in2dark Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Θα ηθελα να ενημερωσω μπας και γλιτωσω κανεναν.... Χτυπαει το τηλ σημερα, Συγχαρητηρια κερδισατε..... Λεω ωραια ας το παιξω πως γουσταρω και ενθουσιασμενος να ακουσω τι παπατζα θα μου πουν Λοιπον η "manager" που μου μιλησε, με ρωτησε ονομα, τηλ, αν ειμαι παντρεμενος, πως την λενε κλπ κλπ Της λεω πες μου για τι προκειται να στα πω.... Λεει κερδισα συμμετοχη στο dream vacation club μονο με 80 ευρω το ατομο να κανω διακοπες 5 ημερων ΟΠΟΥ γουσταρω.... δεν χαλανε λεει λευτα για διαφημισεις και το κανουν ετσι προωθηση.... Αν της ελεγα και ονομα ια μπορουσα να παω στο πιο φοβερο ξενοδοχειο εδω στην καλαματα να παραλαβω το δωρο μου Την ρωταω το ονομα της εταιριας και το site Δεν το ξερε και ρωτησε να μαθει, και οσο ρωταγε ξεκινησα να googlaro dream vacation club και το google αυτοματα εμφανισε και τη λεξη απατη μετα.... Διαβαζω γρηγορα, της την λεω να ψαξει αλλου θυματα και μου ειπε πως κανω λαθος, θα μετανιωσω κλπ Με λιγο ψαξιμο, πληρωνεις χιλιαδες ευρω, προπληρωνεις μελλοντικα ταξιδια κλπ κλπ Απλα τα λεω μπας και την πατησει κανεις αλλος Αλλη μια απατη λοιπον.... και το κακο ειναι πως τους πιστευει κοσμος, και αυτους και τους πυραμιδακιδες 2
djcat Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Καλά κάνεις φίλε και το λες. Έτσι να υπάρχει ενημέρωση! Να ' σαι καλά.
pappous_soulis Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 και το κακο ειναι πως τους πιστευει κοσμος, και αυτους και τους πυραμιδακιδες Ε άμα σου ξεκινάνε έτσι Συγχαρητηρια κερδισατε..... και δεν τους βάζεις ν'ακούσουν το τουτ-τουτ-τουτ τα θέλει ο πισινός σου. 2
ntinosterpsis Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Τωρα θυμηθηκα ενα τετοιο περιστατικο με μια γρια.την περνουν και και της λενε κερδισες ενα ταξιδι στην Αγγλια και η γρια λεει ααααα τελεια αλλα εγω θελω να παω Καναδα στο σοι μου να μην τα πολυλογο της το εκλεισε γιατι δεν τα βρηκαν στον προορισμο χαχαχαχα Απο τη χαζομαρα της σωθηκε!
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Aυτο ρε παιδι μου που κερδιζεις ταξιδια κλπ ετσι απλα χωρις να παιξεις τι φοβερη τυχη. Φανταζομαι τις πιθανοτητες να κληρωθεις με βαση ΟΛΟΥΣ τους τηλεφωνικους αριθμους που υπαρχουν Με ειχαν καλεσει κι εμενα καποια στιγμη, εκανα το ταξιδι δωρο στην κοπελια που με πηρε, δεν το δεχοταν, εκλεισα το τηλεφωνο.
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 πυραμιδα ειναι? Δε νομιζω, εχω την εντυπωση πως ειναι περισσοτερο φαση "Θα πας εκει τζαμπα, ΑΛΛΑ θα υπογραψεις αυτο για να μπορεις να πηγαινεις φθηνοτερα διακοπες ολον το χρονο οπου θελεις". Νομιζω και παλι απο ο,τι εχω ακουσει ξωφαλτσα για την ιστορια.
in2dark Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Ναι απο οτι καταλαβα με λιγο διαβασμα στο νετ, υπογραφεις συμβολαια χρονομισθωσης. Παντως τι ζωα ρε σεις.... να παρουσιαζεται ως διευθυντικο στελεχος η καρια και να μην ξερει το site της εταιριας οταν την ρωτησα.... Anyway Το αλλο απιστευτο ειναι πως εδω καλαματα λειτουργουν 3 γραφεια της αλλης απατης herbalife. Επειδη καθε βραδυ ειναι ο δρομος μου για το σπιτι μπροστα απο ενα μου κανει εντυπωση ποσα ΖΩΑ μαζευουν εκει καθε βραδυ. Την θελει παντως ο κοσμος την παπατζα νομιζω....
sphinxgr Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Πώς μας πείθουν να αγοράσουμε διακοπές... Εξαιρετικό αρθρο που λεει πως λειτουργεί η απατεωνιά. Πραγματικά απίστευτου μεγέθους που δεν μπορεί να αντιληφθεί κανείς. Με το που πας να παραλάβεις το δώρο, είσαι χρεωμένος απο 3.000-30.000 ευρώ! http://protopapadakis.blogspot.gr/2011/07/blog-post_06.html
pournaras Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Ε άμα σου ξεκινάνε έτσι και δεν τους βάζεις ν'ακούσουν το τουτ-τουτ-τουτ τα θέλει ο πισινός σου. Οχι ρε συ, το καλυτερο ειναι να τους απαντησεις οτι και καλα ενδιαφερεσαι, και θελεις να σου κανουν μια ενημερωση. Οποτε με το που ξεκινα, απλα αφηνεις το ακουστικο κατω, και συνεχιζεις να κανεις αυτο που εκανες...
Ntinaras Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Οχι ρε συ, το καλυτερο ειναι να τους απαντησεις οτι και καλα ενδιαφερεσαι, και θελεις να σου κανουν μια ενημερωση. Οποτε με το που ξεκινα, απλα αφηνεις το ακουστικο κατω, και συνεχιζεις να κανεις αυτο που εκανες... η κανεις αυτο http://www.youtube.com/watch?v=hwDwkoK0qcU
militarist Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Τι άλλη μαλακια ....εεε φανταστική π@π@ρια .....ιδέα θα σκεφτούν
deesnider Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Aυτο ρε παιδι μου που κερδιζεις ταξιδια κλπ ετσι απλα χωρις να παιξεις τι φοβερη τυχη. Φανταζομαι τις πιθανοτητες να κληρωθεις με βαση ΟΛΟΥΣ τους τηλεφωνικους αριθμους που υπαρχουν Σας έχει βαρεθεί η ψυχή μου, όλους εσάς τους κακόπιστους, τους αχάριστους και τους αμφισβητίες! Μη σκεφτεί μια εταιρεία να κάνει ένα καλό στον κοσμάκη, αμέσως να πέσετε σαν όρνεα να τη φάτε... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα