Προς το περιεχόμενο

H LG ίσως προηγηθεί φέτος της Samsung στην παρουσίαση συσκευών με εύκαμπτη οθόνη


z4rx07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οι Samsung YOUM, που αποτελούν την πρώτη προσπάθεια της εταιρείας για δημιουργία εύκαμπτων οθονών, είχαν παρουσιαστεί στο ευρύ κοινό στην έκθεση CES, τον περασμένο Ιανουάριο εντούτοις μέχρι σήμερα, δεν έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά.Φαίνεται όμως πλέον ότι η LG, η οποία βρίσκεται σε διαμάχη με την Samsung όσον αφορά πατέντες της τεχνολογίας OLED, εισέρχεται δυναμικά στην συγκεκριμένη αγορά, με την παρουσίαση συσκευών εξοπλισμένες με εύκαμπτες οθόνες, προλαβαίνοντας τη Samsung.

 

Όπως αναφέρει και η ιστοσελίδα Korea Times, η εταιρία έπειτα από την αρχική παραγωγή τηλεοράσεων OLED και οθονών 4K, επεκτείνεται και στην αγορά των εύκαμπτων οθονών για tablets και smartphones επόμενης γενιάς οι οποίες μπορούν να λυγίσουν. Σε συνεργασία μάλιστα με το Υπουργείο Οικονομικών της Κορέας η εταιρεία θα διαθέσει τις πρώτες συσκευές μέσα στο τρέχον έτος.

 

Πολλοί κάνουν λόγο, ότι η εταιρεία δεν πρόκειται να παρουσιάσει συσκευές σαν αυτές που είχαμε δει από την Samsung κατά την παρουσίαση του YOOM. Αντιθέτως λέγεται ότι θα τις χρησιμοποιήσει για επιπρόσθετη "αντοχή" σε πιο συμβατικές συσκευές.

 

Link.png Site: phonearena.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ωραία νέα, αλλά νομίζω ότι απέχουμε αρκετά από το κινητό-tablet που είχε ο φίλος στο video...

Νομίζω ότι μπορούν πρώτα να μας τα πάρουν με πιο "απλά" μοντέλα πριν φτάσουμε εκεί... ;)

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

επειδη οι οθονες ειναι αφης θελεις εξ ορισμου επιπεδη σταθερη επιφανεια για ακριβεια. Το να προσπαθεις να χειριστεις μια οθονη που ειναι ρολο που ξετυλιγει ή πχ σαν εφημεριδα ειναι απλα αχρηστο. ακομα κ το κινητο ταμπλετ που τα σπαει πρεπει να ειναι ακουμπισμενο στο τραπεζι σαν ταμπλετ αλλιως αν το κρατας δεν θα ειναι σταθερο για το χερι. Σιγουρα μπορει να βρεθει μια πατεντα κ για αυτο 

 

το εντυπωσιακο ειναι οτι η apple εχει εξαφανιστει απο οτιδηποτε πρωτοποριακο μετα το ipad. ειναι θλιβερο ποσο συντηρητικα και προβλεψημα ειναι τα επομενα προιοντα της

. πχ ξερεις οτι το iphone 6 θα ειναι ιδιο με το 5 ,το ipad mini 2 ιδιο με retina display κτλ

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το σποτ με την χαζογκομενα δεν μ αρεσε αλλα η τεχνολογια ειναι έκπληκτικη.Δεν υποβαθμιζεις ετσι κατι δικο σου που φερνει καινοτομιες στο χωρο που μπορει να λυσει προβληματα οπως το μεγεθος και τις αντοχες με το να το παρουσιαζεις για να σου καθονται οι γκομενες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν μπορώ να φανταστώ σε τι θα μου χρησίμευε η εύκαμπτη οθόνη στο πλάι.. αλλά αφού μπορούν δεν βάζουν καλυτέρα μια οθόνη στην πάνω επιφάνεια για να δουλεύει και σαν beeper? Είτε το έχεις σε θήκη είτε στην τσέπη αμέσως θα μπορείς να δεις κλίσεις/email κτλ  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οι εύκαμπτες οθόνες έχουν ψωμί. Οι καμπύλες πάλι δεν είμαι σίγουρος πόσο πιο χρήσιμες είναι από τις απλές.. 

Κάτι προτότυπα κινητα με καμπύλες οθόνες δεν μου άρεσαν.

 

Αν θυμάμαι καλά στις παλιές crt οθόνες ήταν πρόοδος από καμπύλες να τις κάνουμε επίπεδες. Τώρα κάνουμε το ανάποδο?! 8)

  • Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ας προηγηθεί όποιος θέλει, αλλά να βγάλουν κάτι. Γιατί οι εύκαμπτες οθόνες μπορούν να δώσουν πολύ ενδιαφέροντα και διαφορετικά προϊόντα. Κάτι πραγματικά καινούργιο. Και στο κάτω κάτω δεν είναι καθόλου κακό να βγει μπροστά και κάποιος άλλος εκτός απο τη samsung.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

    Καταλαβαινω ποσο καλη ειναι αυτη η τεχνολογια απλα με τσαντιζει που τα παρουσιαζουν με τον τροπο που κοροιδευαν (Apple).
    To YOOM για παραδειγμα θα πρεπει να το κρατας μονο απο την πλευρα που δεν εχει κουρμπα η οθονη αλλιως θα ακουμπας συνεχεια την κυρτη οθονη.Επισης αυτο που εδειξαν οτι βλεπω ειδοποιησεις με την θηκη κλειστη ειναι παπαρια γιατι εχω την οθονη εκτεθημενη οποτε αν θελουν το κανουν και με κανονικη οθονη δινοντας ενα cover που αφηνει μια λεπτη λωριδα της συσκευης εκτος θηκης για να βλεπω ειδοποιησεις.
    Τελος αυτο που με τρομαζει με τη Samsung ειναι οτι ουτ ε οι ιδιοι δεν μπορουν να σκεφτουν κατι πρωτοτυπο να μας δειξουν, το βιντεο ειναι τραγικο με τη γκομενα και δεν μας εδειξαν πως θα εχουν ρευμα αυτες οι συσκευες ολο οθονη.ΕΙδατε ποσο μεγαλο ηταν το ΥΟΟΜ? Εγω νομιζα οτι  οι ευκαμπτες οθονες θα εφερναν και πιο μικρες συσκευες που η οθονη τους θα αλλαζε αναλογα με την αναγκη μου. 

Υ.Γ. Η Samsung και η καθε Samsung δεν μπορει να στριμωξει τα τεχνολογικα καλουδια της σε ενα νορμαλ μεγεθος και για αυτο μας πλασαρει ενα galaxy s3 & s4 σε τετοιο μεγεθος και μας λεει οτι αυτο χρειαζομαστε.Περιμενω να δω αν θα παρουσιασει κινητο στις 4 ιντσες με τα χαρακτηριστικα του S4 και οποτε θελω να το ξεδιππλωνω και να γινετε 8 ιντσες
 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για τις καμπύλες οθόνες ίσως δέσουν με κάποιο τρόπο και προσφέρουν νέα πράγματα στη χρήση των κινητών. Απλά αυτή τη στιγμή δεν βλέπω "επανάσταση". Βλέπω ένα νέο καλούδι που ίσως δώσει κάτι. (μιλω για τις καμπύλες οθόνες, οι αναδυπλούμενες εύκαμπτες είναι άλλη ιστορία με τεράστια δυναμική που ακόμα δεν έχει εφευρεθεί (ιδέες μονο)).

 

Έχει κανείς κάποια ιδέα τι χρειάζεται/κάνει παραπάνω μια οθόνη με κούρμπα έναντι μιας επίπεδης?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...