athlios Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δε θυμαμαι γευση ,δε ξέρω αν κυκλοφορεί έξω σε μαγαζια αλλα θυμάμαι οτι ειναι ελαφρυ. Aperol, νομιζω με πορτοκαλαδα το χα δοκιμασει. Sent from my iPhone using Insomnia
tsifotis Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Μόνο που εγώ μίλαγα για Τζιν Τόνικ και όχι γενικά για ποτά με Τζιν..... Δεν θα ποσταρω facepalm, γιατι απο τότε που εφευρεθηκε η συγγνώμη το τρολινγκ χάθηκε το φιλότιμο η ύπαρξη υπεύθυνης ονλαην γνώμης. 2
mphxths Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δεν θα ποσταρω facepalm, γιατι απο τότε που εφευρεθηκε η συγγνώμη το τρολινγκ χάθηκε το φιλότιμο η ύπαρξη υπεύθυνης ονλαην γνώμης. το τρολλινγκ γεννηθηκε με το που αρχισε να μας τρολλαρει η ζωη..δηλαδη..πριν εκατομμυρια χρονια 2
bosei Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Αν δεν έχεις κολλητηλίκια με τον μπάρμαν που θα πάρεις το ποτό ό,τι και να πάρεις πανάλαφρυ θα ναι. Έτσι όπως το έχουν ξεφτυλύσει το θέμα ακόμη και με μεζούρα τσιγγουνιές κάνουνε.
mphxths Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Ρε παιδια ας ειμαστε πρακτικοι. Ποτα πινουμε οταν εχουμε γκομενες στην παρεα..για να μεθυσουν και να τις εκμεταλλευτουμε... Σε αλλη περιπτωση γιατι να πιουμε ?
απίθανος Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Ρε παιδια ας ειμαστε πρακτικοι. Ποτα πινουμε οταν εχουμε γκομενες στην παρεα..για να μεθυσουν και να τις εκμεταλλευτουμε... Σε αλλη περιπτωση γιατι να πιουμε ? Επειδή είναι ωραίο; 1
mphxths Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Επειδή είναι ωραίο; Δεν ειναι πρακτικη απαντηση
απίθανος Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δεν ειναι πρακτικη απαντηση Για εμένα είναι.
mphxths Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Για εμένα είναι. Απεχωρησε απο το θρεντ ΤΩΡΑ Προσεχε γιατι η απαντηση σου "Επειδη ειναι ωραιο" μπορει καλλιστα να κολησει στο αλλο θεμα..ξερεις...με τις θεραπευτικες δρασεις..μπλα μπλα μπλα
απίθανος Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Απεχωρησε απο το θρεντ ΤΩΡΑ Προσεχε γιατι η απαντηση σου "Επειδη ειναι ωραιο" μπορει καλλιστα να κολησει στο αλλο θεμα..ξερεις...με τις θεραπευτικες δρασεις..μπλα μπλα μπλα Όπως διατάξατε κύριε! Πάω να πάρω την δόση μου, έτσι κι αλλιώς, κάνει καλό, σωστά;
mphxths Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Όπως διατάξατε κύριε! Πάω να πάρω την δόση μου, έτσι κι αλλιώς, κάνει καλό, σωστά; Με μ-ε-τ-ρ-ο εεε...δεν θελουμε να σου καει ο εγκεφαλος...απο τωρα
απίθανος Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Με μ-ε-τ-ρ-ο εεε...δεν θελουμε να σου καει ο εγκεφαλος...απο τωρα Οκ μόνο τρεις τζούρες σήμερα!
koularasss Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 απο 1 εως 10 στην κλιμακα τρολλιας..μαλλον με 10. Προφανως και κανουμε πλακα οταν προτεινουμε ποτα τιγκα στο αλκοολ..πιστευω να το καταλαβαινει και ο κουλαρας , εκτος αν τον θεωρεις και αυτον βλακα. για να ρωταω προφανως δεν ξερω,αν το καταλαβες Σπράιτ με γραναδίνη. Το λέει η Νο.1 ξενερωτη στα ποτά! νομιζω αυτο λεγεται blue καρακαου,ή καπως ετσι.το επινα παλια ωραιο αλλα θελω κατι διαφορετικο. ετσι το πινει ενας φιλος μου που δεν του αρεσουν τα βαρια για αυτο το προτεινα, και με παγο να το πιεις ειναι πολυ ελαφρυ.. επισεις ο ιδιος φιλος μου πινει μαλιμπου ροδακινο η ανανα, καλουα κολα, ursus sprite ολα αυτα ειναι πολυ ελαφρια μπορεις να τα δοκιμασεις και να δεις πιο σ αρεσει πιο πολυ.. βασικα το north πιες το με οτι χυμο σου αρεσει εσενα αν πω north με βυσσινο θα με κοιταξει καπως?
mphxths Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Ρε κουλαρα..εννοω οτι αν σου προτεινουμε ποτα που ειναι τιγκα στο αλκοολ...ειτε ξεροντας τα ειτε αφου τα τσεκαρεις στο γοογλε εε καταλαβαινεις οτι κανουμε πλακιτσα...αν και προταθηκαν πολλα "νορμαλ" ποτα απο συμφορουμιτες στις 3 αυτες σελιδες...που σε υπερκαλυπτουν..
koularasss Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 αφου τοτε βλεπετε τον τιτλο ποτα με ΛΙΓΟ αλκοολ,λετε δεν μπαινουμε να τρολαρουμε??αυτο εε??και ειναι πολυ αστειο εε?? καλα οκ παω πασο τοτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα