Evoliasmenos Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπερα,εχω αυτο το netbook και το εκανα φορματ...εχει windows 7 starter και εβαλα τα ιδια...ολα πηγανε ενταξει αλλα δεν μπορω να ρυθμισω την αναλυση της οθονης και ετσι εχω προβλημα με τα εικονιδια-εναρξη κτλ....(δεν φαινονται ολοκληρα και τετοια)ειχα και παλιοτερα προβλημα και ειχα βρει την λυση αλλα δεν θυμαμαι καθολου πως το ειχα κανει...παντως θυμαμαι οτι μου πηρε κανα 2μερες μεχρι να εχω αποτελεσμα... Επεξ/σία 13 Απριλίου 2013 από Evoliasmenos
Evoliasmenos Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Έχεις περάσει τους σωστούς driver? δεν εχω περασει απολυτως τπτ...περιμενω τωρα που μιλαμε να φορτωσουν καμια 108+ ενημερωσεις απο το update...εχει μονο τα βασικα οπως wlan,bluetooth...
veteranos123 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Αφού δεν έχει driver είναι λογικό αυτό.Όταν τελειώσουν οι ενημερώσεις πέρνα όλους τους σωστούς driver και θα στρώσει πιστεύω.
Evoliasmenos Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Αφού δεν έχει driver είναι λογικό αυτό.Όταν τελειώσουν οι ενημερώσεις πέρνα όλους τους σωστούς driver και θα στρώσει πιστεύω. δεν νομιζω...το ειχα ξανακανει φορματ παλιοτερα και ειχα παλι τα ιδια...ολα θα ειναι κομπλε εκτος απο αυτο...εψαξα για troubleshooting στο google και ειδα οτι και αλλα ατομα ειχαν το ιδιο προβλημα...
olimpiakos 7 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Αμα πατησεις δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας και μετα screen resolution/οθονη αναλυσης και θα σου εμφανισει ενα παραθυρο και θα πατησεις εκει που λεει αναλυση;
samniotis Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Αν είσαι εξοικιωμενος με registry edit τότε δες εδώ http://mobileoffice.about.com/od/netbooks/a/How-To-Change-Your-Netbooks-Screen-Resolution.htm πως μπορεις να βαλεις μεγαλυτερες αναλυσεις σε netbook
Evoliasmenos Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Αν είσαι εξοικιωμενος με registry edit τότε δες εδώ http://mobileoffice.about.com/od/netbooks/a/How-To-Change-Your-Netbooks-Screen-Resolution.htm πως μπορεις να βαλεις μεγαλυτερες αναλυσεις σε netbook ειναι σιγουρο οτι θα εχω αποτελεσμα??? εκανα την διαδικασια που μου εστειλες στο λινκ αλλα στο σημειο της αναζητησης για τα 2 αποτελεσματα που θα εμφανισει δεν βγαζει τπτ....
WalkerSW Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Πάμε άλλη μια. Drivers για την κάρτα γραφικών περάσες ?
Evoliasmenos Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Πάμε άλλη μια. Drivers για την κάρτα γραφικών περάσες ? τωρα αυτο κανω...κατσε να τελειωσει και στελνω για τα αποτελεσματα...(τι αλλη μια τωρα τους περναω για πρωτη φορα) τιποτα παλι...εχει κολλησει σ'αυτο το 640x480(ειναι γκρι η επιλογη δεν μπορεις καν να πατησεις κλικ κτλ)και εχει μνμ απο κατω ''εαν η αναλυση ειναι σε χαμηλοτερη ρυθμιση απο 1024x768 ορισμενα στοιχεια ενδεχεται να μην προσαρμοζονται στην οθονη...τωρα τι αλλο εμεινε να κανω???(πιο νωρις χρησιμοποιησα το via chrome graphics vga(logo jpeg) και μου εμφανιζει τις επιλογες αναλυσης που θελω αλλα οταν αλλαζω μετα απο 2-3 λεπτα πεταει την μπλε οθονη με τα erros των drivers που βρισκουν τα windows του τυπου 0x000564(παραδειγμα) και μολις τον αφαιρω ολα ειναι κομπλε(απο αυτο το θεμα)+μετα το install του λογισμικου η αναλυση γινεται τεραστια και το ''καλως ορισατε'' δεν ειναι στην μεση αλλα ξεφευγει δεξια κατω...με λιγα λογια ειμαστε στο υψος-βαθος...απο τη μια καλη αναλυση αλλα τριπλασια και απο την αλλη χαλια αναλυση και τα εικονιδια μισα
WalkerSW Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Πανε λιγο control panel, device manager, display card, δεξι κλικ , ιδιοτητες , καρτελα information , διαλεξε το device id και κανε μου copy paste τα νουμερα που θα σου βγάλει εδώ!
Evoliasmenos Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Πανε λιγο control panel, device manager, display card, δεξι κλικ , ιδιοτητες , καρτελα information , διαλεξε το device id και κανε μου copy paste τα νουμερα που θα σου βγάλει εδώ! εκανα οτι ειπες....εφτασα προσαρμογεις οθονης-τυπικος προσαρμογεας γραφικων vga-δεξι κλικ-ιδιοτητες και εχει καρτελες(γενικα-προγραμμα οδηγησης-λεπτομερειες και ποροι)....σε ποιο παταω???
Evoliasmenos Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Λεπτομέρειες τωρα μισο λεπτο στα στελνω c:\windows\system32\drivers\vgapnp.sys-----εκδοση αρχειου: 6.1.7600.16385(win7_rtm.090713-1255)
WalkerSW Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Αλλού σε είπα να πας βρε. Device id ... Από το dropdown menu στην καρτέλα ιδιότητες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα