Προς το περιεχόμενο

Need overclocking?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια εχω το εξης συστημα 

i7 950

xfx 6870

vengeance 8gb

cooler master 550w

ssd vertex plus 60gb

Θα ηθελα να ρωτησω αν πιστευτε οτι θα ηταν αρκετα καλο να κανω overclock τον επεξεργαστη μου...

Θεωρειτε οτι στο αμεσο μελλον ο συγκεκριμενος επεξεργαστης(stock) θα ζοριζεται? (μεχρι στιγμης ειναι φοβερος)..Αν δεν αξιζει το overclock αξιζει η αγορα ενος αλλου επεξεργατη? Ευχαριστω

Δημοσ.

Ρε Τέλη όρεξη να ανοίγετε θέματα έχετε μου φαίνεται.

Τα πράγματα είναι απλά.. εξαρτάται καθαρά και μόνο από τη δουλειά που θέλεις να κάνεις με το pc σου.

Σε καλύπτει σε αυτά που κάνεις, και στον χρόνο που θέλεις να τα κάνεις; Αν ναι, τότε μένεις ως έχεις.

Δεν σε καλύπτει; Δοκιμάζεις να τον ανεβάσεις.

Τον ανεβάζεις και πάλι δεν σε καλύπτει; Τότε αν το αντέχει η τσέπη σου, πας σε νέο σύστημα.

Κανείς στον κόσμο δεν ξέρει αν θα ζορίζεται στο μέλλον και πόσο είναι αυτό το μέλλον.

Δημοσ.

Γι αυτο νομιζω υπαρχουν τα forums για να ανοιγουμε θεματα αλλα τεσπα....Απλα ηθελα να μαθω αν πλεον αυτοι οι επεξεργαστες υστερουν πολυ σε σχεση με νεοτερους και χρειαζονται ενα Boost να ξερω πχ οτι αν υπαρξει καποιο προβλημα με καποιο game οτι φταει και o επεξεργαστης

Δημοσ.

Όχι, αν έχεις πρόβλημα με game δεν θα φταίει ο επεξεργαστής αλλά η κάρτα. Καλή η 6870 αλλά υπάρχουν και πάρα πολύ ισχυρότερες.

Ο επεξεργαστής σου μπορεί να στηρίξει οποιαδήποτε κάρτα στο gaming.

Επίσης τι σχέση έχει το πόσο υστερεί σε σχέση με τους νέους? Πάντα το παλιότερο θα υστερεί, δεν λέει κάτι αυτό.

Δημοσ.

Καλά έκανες και άνοιξες θέμα, sorry για το ύφος μου, απλά ήθελα να πω ότι είναι κάτι τόσο απλό που μπορείς να το απαντήσεις και μόνος σου.

Όσο για τα υπόλοιπα, ναι η πρώτη γενιά i7 που έχουμε εμείς υστερεί αρκετά σε σχέση με τα νέα μοντέλα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν είναι ακόμα εξαιρετικοί επεξεργαστές, που κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους.

Στα παιχνίδια δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει με τίποτα. Ούτε με την 6870, αλλά ούτε και με μια άλλη κάρτα θα έχεις πιστεύω bottleneck.

Αν θέλεις να του κάνεις ένα overclocking, κάντου το. Χαμένος δεν θα βγεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...