gbras Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Το προβλημα ειναι το εξης. Απο οταν αναβαθμισα σε win8 οταν συνδεομαι με το ασυρματο ενω η ταχητητα ειναι μια χαρα απο καποιο σημειο και μετα η ταχητητα πεφτει γυρω στο 1Μbps. Αυτο γινεται με διαφορα ρουτερ και επισης διαφορες καρτες δικτυου και μονο στο ασυρματο. Οταν συνδεεται με καλωδιο οι ταχυτητες ειναι κανονικες. Μαλλον φταινε τα win8 το εχει αλλος αυτο το προβλημα? Τα βασικα οπως αλλαγες σε οδηγους κλπ εχουν δοκιμαστει ηδη.
poulinos Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Update εχεις κανει στα windows με ολα τα τελευταια updates μπας και στρωσει?
gbras Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Ναι ναι ολα αυτα εχουν γινει. Ειναι πολυ περιεργο... Speedtest.net : 12mbps με καλωδιο, 1,7 mbps ασυρματα!
poulinos Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 δοκιμασε με κατεβασμα οχι με speedtest.βρες καναν ftp και κατεβασε κατι.
-nf3rn0_MaSt3R Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Και δες αν εχεις τους καινουργιους drivers που θελουν τα win8 για την καρτα δικτυου σου
gbras Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Εννοειται πως το βλεπω και στο κατεβασμα. Τεραστια διαφορα. Οδηγους εχω τους τελευταιους αλλα εχω δοκιμασει και αυτους που βαζουν τα windows. Κανενας αλλος δεν εχει συναντησει αυτο το προβλημα?
poulinos Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 τελευταιους ελπιζω να εννοεις απο το site της ασυρματης καρτας και οχι απο το windows update.
leonidas_fs Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Η αλήθεια είναι οτι και ένας φίλος μου ειχε διάφορα θέματα με τα 8αρια και γύρισε στα 7 και στρωσαν τα προβλήματα που είχε... Sent from my iPhone using Insomnia
gbras Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Ναι απο οτι φαινεται υπαρχει προβλημα με τα 8. Μαλλον για να μην αλλαζω θα παω στη λυση powerline. ετσι και αλλιως το Ethernet δινει και κατι παραπανω. Κριμα και τα ειχα συμπαθησει
poulinos Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 απο την αλλη ειναι λιγο θεμα αυτο.εχω 8 αρια στο Pc θα το δοκιμασω και εγω να δω τι παιζει σε κατεβασμα κανενος torrent.Με τα xp συνηθως τερματιζω την γραμμη με wireless.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα