Gongor Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Hey Guys , στις 15 Απριλίου πρόκειται να δώσω συγκεκριμένες εξετάσεις οι οποίες θα επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό το μέλλον μου ( ο τρόπος σκέψης "μπάζει" από τώρα δεν συμφωνείτε ! Όπως και σε κάθε άλλη εξέταση που έχω αντιμετωπίσει έτσι και σε αυτή το άγχος εντοπίζεται σε αρκετά μεγάλο βαθμό- δύσπνοια, 24/7 ,αϋπνία κλπ ! Επιπλέον πέρυσι επισκέφτηκα 4 φορές ψυχολόγο ο οποίος δεν βοήθησε ιδιαίτερα στην επίλυση του προβλήματος! Θα ήθελα να μου προτείνετε διάφορους τρόπους π έχετε χρησιμοποιήσει στην ζωή σας για την επίλυση του άγχους της καθημερινότητας/ εξετάσεων ( αν μπορούμε να το ορίσουμε ανάλογα )<br><br><br> Sent from my iPhone using Insomnia
linkin Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Aθλητισμος. Μπορει να σου φαινεται κλισε κλπ αλλα προσωπικα εμενα με βοηθησε. Οταν ημουν υπο πιεση κλπ πηγαινα εκανα πυγμαχια, ξεδινα φουλ και μετα ημουν πιο ηρεμος γενικα και με λιγοτερο αγχος. Δοκιμασε το.
revolver1990 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Έτσι ήμουν μέχρι τα 17 μου.Μετά κατάλαβα ότι όσο σημαντικές εξετάσεις και αν είχα να δώσω ΔΕΝ άξιζαν όλο αυτό το άγχος και την ψυχική φθορά που μου προκαλούσαν.Οπότε έλεγα-λεω είμαι προετοιμασμένος,έχω δώσει το 100%, από κει και πέρα αν δεν τα καταφέρω δεν πειράζει ξέρω ότι δεν μπορούσα να πάω καλύτερα....Από τότε είμαι χαλαρός και να σου πω και την αλήθεια τα πηγαίνω και καλύτερα .Οπότε μην αγχώνεσαι
johnbond Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Ξεκίνα κάπνισμα! Σοβαρά τώρα δεν υπάρχει τίποτα φυσικό να κάνεις μέσα σε 1 - 2 μέρες για να νικήσεις κάτι τόσο δύσκολο όπως το άγχος. Μόνο χημικές ουσίες μπορούν να βοηθήσουν τόσο γρήγορα. Αν θες να δοκιμάσεις φυσικό συμπλήρωμα χωρίς παρενέργειες πάρε δύο χαπάκια απο αυτό μισή ώρα πριν τις εξετάσεις με άδειο στομάχι. Ίσως βοηθήσει λίγο. http://www.pharmasales.gr/diatrofi/aminoxea/solgar-l-theanine-150mg-veg.-caps-60s.html Αλλά δοκίμασε το ξανά πριν τις εξετάσεις στο σπίτι σου να δεις πως θα επιδράσει πάνω σου. Δηλαδή μην τον πάρεις πρώτη φορά εκει πέρα.
pantelis21 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δύσκολη φάση το άγχος. Εχω δοκιμάσει διαφορά αλλά τίποτα δε δούλεψε σε εμένα. Φυσικά χημικά συνδυασμούς διατροφή κτλ Κατέληξα πωσ ένας συνδυασμός σωστού ύπνου καθημερινά και διατροφής-γυμναστικής βοηθάει αρκετά. Από κει και πέρα ο ψυχολόγος δε θα στο λύσει σε 4 συνεδρίες. Δεν είναι χάπι. Εγώ που πηγαίνω εδώ κ λίγο καιρό 3 συνεδρίες ήθελε μόνο να πάρει ιστορικό ώστε να δει τι φταίει. Ε ήταν η τελευταία λύση απελπισίας μιας που αγχωνομαι για τα πάντα εδώ και 6μίση χρόνια τόσο που έχει γίνει μόνιμη κατάσταση το άγχος. Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App
johnbond Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Προσωπική μου άποψη είναι ότι ο ψυχολόγος δε μπορεί να προσφέρει πολλά σε ένα κατά βάση σωματικό πρόβλημα όπως είναι το άγχος. Πιο πολύ σε κρατάνε για να σου αδειάσουν την τσέπη.
Gongor Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Ευχαριστώ για απαντήσεις σας μέχρι τώρα παιδιά! Keep "going" ! Αν μη τι άλλο μ "δίνετε" αρκετό κουράγιο και ιδέες για την συνέχεια !<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia
YiN Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Προσωπική μου άποψη είναι ότι ο ψυχολόγος δε μπορεί να προσφέρει πολλά σε ένα κατά βάση σωματικό πρόβλημα όπως είναι το άγχος. Πιο πολύ σε κρατάνε για να σου αδειάσουν την τσέπη. For crying out loud. To άγχος είναι ψυχογενές πρόβλημα που εκφράζεται συχνότατα ψυχοσωματικά. Γκόνγκορ, σε γενικές γραμμές το πρόβλημα σου θέλει πιο συστηματική αντιμετώπιση - δηλ. όχι δύο μέρες πριν. Το άγχος λειτουργεί σε πολλά επίπεδα, γι'αυτό καλό θα ήταν να ρωτήσεις κάποιον ειδικό, πέρα από το φόρουμ. Προσωπικά έχω ακολουθήσει διάφορες τακτικές π.χ. ο αθλητισμός που έγραψε κάποιος βοηθάει πάρα πολύ. Παλιότερα όταν είχα κάτι σημαντικό εν όψει, το οποίο και με άγχωνε πολύ, έπαιρνα για ένα διάστημα βαλεριάνα (βοηθάει και στον ύπνο), επιπλέον υπάρχουν διάφορες ασκήσεις που μπορείς να κάνεις προκειμένου να ηρεμείς και όσο περισσότερο τις κάνεις τόσο πιο πολύ λειτουργούν. Αν θες περισσότερες λεπτομέρειες γι'αυτό στείλε πμ να σου πω.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Συμφωνώ ότι χρειάζονται ουσίες, τις οποίες θα πάρεις μέσα από άσκηση και καλή διατροφή. Όσο χαζό κι αν ακούγεται, πιάνει. Βγες και κάνε μισή ώρα ελαφρύ τρεξιματάκι και δες τα αποτελέσματα.
YiN Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Ναι, ξέχασα να πω ότι και η διατροφή παίζει ρόλο!!
johnbond Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 For crying out loud. To άγχος είναι ψυχογενές πρόβλημα που εκφράζεται συχνότατα ψυχοσωματικά. Ψυχικά προβλήματα αυτά καθ'αυτά δεν υπάρχουν. Αυτό που υπάρχει είναι το ψυχικό ερέθισμα και η ικανότητα του σώματος να το διαχειριστεί ή όχι. Τα ερεθισματα είναι δεδομένα και κοινά σε όλους. Για παράδειγμα στην περίπτωση του φίλου Gongor το ερέθισμα είναι οι εξετάσεις. Το σώμα του το αντιλαμβάνεται σαν απειλή και κάνει κάποιες ρυθμίσεις στους νευροδιαβιβαστές του για να το αντιμετωπίσει. Το μήνυμα που τον απειλεί είναι: Πιθανή αποτυχία θα βλάψει το μέλλον του και τις πιθανότητες επιβίωσης. Για Χ,Ψ λόγους αυτές δε λειτουργούν σωστά και το αποτέλεσμα είναι να μην μπορεί να διαχειριστεί την απειλή αυτή και να το αντιλαμβάνεται με τα συμπτώματα που περιγράφει. Η ανικανότητα διαχείρισης της απειλής είναι ένα καθαρά σωματικό πρόβλημα. Ένα υγιές σώμα είναι ικανό να διαχειριστεί και να προσαρμοστεί ταχύτατα σε κάθε κατάσταση και απειλή. Και σώμα εννοώ και τον εγκέφαλο.Ελπίζω να μην αντιλαμβάνεσαι μόνο τα πόδια για σώμα. Γιατί νομίζεις άλλωστε οτι τα ψυχοφάρμακα έχουν τόσο μεγάλη επιτυχία στην αγορά; Γιατί επιδρούν στην βιοχημεία του εγκεφάλου με τρόπο ευεργετικό.. Μη μιλήσω για τα ναρκωτικά. Το πρόβλημα είναι οτι έχουν και μεγάλες παρενέργειες.Αλλιώς θα πέρνανε όλοι και θα ήταν μια χαρά.
YiN Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Η ανικανότητα να διαχειριστεί την απειλή ξεκινάει από τη σκέψη του και επεκτείνεται στο σώμα => φοβάμαι ότι θα καταστραφεί το μέλλον μου, δεν μπορώ να το διαχειριστώ, με πιάνει ταχυκαρδία, δύσπνοια και δεν κοιμάμαι λ.χ. Μιλάω για την αιτία, μιλάς για το αποτέλεσμα. Η κουβέντα για τα ψυχοφάρμακα είναι μεγάλη και δεν νομίζω ότι αρμόζει στο θρεντ.
Gongor Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Ουσιαστικά αυτό π θα προσπαθήσω να επιτύχω είναι όσο το δυνατόν ευνοϊκότερη διαχείριση των σκέψεων (ως προς την αντιμετώπιση του άγχους ) . Το ζητούμενο είναι η επίτευξη του βραδινού ύπνου ( 5-6 ώρες ) έτσι ώστε να μπορέσω να αποδώσω κατάλληλα στην εξέταση !! Έχω προμηθευτεί και βαλεριάνα η οποία ελπίζω να συνεισφέρει σε οποιοδήποτε ποσοστό στην χαλάρωση σώματος και πνεύματος ! Αυτά όσον αφορά την βραχυπρόθεσμη αντιμετώπιση(σήμερα δηλαδή ) ! Τώρα , μακροπρόθεσμα από ότι καταλαβαίνω η άσκηση / διατροφή , ανασυγκρότηση σκέψεων / στόχων πιστεύω πως είναι μια καλή αρχή ( ; ) !<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia
Massiv0r Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Σταματα να τραβας μαλακια, παρε και αυτα και εισαι καστοραςhttp://www.xtr.gr/eidika_proionta/547/L-TYROSINE_750_MG_/_90_caps_(NOW_FOODS).htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα