Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το προβλημα ειναι το εξης. Απο οταν αναβαθμισα σε win8 οταν συνδεομαι με το ασυρματο ενω η ταχητητα ειναι μια χαρα απο καποιο σημειο και μετα η ταχητητα πεφτει γυρω στο 1Μbps. Αυτο γινεται με διαφορα ρουτερ και επισης διαφορες καρτες δικτυου και μονο στο ασυρματο. Οταν συνδεεται με καλωδιο οι ταχυτητες ειναι κανονικες. Μαλλον φταινε τα win8 το εχει αλλος αυτο το προβλημα? Τα βασικα οπως αλλαγες σε οδηγους κλπ εχουν δοκιμαστει ηδη.

Δημοσ.

Ναι ναι ολα αυτα εχουν γινει. Ειναι πολυ περιεργο...

Speedtest.net : 12mbps με καλωδιο, 1,7 mbps ασυρματα!

Δημοσ.

Εννοειται πως το βλεπω και στο κατεβασμα. Τεραστια διαφορα. Οδηγους εχω τους τελευταιους αλλα εχω δοκιμασει και αυτους που βαζουν τα windows. Κανενας αλλος δεν εχει συναντησει αυτο το προβλημα?

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι οτι και ένας φίλος μου ειχε διάφορα θέματα με τα 8αρια και γύρισε στα 7 και στρωσαν τα προβλήματα που είχε...

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ναι απο οτι φαινεται υπαρχει προβλημα με τα 8. Μαλλον για να μην αλλαζω θα παω στη λυση powerline. ετσι και αλλιως το Ethernet δινει και κατι παραπανω. Κριμα και τα ειχα συμπαθησει :unsure:

Δημοσ.

απο την αλλη ειναι λιγο θεμα αυτο.εχω 8 αρια στο Pc θα το δοκιμασω και εγω να δω τι παιζει σε κατεβασμα κανενος torrent.Με τα xp συνηθως τερματιζω την γραμμη με wireless.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...