mentoras99 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Εγω νομιζω οτι ο Καπλανης, ο ιδιος 'σκηνοθετησε' το συμβαν. Για να φανεί οτι γινεται ντορος για το σχέδιο Αθηνά, και το πόσο πλήγεται το τει της Πάτρας. Για να 'δικαιολογηθει' καπως, για την αδράνεια του, που δεν αντεδρασε απο την αρχή στο 'Αθηνα', γιατι νομιζαν οτι επειδη ειναι Πάτρα, οτι δεν θα τους πειράξουν, ουτε σχολές, ούτε την έδρα του ιδρύματος. Αλλά έπεσε εξω, κι ο Καπλάνης, και οι Πατρινοί. Οποτε καπως επρεπε να ακουστούν κι εκει στην Πάτρα, εστω και με αυτο τον ασχημο τροπο. Παιζονται πολλά παιχνίδια... 1
Physics_Rulez Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δεν έχει αλλάξει τίποτα τόσα χρόνια μετά; Τα ίδια μαλακιστήρια τότε, τα ίδια και τώρα! Κοίτα κει ύφος που έχουν ακόμα καλά καλά δε γάμησαν. 5
Fotis13 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Εγω νομιζω οτι ο Καπλανης, ο ιδιος 'σκηνοθετησε' το συμβαν. Για να φανεί οτι γινεται ντορος για το σχέδιο Αθηνά, και το πόσο πλήγεται το τει της πάτρας. Παιζονται πολλά παιχνίδια... Εγω παλι νομιζω πως ολο αυτο ειναι μια καλοστημενη παγιδα και σχεδιο των διεθνων ιμπεριαλιστων -σιωνιστων και της λεσχης Μπιλντεμπεργκ. Παιζονται πολλα παιχνιδια στο παρασκηνιο που να σας τα λεω... 2
tolis_01 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Άλλο η πολιτικοποίηση και άλλο η κομματικοποίηση παίδες. Δεν είναι καθήκον σου να μπεις σε παράταξη με το που μπεις στη σχολή, αυτό εννοώ. Όσο για το δεύτερο, εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να υπάρχουν φοιτητικές παρατάξεις που πρόσκεινται στα πολιτικά κόμματα. Δηλαδή αυτό είναι απαραίτητο για την εκπροσώπηση των φοιτητών; Ανεξάρτητες παρατάξεις δεν; Νομίζω υπάρχουν και ανεξάρτητες παρατάξεις. Τουλάχιστον σε συνελεύσεις έχουν υπάρξει πλαίσια ανεξάρτητων φοιτητών, πιθανότατα να κατεβαίνουν ανεξάρτητες παρατάξεις και στις εκλογές. Για το ότι όμως πρώτες στις εκλογές βγαίνουν παρατάξεις που στηρίζονται σε βουλευτικά κόμματα η ευθύνη είναι των ψηφοφόρων (απλών φοιτητών) που τις επιλέγουν, όχι των παρατάξεων. 1
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 τσ τσ τσ τσ τσ μα καλα ειναι τροπος ομιλιας μορφωμενων πανεπιστημιακου επιπεδου φοιτητων? η μπαρμπακιτσιους τς τασουλας η γιδουβουσκος που μεχρ τεταρτ ταξ του δημουτικου καλυτερ μιλει. 2
arsenal Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Αυτη η μαλακισμενη νταλικερισα διπλααπο τον Καπλανη ειναι για πολυ ξυλο.θελετε και σεβασμο κομματοσκυλα Κανεις να μας πει απο ποια παραταξη ειναι?παντως μετα απο αυτο το χαμω σε κανα μπρακι θα ηταν το οργισμενο νιατο και θα ανοιγε μπουκαλακια για να παρει ψηφους 3
mary Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Απαραδεκτη συμπεριφορά. Ουτε τα προσχηματα δε τηρουν. Αν η κοπελια κατεβαινει προεδρος παραταξης, εχει τα συγχαρήκια μου...
firewalker Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Εμένα θα είχε τα... Αυτά που είχαν όλες οι παρατάξεις από εμένα. 5
YiN Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Καταρχάς και μόνο το γεγονός ότι αυτά τα κωλόπαιδα επικαλούνται τις έννοιες της δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της ισότητας τη στιγμή που κρατάνε όμηρο τον Καπλάνη, του πετάνε μπογιές και δηλώνουν ότι αν δεν υπογράψει την παραίτησή του, την οποία και έχουν συντάξει, δεν φεύγει καταδεικνύει από μόνο του πώς έχει το πράγμα. Έχουν το θράσος και μιλούν για φασισμό. Γιατί ο φασισμός στην Ελλάδα δεν είναι ορισμός της απολυταρχίας και του ολοκληρωτισμού, αλλά αυτού που συμβαίνει όταν λαμβάνονται αποφάσεις που δεν γουστάρω εγώ. Σήμερα δε γουστάρω οι υπάλληλοι του μετρό να ενταχθούν στο εννιαίο μισθολόγιο, αύριο δε γουστάρω το σχέδιο Αθηνά, μεθαύριο δε γουστάρω να ανοίξει το επάγγελμα των ταξιτζήδων (μπδγ, το τι χαρά έκαναν επί χούντας οι ταξιτζήδες δε λέγεται) κ.ο.κ. Και όλα αυτά με την καραμέλα του σάπιου συστήματος, του κράτους και του μνημονίου που δικαιολογεί τα πάντα. Αν λ.χ. εγώ δολοφονήσω με βαριοπούλα τον λούσι επειδή μου έφαγε τις πατάτες μου και δηλώσω ότι το έκανα γιατί δεν έχω να φάω, αυτομάτως η ιστορία μου θα μεταμορφωθεί από έγκλημα σε τραγωδία. Υπέρ εμού. Αλλά δικαιολογία υπήρχε πάντα, ειδικά για όσα συμβαίνουν στις γενικές συνελεύσεις των σχολών. Σε ένα πράγμα μας παραδέχομαι όμως, είμαστε ο κατεξοχήν λαός που ξέρει να χάνει το δίκιο του με εξαιρετική συνέπεια, η οποία μάλιστα βασίζεται σε σάπια ιδεώδη - ας κατακρημνίσουμε κάθε έννοια ανθρώπινης αξιοπρέπειας και σεβασμού (και πρωτίστως του εαυτού μας) στο όνομα της γενιάς του πολυτεχνείου, σα να λέμε. Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί μας βασανίζει έτσι η Ευρώπη. Μα τους δώσαμε το βαζάκι με τη βαζελίνη και σκύψαμε, τέτοιο μπουρδέλο για έξοχα γ@μήσια που θα ξαναβρούν; Κάθαρσις; Καμία. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2013 από YiN 18
mentoras99 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Παντως θα συμφωνησω με τον τιτλο του topic starter Η ντροπή του μέλλοντός μας Καθε μερα με οσα ζω, βλεπω, ακουω, σιγουρευομαι ακομη περισσότερο οτι στην ελλαδα δεν υπαρχει κανενα μελλον.
status Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Απαραδεκτη συμπεριφορά. Ουτε τα προσχηματα δε τηρουν. Αν η κοπελια κατεβαινει προεδρος παραταξης, εχει τα συγχαρήκια μου... Θα λένε ότι, τάχα μου, την είπε στον πρόεδρο του τει;ρ 1
tsifotis Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Καθηκον του φοιτητη και καθε νεου, ειναι να πολιτικοποιειται. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!!! Δεν ειναι κανενός φοιτητη καθήκον να πολιτικοποιηθει. Αυτο μας εφαγε. Η πολιτικοποιηση ειναι μονο για αυτους που τους ενδιαφέρει ειλικρινα. Σαν ευαισθησία σαν ανησυχιες, σαν ιδιοσυγκρασια. Προτιμω 1000 απολιτικ ατομα (που καλως ή κακώς κραζονται απο αντιεξουσιαστες, κομματοσκυλα ως και νεοφιλελεδες) παρα εναν κοπανο δηθενα που το παιζει "πολιτικοποιημενος" και στην υσια εχει απλα γουικιπιντιασει πεντε θεματα, ξεφύλλισε ως έφηβος τους "κλασικούς" και υιοθετησε ξερα μερικες στρατευμενες πενες και γενικοτερα εχει μια πολιτικη συνειδηση πιασμενη απο τα μαλλια που στην ουσια ειναι ο προθάλαμος της αναπόφευκτης (αλλα δικαιως) "φτου κακα" ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ με σημαιακια, γιουχες κτλ ή αλλιώς ένα από καρκινωμα της ελληνικής κοινωνίας. Καθήκον του φοιτητή πέρα των προφανώς ακαδημαικών, αλλά όπως και κάθε νοήμονα ανθρώπου είναι να ενημερώνεται. 2
mary Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Θα λένε ότι, τάχα μου, την είπε στον πρόεδρο του τει;ρ Ε μα ναι! Η "άξια" και καλα προεδρος...πφ
status Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Ε μα ναι! Η "άξια" και καλα προεδρος...πφ Και καλα αυτή τωρα, έχει κάτι ωοθήκες ΝΑ;ρ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα