, ειπαμε...

Δημοσ.

αν μου λεγαν οτι το παπουτσι αυτο το βγαλες απο σκουπιδια ή χωματερη  θα το πιστευα

10χρονια να μην μπορεις να παρεις ενα αθλητικο?με 20-30ε βρισκεις επωνυμα

Το οτι ειναι ετσι το παππουτσι δεν σημαινει οτι ειναι κ βρωμιαρης.Αλλωστε το στυλακι του καθενος ειναι διαφορετικο... :-) 

Δημοσ.

Το παπούτσι ήταν λευκό όταν αγοράστηκε;

Αυτο το τιντ που βλεπεις που το σκουραινει δεν ειναι βρωμια, ειναι το υλικο του που εχει φαγωθει και δειχνει σαν γδαρμενο. Και στο πλυντηριο να μπουν το χρωμα πλεον δεν αλλαζει...

Δημοσ.

Στείλε το παπούτσι σου στη Nike, πες τους ότι το φοράς δέκα χρόνια και παίζει να σου στείλουν ό,τι θες τζάμπα ξερωγώ.

• Like 3
Δημοσ.

η πιο safe επιλογη για το νουμερο ειναι τα cm και οπως ξερω η nike μεσα γραφει και ποσα cm ειναι διπλα απο το νουμερο.

οποτε αρκει να πας στο site της Nike και να βρεις την αντιστοιχια νουμερο-Cm για το συγκεκριμενο παπουτσι.

γενικα βολευει μιας και οποτε παω για αθλητικα τους λεω τα cm γιατι σε καθε εταιρια τα νουμερο ειναι ο,τι να ναι.

Δημοσ.

Στείλε το παπούτσι σου στη Nike, πες τους ότι το φοράς δέκα χρόνια και παίζει να σου στείλουν ό,τι θες τζάμπα ξερωγώ.

Χαχα, επειδη μαρεσει να σπαμαρω επιασα και το κανα! Θα επιστρεψουν αραγε το τρολλ μου? I see your spam and i raise you a troll!

Hello, I have an old pair of Cortez Shoes, that i have been wearing non-stop for more than 10 years. They have almost dissolved into my skin, since i cant find anything similar that i love as much as them. I'm looking for something low, flat and wide. Do you have any products to recommend. It seems Nike Elite Trainers are pretty close to the style i like but i cant find them on my Region (Greece). This shows the condition of my Cortez

http://i.imgur.com/CqDnkJsl.jpg

and these are the Elites that seem like the next best thing for me.

http://www.office.co.uk/images/product/zoom/2028161297_z1.jpg

Please assist me on the matter. Thank You.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...