sofianos Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Καλησπερα σας, θα ηθελα την βοηθεια σας παρακαλω, εχω φτοιαξει ενα site σε php με dreamweaver, στον υπολογιστη δουλευει κανονικα με explore και mozilla αλα δυστυχως οταν μπαινω απο κινητο δεν μου εμφανιζει ολα τα μενου... υπαρχει κάποια εντολη;γιατι γινεται αυτο; ευχαριστω
Chemical Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Νομίζω ειναι άσκοπο να σου απαντησω, γιατι απο την ερωτηση εγω καταλαβαινω οτι σου λειπουν βασικες γνωσεις HTML/CSS.Μπορεις βεβαια να στειλες το html και το css της σελιδας σου, ετσι ισως να ειμαι σε θέση να βοηθησω. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2013 από Chemical
sofianos Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Να σας διευκρινησω για αυτους που ενδιαφερεστε να βοηθησετε πως το προβλημα με τα μενου του site στο κινητο ειναι μονο στην αρχικη σελιδα index... στα υπολοιπα μενου πως contact ή history εκει το μενου το δειχνει κανονικα... αλα οταν πας παλι στιν αρχικη εκει ειναι σαν να το εξαφανιζει και να το εχει πισω απο μια εικονα... μηπωσ μπορει να με βοηθησει κανεις? ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα