lambroszekis Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Ειμαι σιγουρος οτι υπαρχει και καπου αλλο παρομοιο θεμα, δυστυχως δεν ειμαι σε θεση να κανω αναζητηση αυτη την στιγμη, διοτι εχω φαει φρικη. Εχω ενα wd my passport 500gb το χω μεσα σε υφασματινη θηκη για προστασια(παπαρια) και πριν απο λιγο ειχε μια πτωση. Τον ειχα πανω στο κουτι και επεσε απο εκεινο το υψος καθως κουνησα το καλωδιο. Επειτα το συνδεσα κι ενω ακουγεται να δουλευει μεσα και να αναβουν τα λαμπακια δεν διαβαζει κατι. Υποψιαζομαι οτι συνεβη το μοιραιο. Αλλα θελω να ρωτησω αν τυχον υπαρχει περιπτωση να τον επαναφερουμε? να βγαλουμε τα δεδομενα ή κατι τετοιο. Σας παρακαλω συμφορουμιτες αν εχει καποιος τη δυνατοτητα να βοηθησει ας γραψει καμια απαντηση. Ευχαριστω
Stavmitsos Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Τα δεδομένα σου θα μπορέσεις σίγουρα να τα πάρεις. Το σημαντικό είναι να μην τον βάλεις καθόλου στην τροφοδοσία γιατί μπορεί για παράδειγμα να εσπασε η βελονίτσα του κι εσυ αυτη τη στιγμή να την τρίβεις πάνω στο δίσκο. Στείλτον σε εταιρία που κάνει τέτοιες δουλειές ή περίμενε κάποια άλλη πρόταση.
derorist Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Ειμαι σιγουρος οτι υπαρχει και καπου αλλο παρομοιο θεμα, δυστυχως δεν ειμαι σε θεση να κανω αναζητηση αυτη την στιγμη, διοτι εχω φαει φρικη. Εχω ενα wd my passport 500gb το χω μεσα σε υφασματινη θηκη για προστασια(παπαρια) και πριν απο λιγο ειχε μια πτωση. Τον ειχα πανω στο κουτι και επεσε απο εκεινο το υψος καθως κουνησα το καλωδιο. Επειτα το συνδεσα κι ενω ακουγεται να δουλευει μεσα και να αναβουν τα λαμπακια δεν διαβαζει κατι. Υποψιαζομαι οτι συνεβη το μοιραιο. Αλλα θελω να ρωτησω αν τυχον υπαρχει περιπτωση να τον επαναφερουμε? να βγαλουμε τα δεδομενα ή κατι τετοιο. Σας παρακαλω συμφορουμιτες αν εχει καποιος τη δυνατοτητα να βοηθησει ας γραψει καμια απαντηση. Ευχαριστω ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!!. Ηρεμησε και απλα θα περιμενεις λιγο. Οντως υπαρχουν αντιστοιχα θεματα γι αυτην την περιπτωση. Με ηρεμο μυαλο,σιγουρα θα τα βρεις και θα πραξεις αναλογα!. Εχω την εντυπωση ομως,οτι οι πολυ πιο εμπειροι (απο μενα) συμφορουμιτες θα χαρουν να σε βοηθησουν,αμεσως μολις διαβασουν το θεμα σου.. Καλη Τυχη,φιλε μου!.
phanispal Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Τα δεδομένα σου θα μπορέσεις σίγουρα να τα πάρεις. Το σημαντικό είναι να μην τον βάλεις καθόλου στην τροφοδοσία γιατί μπορεί για παράδειγμα να εσπασε η βελονίτσα του κι εσυ αυτη τη στιγμή να την τρίβεις πάνω στο δίσκο. Στείλτον σε εταιρία που κάνει τέτοιες δουλειές ή περίμενε κάποια άλλη πρόταση. Το κόστος απόκτησης δεδομένων από ειδικευμένες εταιρείες είναι ιδιαίτερα υψηλό, συνήθως με το που το ακούνε οι ενδιαφερόμενοι πετάνε το δίσκο στα σκουπίδια.
mikegad Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 παρόμοιο πρόβλημα είχα και εγώ με ένα lacie 3,5" μετά από πτώση. Αυτό που έκανα ήταν να τον ανοίξώ ,να αποσυνδέσω όλα τα καλώδια μου είχε (ακόμα και για το λαμπάκι) και να τα ξανασυνδέσω. Μετά άνοιξε μια χαρά. Προφανώς με την πτώση θα είχε κουνήσει λίγο καποιό βύσμα από την θέση του.
phanispal Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Αν λειτουργούσε την ώρα που έπεσε, δύσκολα τα πράγματα.
WalkerSW Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Αν είναι κανονικός Sata 2,5αρης τότε με αφαίρεση από το κουτί και τοποθέτηση ως εσωτερικό ίσως κάτι γίνει. Αν έχει την USB πάνω στην πλακέτα δύσκολα τα πράγματα
lambroszekis Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Υπαρχει περιπτωση να εχει εγγυηση τον ειχα παρει απο τον Κωτσοβολο πριν 2χρονια και 2 μηνες περιπου. Αποδειξη μαλλον δεν υπαρχει, αλλα απο τα αρχεια τους δεν μπορουν να βρουν τη συναλλαγη. Καμια ενδειξη απο το hd sentinel. ΜΟΛΙΣ τωρα μου εβγαλε οτι για να διαβαστει ο δισκος πρεπει να γινει διαμορφωση. Τι κανω παιδια? τα φωτα σας!!
phanispal Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Έχεις διαβάσει αυτό: http://www.insomnia.gr/topic/243211-%CF%84%CE%B1-%CE%AD%CF%87%CE%B1%CF%83%CE%B1-%CF%8C%CE%BB%CE%B1-hard-disk-data-recovery/ ;
lambroszekis Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Έχεις διαβάσει αυτό: http://www.insomnia.gr/topic/243211-%CF%84%CE%B1-%CE%AD%CF%87%CE%B1%CF%83%CE%B1-%CF%8C%CE%BB%CE%B1-hard-disk-data-recovery/ ; Θα το ξεκινησω! Ειναι πολλες σελιδες.
panosno1com Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 τελικα εκανες καποια αλλη ενεργεια; γιατι κ μενα μαλλον συνεβη το μοιραιο και δεν επεσε απο κανα τρελο υψος γμτ... ουτε με δυναμη..αν εκανες κατι παρακαλω πες!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα