Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.

Αυριο φευγω για Τουρκια. 

Μπορω να βγαζω χρηματα απο ΑΤΜ της Τουρκιας ή θα πρεπει να εχω πανω μου τα χρηματα; Εχω μια καρτα απο Εθνικη (δεν ειναι βιζα) και μια Πειραιως (ειναι βιζα).

Μπορει να μου εξηγησει καποιος αν γινεται, αν πρεπει να πηγαινω σε συγκεκριμενο ΑΤΜ και με ποια απο τις 2 καρτες μπορω να τραβαω χρηματα;

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Σίγουρα εννοείς ότι έχεις την CashCard. Ψάχνεις να βρεις ΑΤΜ με σήμα Maestro και σηκώνεις χρήματα από το λογαριασμό σου.

Νομίζω ότι η Finans Bank έχει αγοραστεί από την ΕΤΕ και θα έχει σίγουρα συνεργασία μαζί της.

Εάν δεν έχεις CashCard και θελήσεις να σηκώσεις από πιστωτική, θα έχεις πολύ υψηλό επιτόκιο.

Δημοσ.

Αυτά που έγραψα στο προηγούμενο post.

Βρίσκεις ένα ATM με σήμα Maestro, πληκτρολογείς τον κωδικό σου και τραβάς το ποσό που θέλεις, μέχρι το ανώτατο ημερήσιο όριο ανάληψης, φυσικά.

Δημοσ.

απο όλες τις τουρκικές πέρνεις χρήματα, διαφορά έχουν οι προμηθειες ;)

ειχα πάρει απο AKbank και μου κράταγε περίππου 60 λεπτά, απο ziraat κτλ. ήταν κανα εναμιση ευρω περιπου.

Δημοσ.

Στην Τουρκία υπάρχει η θυγατρική της εθνικης η οποία ειναι η Finans bank. Πάρε από εκεί, σίγουρα θα λειτουργεί. Αλλά και από ολα τα αλλα atm με το σημα MAestro μπορείς να σηκώσεις χρήματα. :)

Δημοσ.

Και αν δεν κανω λαθος η προμηθεια δεν ειναι ποσοστιαια αλλα παει με την αναληψη οποτε συμφερει λιγες και καλες αναληψεις

Δημοσ.

Στα περισσότερα ΑΤΜ σίγουρα μπορείς.

Η χρέωση είναι 4 ευρώ ανα ανάληψη (άσχετα ποσού) ... μη δίνεις σημασία στο 3% που λέει στην οθόνη.

Δοκιμασμένο με κάρτα (Visa) Alpha και τράπεζα Κύπρου.

ΥΓ:

Μου έχει τύχει ΑΤΜ συγκεκριμένης Τουρκικής τράπεζας να μη δίνει αλλά να δίνει άλλης τράπεζας οπότε αν δε σου βγάλει το 1ο δοκίμασε σε άλλη τράπεζα.

Με την Visa από Πειραιώς λογικά θα μπορείς να τράβήξεις σχεδόν από όλα τα ΑΤΜ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...